no ako asi... žrať, žrať, žrať.... ale priber radšej svalovú hmotu, takže športovať, športovať, športovať... a papaj hlavne oriešky, budeš z nich mať krásne vlasy a aj sadlo na riti
A zdravym jedalnickom v ktorom budes mat hlavne vela vela bielkovin (nie ze vela sacharidov alebo tukov, z tych by si si akurat narusila cely metabolizmus a vysledok by bol nulovy)
Mam kamosku, co mala rovnaky problem ako ty (pred dvoma rokmi) a vtedy navstivila Dietologicku (ti nepomahaju len pri chudnuti) a upravila jej jedalnicek, plus zacala chodit do fitka a teraz ma o par kileciek viac a vyzera skvelo
Poradím ti. Skús min. raz za každú pol hodinu až hodinu do seba napchať čo najviac klorických vecí (koláčiky, sladkosti, čokoláda...). Samozrejme musíš jesť aj zdravé veci, takže si radšej urob denny plán. Napr. v 1. pol hodinu - hodinu zješ na prasknutie čokoládu, v 2. čo najviac masa, v 3. koláčiky, v 4. papriku...
Žalúdok je sval a kedže si teraz príliš chudá tvoj žalúdok je ako keby menší. Pravidelným stravovaním a veľkým dávkovaním kalorických vecí sa ti roztiahne a tým pádom bude vstrebávať viac kalórii (myslím), A ešte skús obmadziť pohyb. U teba teraz musí platiť: málo pohybu = veľa kalórii, veľa pohybu = ešte viac kalórii.
@chaneliq jesť veľa sladkostí je najväčší blud na svete! Mliečne vecičky, strukoviny (hlavne sója), ryby, mäsko a celozrnné pečivo. Výživovo hodnotné potraviny a nie len stužené rastlinné tuky s cukrom a kúskom čokolády
Veď chce pribrať a nie mať cukrovku a vysoký cholesterol
v 14 ke som bola brutalne chuda tiez...a jedla som vela ako teraz mala som dokonca brucho dako dovnutra ale to som hravala volejbal strasne casto a tak..mozno aj preto som nepriberala... ale teraz som uz spokojna... pockaj do toho dorasties
alebo je tu druhá možnosť, že budeš normálne jesť a cvičiť...tak naberieš svalovú hmotu ktorá okrem iného vyzerá omnoho lepšie ako tuk (ale zas nie nejaká kulturistka)
Keď budeš obedovať, tak si naber viac, než by si si nabrala inokedy a donúť sa to zjesť. Lebo ako bolo písané hore, žalúdok si musíš najskôr roztiahnuť.
A ešte som raz čítala, že keď budeš jesť rýchlo, tak toho viac zješ, lebo ti žalúdok nestihne poslať nejaký signál alebo čo. A zase naopak, keď chceš schudnúť, tam máš jesť pomaly.
Ale inak neviem, aj ja som bola dosť chudá a potom som dostala menštruáciu a postupne som nabrala kilá.
@zuzk496 ja to moc dobre poznám =D tiež som chudá ako špilka. Ked bola mama preč a varil otec, tak som aspon dva kilá pribrala a hned každý mi hovoril, že som pribrala a aj ja to na sebe kus vidím..takže staí ak budeš viacej jesť, prepchávať sa..potom priberieš. Ale zase ked pozriem na mojho obézneho brata, tak mám dosť
poradím ti .... nechci hnedka pribrať ... ja mam ten istý problem ... ja som jedol 8 jedal na den a nemyslite si že vločky a také bludy .... kalorické jedla a poriadne same hambače z Mc Donadlu .... to není o tom hnedka pribrať .. to samo prídeš k tomu uvidíš nič si z toho vôbec nerob ... mne pripadajú tlstý ľudia taký smiešny ... ani hýbať sa nevedia ..... pomalý hrozne aj všetko a len po lekárov behajú ..... moja rada je z toho všetkého si takou aká maš byť a nemen to uvidíš .... ale to je už každého vec
@mm47 no neviem ako tebe ale mne sa pačia holky čo maju svaly ale nie také čo vyzerajú ako chlapy len tak nohy a bruško ked cvičia a ma zavolajú prídeš ma istiť ja hned milionový usmev na tvaričke ked im môžem kukať do dekoltu a stále zo mnou kecaju hlavne nech sa netrápi preto že je chudá taká aká má byť čo viac chce je predsa holka
no jedz všetko a ku všetkému si daj niečo sladké a ešte nočné jedenie... Ale hýb sa lebo aj svaly niečo vážia takže ak máš ochabnuté svaly môžeš mať tak o 3 kilá menej ako človek s rovnakým obsahom tuku v tele ako ty. Len má svaly, ktoré pridajú na váhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
stačí ak budeš jesť zmrzlinu, šľahačku, burgre, kebab, pizzu a budeš mať veeeľmi málo pohybu a snáď to takto pôjde
ked schudnes , schudnes za chvilu ale kym priberies , to trva aj pol roka
Myslim si, ze obezita je vacsi problem.
ale presne ako povedala @adrianne
A zdravym jedalnickom v ktorom budes mat hlavne vela vela bielkovin (nie ze vela sacharidov alebo tukov, z tych by si si akurat narusila cely metabolizmus a vysledok by bol nulovy)
Mam kamosku, co mala rovnaky problem ako ty (pred dvoma rokmi) a vtedy navstivila Dietologicku (ti nepomahaju len pri chudnuti) a upravila jej jedalnicek, plus zacala chodit do fitka a teraz ma o par kileciek viac a vyzera skvelo
Drzim palec
Žalúdok je sval a kedže si teraz príliš chudá tvoj žalúdok je ako keby menší. Pravidelným stravovaním a veľkým dávkovaním kalorických vecí sa ti roztiahne a tým pádom bude vstrebávať viac kalórii (myslím), A ešte skús obmadziť pohyb. U teba teraz musí platiť: málo pohybu = veľa kalórii, veľa pohybu = ešte viac kalórii.
Veď chce pribrať a nie mať cukrovku a vysoký cholesterol
Jedz pravidelne , trochu viac ako normalne , menej sa hyb,snaz sa nespalit hned vsetko co zjes.
Davaj si rezne , kura , pizzu a taketo jedla , nie ze si das jednu mrkvu na obed a stazujes sa ze furt zeres a nepriberas
pochybujem ze bude pravidelne cvicit
aj keď.. ja vela vela papam a nejako nepriberám, čo už :/
alebo je tu druhá možnosť, že budeš normálne jesť a cvičiť...tak naberieš svalovú hmotu ktorá okrem iného vyzerá omnoho lepšie ako tuk (ale zas nie nejaká kulturistka)
cukrovka určite nieje z toho keď niekto je vela sladkého!
A v 14tich som bola rovnako vychudnuta jak teraz x-) schudnut neni problem a pribrat ani za toho oneho.
A ešte som raz čítala, že keď budeš jesť rýchlo, tak toho viac zješ, lebo ti žalúdok nestihne poslať nejaký signál alebo čo. A zase naopak, keď chceš schudnúť, tam máš jesť pomaly.
Ale inak neviem, aj ja som bola dosť chudá a potom som dostala menštruáciu a postupne som nabrala kilá.
Amino -v pohode , ale gainer je najvacsia kokotina co zaciatocnik moze kupit na vlastne oci vidim na kamosovi ako mu z toho rastie brucho a lamentuje