Ľudia, problém je v tom, že idem v sobotu na týždeň za priateľom do UK, nakoľko sme sa už asi dva mesiace nevideli...Veľmi rozmýšľam nad tým, čím by som ho mohla prekvapiť ( keďže on mi písal, že má pripravené pre mňa nejaké prekvapenie, a takisto sa mu a
neviem ti ja, ale keď to je frajer, tak by mala byť samozrejmosť že tam možeš zostať, resp. on chce aby si tam bola, ne? takže sa mu nemáš za čo odvďačovať.
ak máte nejakú peknú spoločnú fotku, tak si to daj spraviť do obrazu abo čo no proste niečo, čo si bude môcť vyložiť na stôl alebo na stenu a každý jeden deň sa na to pozrieť a usmiať sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď si ho nevidela dva mesiace, tak nebude riešiť, či si mu nachystala prekvapenie, bude sa tešiť že je s tebou
neviem ti ja, ale keď to je frajer, tak by mala byť samozrejmosť že tam možeš zostať, resp. on chce aby si tam bola, ne? takže sa mu nemáš za čo odvďačovať.
partneri su to síce není, ale sú to teraz bratia a sestra v Kristu.
@zajkousko @dievcatko13 a kto ešte?
Ale tebe by sa nepacilo keby ta priatelka prekvapila v nejakom sexy pradle, podvazkoch a vyskokych lodickach?
No jasne, po takom dlhom case je jasne ze hlane je ze su zase spolu.
Ale chcela nejake prekvapenie, tak som jej poradila co by som spravila ja noo.