Zdravím, dnešnšej dobe trpi čo ras viac ludi opačným problemom ako je obezita pokial maldy človek chce pribrat a nema zabrany jednoznačne vinikajuca vec nato a nič lepšie nezohnaš ani doktor ti nič lepšie nepredpiše jedine B12-inekcia pramo do krvneho obehu...ale pokial ste ako ja a mate problem s inekciami aspon neviem si predstavit že by som si sam pichal 3 inekcie denne..jedoznačne teba vyskušat marihuanu...THC ktore marihuana obsahuje rapidne zvšuje chut do jedla a navezuje sa na TUK!! osobna skusenost 3 KG za 2 tiždne...ale to neije všetko okrem toho treba upavit jedalniček ktory sa ale konzumuje počas pretrvavania učinkou marihuany (THC) MAX 3 hodini...počas tohot času treba jest najma tuky a jedla ktore obsahuju vela tuku osobne to robim tak že si pripravim nejake jedlo špecialitu ala podla chuti ako kedy...čo sa tyka napojou jednoznačne by som nepil nič kupovane a už vôbec nie čistu vodu s vodovou varievam si špecialne čaje neviem ako sa to vola ale viuživava sa to v kulturistike napr jednoduchy recept..2L vody,10g masla, čaj podla chuti dva platki citronu 4 polievkove ližice krištaloveho cukru varit cca 20minut potom vichladit osladit a pit počas celeho dna len tento napoj chut nieje zazračna ale do objemovej fazi je to užasny napoj treba fantaziu na ochutenie..čo sa tyka tej marihuany určite to nesmiete prehnat lebo sa jednoducho povedane sfajčite ja som slovak v čechac tu je to stim jednoduchšie ako dma ale aj tam je to na každej ulici...na priberanie su taktieš viborne tabletky typu Pangamin,B-komplex ale to všetko su len vitaminy a pivne kvasinky ktore nazaručuju ukladanie tuku v tele kedže TCH sa navezuje na tuk ktori ma človek v tele alebo ktori zie je pochopitelne že tuk ktori ziete sa lahšie spoji stim ktori už mate v tele kedže ho spaja THC...ludia ktori považuju Maruhuanu za Drogu a nie za liek sú večinou zakomplexovany starci v dnešnej dobe čoras častejšie Marihuanu viuživaju Lekari.....Treba si uvedomit žeMarihuana ma viac plusov ako minusov pre telo a Stavi ktore pretrvávaju počas aplikovania tejto (rastlinky) vám umožnuju pretvorit si telo podla vašej fantazie.. Jeden mínus však stojí za Upozornenie!! pr pravielnom uživani vo velkích množstvách sa tuk s obsahom THC nahromadi do mozku a zhoršuje mechanicku pamet preto treba pre tuto preceburu (pribranie telesnej hmoty) za pomoci THC vyladit pre každeho človeka zvlášť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@natutulum ak to máš geneticky dané (rodičia sú tiež štíhli) tak s tým nespravíš absolútne nič. Ale môžeš skúsiť cvičiť a nabrať aspoň svaly
či?...
A poriadnych! Pseudo obedy kazda jedna porcia a medzi kazdym pit shejky (rozmixovane kura, ryza, vajcia cokolvek)...
Chce to silnu volu taku kuru prezit, ale takto zvladne pribrat aj clovek ktory ma blbu genetiku + rychly metabolizmus.
Takto mas zarucene, ze priberies aspon 5kg+ za mesiac
True story!
ale chudy je podla mna v pohode
neni to take lacne ale ak chces vazne pribrat napis mi ss