Ako presvedčiť chlapa o tom, že o neho nemám záujem?
Jeden môj kamarát (teda už bývalý kamarát) si jedného dňa zobral do hlavy, že po ňom idem (že ho chcem, že o neho mám záujem), vytvoril si v hlave svoj vlastný scenár a bez akýchkoľvek dôkazov tomu verí, ja sa mu snažím už asi pol roka vysvetliť, že to ni
najdi si ineho a hned to pochopi nedvihaj mu telefon, neodpisuj na spravy, uplne odrez s nim komunikaciu, ked ta bude volat von, tak si vymysli vyhovorky ze nemozes, ak ta stretne, tak sa strat... a pojde to rychlo to pochopi
ked ho nechces, tak si ho nevsimaj a uplne ho ignoruj a koniec. a Mozno ten chalan je velmi dobry pre teba ked ho tak ponizujes. Ako napriklad ja, kamarati jednu babu nahuckali na mna, ze by som snou robil vsetko mozne a potom mi to povedali a uz som nikdy do tej posilovni nevkrocil , no co to dievca mi bolo neprijemne a keby len vzhlad, ale tak nemusim o nej hovorit ze bola blba ako hupaci konik. jednoduchu staci povedat ze sa ti nepaci, alebo neni ti prijemny.
inak najvacsia blbost je povedat babe, ze ma nik nechce a potom sa ju snazit zbalit. to jak kebyze idem predavat auto a kupujucemu dopredu poviem, ze je to totalny crep
lenže on o mňa nemá záujem, on si proste vsugeroval, že ja záujem mám a teraz s tým machruje pred svojimi kamošmi, že má nejakú stíhačku, lebo normálnu babu nie je schopný si nájsť (proste, totálne zo mňa robí idiota pred všetkými....keby som ho aspoň prenasledovala a nedala mu dýchať, tak nič nepoviem, ale ja nič nerobím a on furt toto)
mne sa zase stalo ze po mne isiel jeden chlapec a zrazu si toez vytvoril nejaky imaginarny svet a myslel si ze po nom idem ja...a kazdemu hovoril ze mu stale volam, pisem, ze ho stale otravujem ...pritom som ho videla tri krat v zivote potom kazdemu hovoril ze uz sa ma zacina bat =D stacilo uplne ignorovat...tvarit sa ze neexistuje a ono ho to preslo...
@antifunebracka nerobí si kozy, lebo on je na mňa naštvaný za to, že vraj po ňom idem a bránim mu vo vzťahoch, či čo..proste si neni schopný nikoho nájsť, tak to musí na niekoho zvaliť...
ako ja som ho tri mesiace nevidela, nepočula, nekomunikovala a zrazu počúvam od svojich známych ako po ňom strašne idem a ako ma za to neznáša... proste wtf?!
toto dôverne poznám poznám jedného idiota čo toto robil ( teda nie mne ) ale to bol dosť mentálne pozadu myslel že ho každý chce...nechaj to tak ( lebo inak si s ným neporadíš, je blbý a blbý aj bude ) alebo čakaj, ved predsa večne to robiť nebude...po čase ho to prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ešte že vieš súdiť druhých , len tak ďalej ....
inak najvacsia blbost je povedat babe, ze ma nik nechce a potom sa ju snazit zbalit. to jak kebyze idem predavat auto a kupujucemu dopredu poviem, ze je to totalny crep
na neslusnu alternativu prides uz aj sama
ako ja som ho tri mesiace nevidela, nepočula, nekomunikovala a zrazu počúvam od svojich známych ako po ňom strašne idem a ako ma za to neznáša... proste wtf?!
ďakujem!