Ako presvedčiť rodičov aby ma pustili za frajerom ?
Neviete nejaký spôsob ako presvedčiť rodičov aby ma pustili za frajerom ktorý je 200km ďaleko? Pripomínam chodím s nim už skoro rok ale oni ho ešte osobne nepoznajú.
5 no hej na dialku ale uz sme sa videli vela razi ved
ale nechcem ho doviest domov bo oco nanho nadava aj ked ho vlastne nepozna a ja som ako uz bola pri nom ale vzdy som im zaklamala ze idem ku kamaratke ale teraz necem klamat a tak jeho mama ma k nemu pozvala ale doma ma nechdu pustit
Byt Tebou, tak sa nevyhovaram, to radsej odid a nic nehovor. Ak sa vyhovoris na kamaratov a nieco sa nahodou stane, nebudu vediet, kde Ta hladat (lebo o mieste by si asi tiez musela klamat). Ak odides i cez ich zakaz za frajerom, aspon budu vediet, kde si.
@protessst Ty si z akej planety? Ako keby vek pre nejaku mamu hral nejak vyznamnu rolu.. To ak by napr. vsera mala este 17 a vonku by mohla byt do desiatej, tak dnes ma uz osemnast a moze sa vystahovat a zit si vlastny zivot podla seba? Myslis, ze je ten jeden den taky rozdiel?
no hej a domov by ma uz nepustili he ale tak problem je este ze nemam prachy na cestu takze by mi museli pozicat ale sme vymysleli take ze ak ma nebudu chciet pustit tak frajer zavola ocovi a dako to vykeca
@flussica ja som to myslela tak ze ma 18 tak uz si hádam moze robit co chce pod tym je myslene aj ze si moze ist za kym chce a nemusi oznamovat rodicom " á mami mozem ist za kamaratkou betkou vies tá co tu bola pred týsdom a co sa ti ák pacila"-?????! ja mam 15 a bola som zo za do ke bezdovolenia a bez toho aby otom nasi vedeli uz dost krat takze nechapem co natom je ze nieco zataji rodicom ak sa vrati dovtedy dokym chcu oni.a teoreticky by to uz rodicia mali respektovat ked ma 18 ze si moze aj kedy chce prist domov ak to niako nenarusuje ich dohody alebo keho
Ja len tak... keď sa odvolávate na jej vek... nie každý má liberálnych rodičov. Niektorí vymýšľajú katastrofické scenáre, čo všetko sa vám môže stať už vtedy, keď idete o desiatej večer vysypať smeti Vážne.
Pokial by som mala prachy na cestu tak sa zoberem a idem. Poprípadne poviem že prespím u kamošky z vedlajšieho mesta (ak tam chceš byť viac dní). Mama by si to nemala overiť.
"Milá maminko, je mi líto, ze ti musím rici, ze jsem odesla z domova se svým novým prítelem.
Nasla jsem u nej opravdovou lásku, mela bys ho videt, je tak moc roztomilý, s tím jeho bohatým tetováním a piercingem a predevsím s jeho obrovskou motorkou!
Ale to není vse, maminko, jsem tehotná, a Abdul ríká, ze si budeme zít krásne v jeho karavanu uprostred lesa.
Chce se mnou mít jeste mnoho detí, a to je i muj sen. A protoze jsem prisla na to, ze marihuana je vlastne prospesná, budeme trávu pestovat i pro nase prátele, aby nemuseli tak strasne trpet, az jim dojde koks nebo heroin.
Zatím budu doufat, ze veda konecne najde nejakou látku proti Aids, aby se Abdulovi opet darilo dobre, on si to opravdu zaslouzí!
Maminko, nemusís mít strach, je mi uz 13 a umím uz se o sebe sama postarat.
Doufám, ze te budu moci brzy navstívit, aby si poznala tvoje vnoucátka.
nech sa pride predstavit a ptm ta uz snad aj pustia...sa im divis,ze nechcu pustit svoju,i ked uz 18 rocnu dceru za pre nich enjakym cudzim chlapom?stale si ich dcera i ked si uz dospela...a boja sa,o teba je to normalne poznam to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Podľa mňa by mal prísť on ku tebe. Mňa by tiež mama nepustila dvesto kilometrov kôli niekomu, koho nepozná.
ale nechcem ho doviest domov bo oco nanho nadava aj ked ho vlastne nepozna a ja som ako uz bola pri nom ale vzdy som im zaklamala ze idem ku kamaratke ale teraz necem klamat a tak jeho mama ma k nemu pozvala ale doma ma nechdu pustit
ale keď nechceš klamať .. .to je ťažké, tiež by som ťa nikam nepustila.
Byt Tebou, tak sa nevyhovaram, to radsej odid a nic nehovor. Ak sa vyhovoris na kamaratov a nieco sa nahodou stane, nebudu vediet, kde Ta hladat (lebo o mieste by si asi tiez musela klamat). Ak odides i cez ich zakaz za frajerom, aspon budu vediet, kde si.
@protessst Ty si z akej planety? Ako keby vek pre nejaku mamu hral nejak vyznamnu rolu.. To ak by napr. vsera mala este 17 a vonku by mohla byt do desiatej, tak dnes ma uz osemnast a moze sa vystahovat a zit si vlastny zivot podla seba? Myslis, ze je ten jeden den taky rozdiel?
pustili maaaaa neviem co sa ocovi porobilo
Nasla jsem u nej opravdovou lásku, mela bys ho videt, je tak moc roztomilý, s tím jeho bohatým tetováním a piercingem a predevsím s jeho obrovskou motorkou!
Ale to není vse, maminko, jsem tehotná, a Abdul ríká, ze si budeme zít krásne v jeho karavanu uprostred lesa.
Chce se mnou mít jeste mnoho detí, a to je i muj sen. A protoze jsem prisla na to, ze marihuana je vlastne prospesná, budeme trávu pestovat i pro nase prátele, aby nemuseli tak strasne trpet, az jim dojde koks nebo heroin.
Zatím budu doufat, ze veda konecne najde nejakou látku proti Aids, aby se Abdulovi opet darilo dobre, on si to opravdu zaslouzí!
Maminko, nemusís mít strach, je mi uz 13 a umím uz se o sebe sama postarat.
Doufám, ze te budu moci brzy navstívit, aby si poznala tvoje vnoucátka.
Tvoje milovaná dcera