ja ked som zistila ze moj(teraz uz byvaly) chalan ma bere skor ako kamosku a nie ako lasku,a dal mi kopacky a myslel si ze akoma to ranilo ale,bolo to presne opacne...ako nooo urcite si nehladaj nahradu(lebo aj to niektory robia a vacsinou su z toho obaja sklamani) a podla mna bud casto s kamaratmi aby si citila ako ta maju radi a nemyslela na ten rozchod,asi tak nejak
tri mesiace??..neboj ver mi to nebolo isto tak vazne ako vyzeralo a prezije to uplne v pohode....tyzden ta to bude trapit , tyzden srat a potom budes mat na haku ...inak nemysli na to stale ...chod von s kamosmi , zahraj si sport a prejde to velice rychlo
@13 naco bojovat? ak su napr. dvaja kohuti na smetisku musis byt ten velkorysy a povedat : s tym druhym ti bude lepsie...ak je to cupka zostane s nim a ak nie je pribehne za tebou
haha ja ked si teraz spomeniem, tak to mam fasne na haku a neviem preco, ked ho vidim, sa musim rehlit, nekontrolovatelne
ale k teme: 3 mesiace, to ste boli spolu asi vkuse cele prazdniny (to su 2/3 chodenia) a asi ta bral ako len na prazdniny...cas je na to najlepsi, aj ked teraz nejake 2 tyzdne budu depkovacie, ale potom to bude uz len fajn
@holyknight : Nezaložíš diskusiu o sebe? niečo v štýle "Čo si o mne myslíte?" myslím že ťa tu už kopa ľudí pozná, z tvojich komentov a tak.. skús to, uvidíš dozvieš sa určite zaujímavé veci poprípade nech ju založí niekto iný
@22 Ono je dosť možné že nejaký taký pokus už admini stihli vymazať + na to netreba téma, ako vidíš on sa tu toho podozvedá dosť aj bez toho... (viď vysokointeligentné prejavy 18 a 20 )
ahoj! ja som chodil s priatelkou 2 roky a rozisli sme sa pred mesiacom...teda ona nechala mna ....a doteraz neviem ako to mam prezit...
som z toho stale mimo stale na nu myslim, rano,naobed a vecer ...
led na nieco prides daj vediet
...jedine na co som prisiel je ze sa musis obklopit kamaratmy a stale sa s nimi rozpravat chodit von co najviac a nenechat sa tym deptat ....sice ani to niekedy nepomaha .....musis sa odreagovat a mne pomaha ze si pokecam s niekym hoci aj s neznamym drzim nam palce pa pa
@28 verny psicek prisiel na pomoc svojmu panovi! Fetak? Nie je mi zname, zeby sme sa niekedy stretli, dokonca si nepamatam spolocnu rec ani skrz internet! Odkial to potom beries??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
najdes si niekoho ineho a zabudnes na neho.. ked ste sa rozisli tak laska neni obojstranna
A myslím že väčšina ľudí má pocit že sa to nedá prežiť ale väčšina ľudí to prežije... (teda zatiaľ nepoznám nikoho kto by to neprežil)
A hovorí sa že čas najlepšie lieči rany a niekedy to naozaj platí
ale k teme: 3 mesiace, to ste boli spolu asi vkuse cele prazdniny (to su 2/3 chodenia) a asi ta bral ako len na prazdniny...cas je na to najlepsi, aj ked teraz nejake 2 tyzdne budu depkovacie, ale potom to bude uz len fajn
@22 Ono je dosť možné že nejaký taký pokus už admini stihli vymazať + na to netreba téma, ako vidíš on sa tu toho podozvedá dosť aj bez toho... (viď vysokointeligentné prejavy 18 a 20 )
asi by som sa mal porozpravat s tomasom o zabanovani istej osoby
@20 ahoj capko
som z toho stale mimo stale na nu myslim, rano,naobed a vecer ...
led na nieco prides daj vediet
...jedine na co som prisiel je ze sa musis obklopit kamaratmy a stale sa s nimi rozpravat chodit von co najviac a nenechat sa tym deptat ....sice ani to niekedy nepomaha .....musis sa odreagovat a mne pomaha ze si pokecam s niekym hoci aj s neznamym drzim nam palce pa pa