to bude tým že formát PDF bol dizajnovaný vyslovene na to aby sa jeho obsah nedal meniť ani vytiahnuť do iného formátu. všetky riešenia ktoré umožňujú to robiť sú v podstate len improvizované hacky
@midnight co ja viem. ked mam klasicke pdf, na macu si z neho mozem v pohode vytiahnut aj text, aj obrazky, skopirovat, zalepit hoc do wordu a vytlacit/zas s tym robit nieco ine. a to bez improvizacnych hackov, priamo v nativnom os x sw
@kosmiklove proste som dostala brožúrku produktov v pdf a k tomu inštrukcie "len prelož ten text a nech to má ten istý formát" (tzn. že tam mali zostať obrázky, hlavičky, pätičky a pod. na tých istých miestach) no .. ako som to mala inak urobiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
to bude tým že formát PDF bol dizajnovaný vyslovene na to aby sa jeho obsah nedal meniť ani vytiahnuť do iného formátu. všetky riešenia ktoré umožňujú to robiť sú v podstate len improvizované hacky
@trdelniiiq ved hej ale pokial je to pdf chranene heslom tak to skopirovat nejde...neviem ako na mace ale vo wine to nejde :/
viem len, ze co mam doma pdf s textami zo skoly/nejake anglicke texty na preklad, vsetko si mozem z toho klasicky vytiahnut a skopirovat kamkolvek
» dopice.sk/5Tu...