Ahojte..mám 13 a mám problém s rodičmi..!!! Proste cez letné prázdniny som si našla kamarátov..!! Lenže je tu háčik bývajú v inom meste ale iba 7km tam kde ja bývam..!! ja bývam na dedine oni v meste..!! keď prídu za mnou nudí nás to tu..:/ predsta v mest
V podstate je jedno čo urobíš, pokiaľ mama nie je spokojná s tvojimi kamarátmi, tak s nimi nebude spokojná nikdy. Čiže pre maximálnu dobrotu v rodine, prestaň byť prolhaná čubka a správaj sa normálne, aspoň nebudeš mať zaracha a ty budeš rada, že si rada.
ježiš, omnoho horšie ako jej fórum sú tie vaše debiliny čo tu hovoríte. Každý mal raz 13, (skoro) každý vzdoroval rodičom a o čom je fórum keď sa nemôže ani spýtať?
Jaj pardón, vy ste vždy písali normálne, boli poslušní a riešili len globálne problémy.
Ale k téme, no neviem.Nepochopila som túto časť "až na jeden deň som na fb napísala úplna p*** lutujem ..!! ale čo som napísala ani nelutuje,m bola to pravda ..!! proste niekto si začal a tak"...
ale každopádne sa s nimi skús porozprávať, hlavne im už neklam (lebo potom sa nemôžeš čudovať že ti neveria) a keď niečo sľúbiš tak to dodrž. Keď budú vidieť že tam nerboíš nič zlé, tak im podľa mňa nebude robiť problém ťa tam pustiť.
@mardzi93 ja som v 13 nemala take prij*bane obdobie, ani som na debiliny nemyslela ani na ,frajera, a pod. zazitky, takze nehadz zas vsetkych do jedneho . Je to vadne decko, a treba to vychovavat . !
ľutuješ tie veci? aspoň sa z nich poučíš prídeš na to čo môžeš a nemôžeš robiť resp. písať atď...rodičia to s tebou nemyslia zle, len ti dajú hranice treba si vybudovať u nich dôveru a potom ťa budú púšťať von atď...ale nesnaž sa nasilu dospieť, na to máš ešte čas
@maykky veď hej, ale fejky su fejky, ale aby tu 17 ročná @laurikaaa písala že to odmieta čítať lebo slečna ma 13, je dosť na hlavu. Ako tu už niekto povedal, treba si uvedomiť že je to "portál pre teenagerov"
@tasha5 okey prosím ťa hlavne sa nerozčuľuj, ak si bola dobré decko tak si to predsa neber na seba, ja som nikde nepoužila slovo KAŽDÝ. Ale nazývať vadnou ju nemusíš .
tvojom rodičom sa nečudujem,keď ich sprosto klameš,že ti nedôverujú...v tvojom veku som rodičom hovorila všetko(pretože sa ti niečo môže stať a oni ťa nebudú vedieť nájsť) a dodnes máme vybudovanú silnú dôveru. toť všjo
@tlamik Súhlasím ! Môj názor je aby si rodičov určite nepresviedčala. Vedia čo robia. A poviem ti, nato že máš 13 a pustili ťa do mesta by si im mala ďakovať. Nie písať, že ich chceš presviedčať. Mala som 15 keď som išla do mesta, aj to ku kamoške spať a pripravovať výzdobu na rozlúčkovú, nie do mesta flámovať ! Podľa mňa by si si mala uvedomiť, že niektoré veci sú dôležitejšie ako kamaráti a frajeri (najmä v tvojom veku) ! Ale na druhej strane, poznám jednu čo má 14 a robí omnoho blbšie veci ako ty... Začni robiť niečo užitočné, čo ťa baví a neflákaj sa s kamošmi stále vonku. Zahraj si s mamou žolíka, pozri si s rodičmi dobrý film.. To som robila ja v tvojom veku. Teraz takisto nechodím von a žijem. Pritom priateľov mám a prosím ťa, nechci byť zaujímavá a nerež sa. Pripadá mi to detské.. Hmm.. Nebudem mať frajera, fajn, ako chcete idem sa rezať ?! Toto už čo je ? Budem si spôsobovať bolesť a pritom v takom veku ani neviem čo láska a zaľúbenosť vôbec znamenajú. Buď výnimočná a prestaň robiť to čo je ,, v móde" .
proste si jebnutá, moja rezať sa kvôli takej pičovine? ak by si nebola sprostá, podľa mňa by ti mohli aj veriť lenže keď je niekto sprostý a klame rodičom, nedivím sa, že ti teda nechcú veriť ja by som ťa na ich mieste asi prefackala a nikam nepustila
Ja by som niekoho, kto sa reže nepustil samu ani na záhradu a ne ešte do iného mesta. Rodičom sa netreba diviť, zmeň svoje chovanie, možno ho zmenia aj oni.
Tak tu sa pekne prejavilo IQ celého Birdzu. Neupadá to tu ani tak kôli fake foram , skôr toto forum je exemplárny prípad úpadku.
