Potrebujem od vas radu,zakupila som si VideoMate C200 na zachytavanie videa,len neviem,ze ci tam je potrebne to pripojit aj k televizoru,, uz si neviem dat rady,,lebo nikde to nepise,ze ci je potrebne to pripojit aj k TV,,,prosim ak viete poradte mi,,
@simka7192 NIE je to potrebne pripojit k tv, cez kompozitne AV (tie zlte, biele a cervene koncovky - zlte je video a biele a cervene je audio) si prepoj VIDEO OUT (vystup) na VHS s vstupmi na tom videomate. Ked nemas na VHS tie koncovky tak si budes musiet kupit redukciu (scart-composite).
trosku tomu nechapem,, mam aj tu redukciu scart-composite len neviem ze kde mam to zastrcit,,uz som z toho cela domotana,,lebo mam notebook a neviem ze ako to mam spravit,, (
@simka7192 tu redukciu zapoj do video out na VHS-ku, kup si takyto kabel (musi mat take iste koncovky na oboch stranach) a spoj tym kablom vystup z VHS na vstup videomate, takze zlty na VHS a na videomate a to iste s cervenym a bielym. Do notebooku len pripoj cez usb ten videomate a naistaluj si ovladace a nejaky program na upravu videi (mal by byt na cd).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
(musi mat take iste koncovky na oboch stranach) a spoj tym kablom vystup z VHS na vstup videomate, takze zlty na VHS a na videomate a to iste s cervenym a bielym. Do notebooku len pripoj cez usb ten videomate a naistaluj si ovladace a nejaky program na upravu videi (mal by byt na cd).