mám v podstate ten problém, že sa bojím výšok-- nie tak celkom panický strach, ale keď mám robiť niečo niekde vyššie (lebo musím) tak jednoducho nie a nie pohnúť nohami alebo sa pustiť "zábradlia" milerád by som to prekonal, no neviem ako
Ja výšky milujem ale ty neviem akej konkrétnej výšky. Či 3 metre nad zemou alebo 200 metrov nad zemou. Ale ja ten problém nemám takže asi ti s tým nepomôžem...skús ten strach prekonať a pustiť sa toho „zábradlia” pohni nohami uvidíš že to nič neni len to musíš prekonať
@tekutastolica ale tak vieš, moje neznáme... v prvom rade sú to výšky budov, dvoj troj poschodových, alebo sa nedokážem vykloniť z okna trebarz na siedmom poschodí, robia sa mi závrate... snažilo som sa a nič... aa aj ja mám rád výšky, ten adrenalín na tom hlavne aale.. niekedy to jednoducho nwm nejde viem, že si to odporuje tieto výpovede, ale je to tak
No včera v noci som sa zatvorila asi na pol hodinu do kúpeľne po tom, čo som vyšla z vane a videla Gucciho vrčať na prázdnu detskú izbu... Bolo to veľmi "creepy" , keďže on vrčí len na cudzích ľudí...:/ svoj strach som prekonala až keď som počula že stále stojí na chodbe ale miesto vrčania už začal štekať (stále na prázdnu izbu do ktorej by zvyčajne vošiel a hral sa s hračkami, no celý čas tam len stál :/ )..a práve mi volal môj milý že mu mám prísť otvoriť tak som išla ale keď som prešla okolo mojej izby prešli mi po tele také zvláštne, ľadové zimomriavky... neviem čo to bolo ale už to nechcem zažiť...
@klaudiqaaa no tak toto by som teda zažiť nechcela... brrr tie zimomriavky teraz prebehli mne a k téme: zašiel si k psychológovi? možno ten by ti poradil...alebo si povedz,že tam predsa nemôže byť nič zlé,a vykroč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
potom sa nebojim nicoho xD
v googli som vysvetlenie nenašiel
prv si poviem vetu: Čo má byť bude, potom si poviem, že iné veci sú na svete dôležité a potom sa spolieham na Boha ... celá finta a účinná
ja som sa tiež bál výšok, a ešte sa aj bojím, ale záleží od limitu proste že napríklad behať po streche mi teraz nerobí problém predtým robilo...
mne sa trasu nohy aj v pivnici na rebríku...dobre by bolo, keby nám narástli krídla a vznášali sa ako anjeličkovia..............filip
na túto fóbiu niet lieku....