@miuska13 Dôveruj svojim rodičom. Nič iné len ich poslúchaj. Zapamätaj si že len oni ti vždy budú chcieť dobre. Vykašli sa na kamrátov a seď doma , porozprávaj sa s rodičmi čo máš robiť vo voľnom čase. A hlavne sa nerež!!!
deti deti píšete tu jak bože bože uff uff ťažkí tuna machri @miuska13 no nič a k téme ukáž, že ti môžu veriť. osobne raz som sa s rodičmi porozprával rozumne. u mňa k tomu došlo asi v 15-16 a skončilo sa to z mojej strany prednáškou "Ako chcem robiť vlastné rozhodnutia už sám a som pripravený znášať za ne aj vlastnú zodpovednosť a dôsledky " na počudovanie proti ničomu neboli odvtedy i keď niektoré rozhodnutia boli s odstupom fakt, že fakt crazy a na skok z mosta, keby nejaké povedalo moje dieťa ta neviem neviem. dúfam, že sa mi to nevráti čistá neriadená strela, že fakt ale paradička Najzábavnejšie rozhodnutie na ktorom sa s rodičmi smejeme už vyše 5 rokov: "Mami, oci práve som niekoho spoznal cez net z Česka a zaľúbil som sa. ideme o cca.mesiac na týždeň do Tatier a nikto to nezmení " ta som s jednou peknou dlhonohou blondínkou o 2 roky staršou ako 18-ročný strávil v Tatrách a bolo veľmi super
@najngeg ide o to, že nechápem, čo za blbosť napísala? veď tým, že rodičia nie vždy dovolia všetko a dieťaťu tým skôr škodia ako by pomáhali je vec iná, že spravia nejakého nesamostatného mumáka a tak. ako som písal, to že by jej dovolili minimálne toto, aby išla vonku. k..u by z nej nespravili. mne tiež ako som písal dovolili všetko od istého veku, ale žeby som si pohnojil povesť za tých 8 rokov sa nedá skôr práve naopak a od rodičov i od cudzích ľudí už od 20-tky počúvam, že aký som vyspelý a stále v pozitívnom ich prekvapujem. nehovorím že všetky rozhodnutia vypálili tak ako mali, ale napokon som zobral to do vlastných rúk poučil som sa aj keď som padol na dno. pozbieral som sa za jeden jedeň a na druhý deň bojoval..nie je hanba padnúť, ale pozbierať sa uvedomiť svoje chyby zaslúžia si rešpekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a k téme..nemala si byť blbá
ja neviem, asi by som sa tiez rezal na tvojom mieste
Nevies si vazit veci a tak na to doplacas
Prajem rodicom pevne nervy, nech to zvladnu
a @3 !!!!
spamätaj sa!
Jaj pardón, vy ste vždy písali normálne, boli poslušní a riešili len globálne problémy.
Ale k téme, no neviem.Nepochopila som túto časť "až na jeden deň som na fb napísala úplna p*** lutujem ..!! ale čo som napísala ani nelutuje,m bola to pravda ..!! proste niekto si začal a tak"...
ale každopádne sa s nimi skús porozprávať, hlavne im už neklam (lebo potom sa nemôžeš čudovať že ti neveria) a keď niečo sľúbiš tak to dodrž. Keď budú vidieť že tam nerboíš nič zlé, tak im podľa mňa nebude robiť problém ťa tam pustiť.
@tasha5 okey prosím ťa hlavne sa nerozčuľuj, ak si bola dobré decko tak si to predsa neber na seba, ja som nikde nepoužila slovo KAŽDÝ. Ale nazývať vadnou ju nemusíš .
tvojom rodičom sa nečudujem,keď ich sprosto klameš,že ti nedôverujú...v tvojom veku som rodičom hovorila všetko(pretože sa ti niečo môže stať a oni ťa nebudú vedieť nájsť) a dodnes máme vybudovanú silnú dôveru. toť všjo
jebnuta si este aj !
proste prestaň doma klamať, vaši to ocenia, zmenia prístup...budú mať k tebe iný prístup ak budú vedieť, že si úprimná a povieš im kam ideš
a hlavne sa prestaň rezať a podobné hoadiny, keby toto moje decko robí, tak ho pošlem rovno za psychológom
a btw môžeš byť rada, že ťa v 13 nechajú prespať u kamošky, ja som prvý krát spala u kamošky v 18 a aj to som musela byť už o siedmej ráno doma
Toto mi skor prislo psychologicky dennik ako otazka
Chcem byt zasa dieta
13 ročná a v 20-tke chceš čo robiť?..........
Ak nie, tak
proste si jebnutá, moja rezať sa kvôli takej pičovine? ak by si nebola sprostá, podľa mňa by ti mohli aj veriť lenže keď je niekto sprostý a klame rodičom, nedivím sa, že ti teda nechcú veriť ja by som ťa na ich mieste asi prefackala a nikam nepustila
buď sa zabi alebo sa uvedom
A možno je to dedičné.
Na frajerov máš dosť času a k rodičom by si mala byť fér.
Oni sa o teba boja.
máš 13. frajer, hmm na to máš ešte čas si myslím.
a neklam rodičov pre také somariny
a rezanie? pchee, to už načo?
@miuska13 Dôveruj svojim rodičom. Nič iné len ich poslúchaj. Zapamätaj si že len oni ti vždy budú chcieť dobre. Vykašli sa na kamrátov a seď doma , porozprávaj sa s rodičmi čo máš robiť vo voľnom čase. A hlavne sa nerež!!!
SAVO, ja radím Savo
v tvojom prípade 4polievkové lyžice každých 6hodín
toto sa mi zdá, začni športovať.
Inak
Ale inak, v tvojom veku by ma tiež nepustili, keď som mala 13 som sedela doma na riti a čítala si knižky. A nad frajerom som ani nerozmýšľala.