Tak a je to tu..Nakoniec som sa rozhodla,ze najlepsie bolo ukoncit to..Sice po dvoch rokoch a pol je to pre mna tazke..Kazdy den sme boli spolu,som bola na nho zvyknuta a teraz som sama..Ako mam na to nemysliet?Viem,ze som urobila dobre ale srotovanie zmr
nic moc, vsetko co mas odloz do skatule aby ti ho nic nepripominalo, nepocuvaj co ste pocuvali spolu..budes mat spomienky a potom to nebude ono ak chces prezit rozchod.. hih
jo tancuj, opaluj sa, pocuvaj venuuj sa svojim hobby ...
podla mna je uplne jedno co budes robit, vyrovnat sa s tym musis proste vo vnutri.. a mysli na to, preco si sa rozisla (ak pises, ze to bolo najlepsie riesenie, tak si sa v tom vztahu necitila asi dobre.. a vzdy lepsie to ukoncit a chvilu sa trapit, ako sa neviem ako dlho trapit vo vztahu)
Ako??....hm proste nieco rob a zaqbavaj sa proste zi a kasli na to ved takych vstahou bude..a to ze si snim bola 2 roky uplne nic neznamena budu mozno aj dlhsie vstahy a nove ..hlavne hlavu hopre a zi
Vidim ,ze to berieš s humorom, alebo sa len za humor zakyvas....ja neviem, ja som so svojim chlapom tiez 2roky ale uz si neviem zivot bez neho predstavit, nechcem mysliet na rozchod.. musis to mat tazke,ale kazdeho to caka...
hmmm no ja kebyze sa rozidem s frajerom urcite by som vela vyplakavala a vzdy sa radii aby si si vyplnila vsetok cas a uzivala si to zue si sama .. nemat chalana ma svoje pre aj proti rovnako ako mat chalana .. mozes robit vela veci sama ist na diskoteku si zaflirtovat alebo do kina na romanticky film robi setky veci co si nemohla ked si mala frajera dopisat denik konecne upratat izbu (to robim ja ked naaaaahodou neni frajer so mnou) a inu kopu veci zajst dakam s kamoskami blizi sa leto moznosti jhe vela... hlavne co najmenej smutku
Uz len fakt, ze robil to co robil a ze si sa v tom vztahu necitila dobre je mozno pozitivne posobiaci...
Jedna rada na smutok vseobecne: Travit vela casu s priatelmi ktori ta budu rozosmievat a nie lutovat (to teraz overujem na kamaratke a ono to tusim naozaj funguje )
Robit vsetky veci,co sa jemu nepacili,teda si nemohla,ked si bola s nim,ako chodit von s kamoskami...Aspon sa mozes zabavat,a nie cakat,ked znova zazvoni telefon a kontrola
A vzdy,ked ti pride smutno,mysli na vsetko,co ti spravila a ako si ta nevazil...
Inac,ako si s nim vydrzala tak dlho?To bol vzdy taky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kazdy rozchod preziva inak. uzivaj si volnost
ale dik no..
nic moc, vsetko co mas odloz do skatule aby ti ho nic nepripominalo, nepocuvaj co ste pocuvali spolu..budes mat spomienky a potom to nebude ono ak chces prezit rozchod.. hih
jo tancuj, opaluj sa, pocuvaj venuuj sa svojim hobby ...
Moja rada: KLIN SA KLINOM VYBIJA
Jedna rada na smutok vseobecne: Travit vela casu s priatelmi ktori ta budu rozosmievat a nie lutovat (to teraz overujem na kamaratke a ono to tusim naozaj funguje )
A vzdy,ked ti pride smutno,mysli na vsetko,co ti spravila a ako si ta nevazil...
Inac,ako si s nim vydrzala tak dlho?To bol vzdy taky?