chcem sa opytat tych z vas, co maju tiez podobny problem na VS intrakoch s vratnickami. U nas to funguje tak, ze ak si vediem chalana na navstevu, musi prejst popri vratnicke, nahlasit sa do takeho zosita a nechat tam ISIC alebo nejaky iny do
no pasovanie na intrak je veda. sam pasujem resp som pasovany uz niekolko rokov. takze co som zatial pochytil: zalezi od vratnika asi najviac, na zaciatku semestra pri prvej chlastacke sa pristav u vratnika ty ako clovek co tam byva a ten tvoj frajer ci kto u kazdeho jedneho vratnika ktory sa tam strieda a kecajte s nim riadne dlho..trosku sa napchaj do ritky. dostane vas do oka a ste v pohode. s niektorymi sa ale neda ani kecat bo su blbi od prirody. preskenovat legitimaciu ti vie kazdy obchod co presviecuje papiere. tam je akurat problem s peciatkou ktora sa kryje s legitimaciou a fotkou..na tu svoju legitimaciu si daj fotku kde je aspon 1/3 spodnej casti fotky cierna..trebars cierna kosela..vecsina intrakov dava peciatky v pravom dolnom rohu aby nou spojila fotku a legitimaciu..samozrejme kvoli tomu aby sa nefalsovali legitimacie. inak na niektorych intrakoch este stale funguje ze su mozne pristelky z roznych dovodov. chod za spravcom a skus uhrat ze si chora dlhodobo a blabla a snad ta tam aj ubytuje resp toho tvojho clhapika.
Ja som sa prvy krat na intrak prepašovala po pri vreatničke tak že sa na mna divala a ani si neuvedomila že idem s kamošmi hore druhý krat som sa na par minut vypiotala od vratničky lebo frajer bol chorí ale najlepšie je asi s partičkou bab z intzraku akože patrim k nim to by si určite nevšimli ale to som ešte neskšala
ja nechodim na intrak ale ma tam napadlo ze sa pred nu postavte 2-3 ludia a cosik sa s nou bavte a "pasovani" nech rychlo prebehnu... u tupych vratnikov to funguje 100 percentne ono to zavisi od IQ ...
my sme to s kamosom riesili tak ze sme sa hrali na fatalne nacenganych chalanov ktory stazka povedia jednu suvislu vetu... vacsinou maju zlutovanie alebo uveria ze chalan v takomto stave mohol fakt stratit penazenku v ktorej mal preukaz
u nas napriklad plati na vratnicky ,,uprimnost´´ ako, viete tuto mojmu spoluziakovi z Nitri nesiel bus a teraz nema kam ist alebo jednoducho sa normalne opytat ... ale to ako u ktorych vratniciek. my mame dve uplne pohodacky, co boli tiez niekdey mlade a mali chalanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Pochybujem, tak proste nech jej nic neukazuje nech sa sprava ako keby bol s intraku a hotovo. Ja si myslim ze by to mohlo ist.
cely den si tam dochodkyne skrabkaju , ale zeby prizmurili oci.. to nie.
najlepsie je si zistit cislo izby a meno kto tam byva, vydavat sa za neho. potom uz je to jednoduche
Ale určite jednoznačne sfalšovať kartičku. Alebo od niekoho požičať. Len prebehne okolo, zamáva pred nosom a dovi.