ahojte ženy,chcela by som sa vás spýtať nejaká overené triky,ako urýchliť príchod menštuácie.
lebo v piatok ju mám dostať a v piatok už cestujem preč ,a chcela by som ju dostať najneskôr zajtra ( lebo ju mám veľmi bolestivú)nechcem s nou cestovať an
cvičím brušáky od soboty ,a včera som si zacvičila ako nikdy v živote,lebo chcem tam ísť bezt menzesu ..a zrovna v ten den ho mám dostať neviem,čo robiť
cervene vino?... horuci kupel?.... uvolni sa?... skus zumbu tancuj ( proste vrti panvou), ak mas moznost tak na trampoline poskac a hlavne nemysli na to
vraj víno, ale tak keď bude už deň pred tým, tak myslím, že by si mala jesť citróny, ktoré odďaľujú... bude to vždy lepšie keď už budeš tam a dostaneš krámy ako keď budeš cestovať a budeš ich mať vtedy...
v zivote to o styri dni skor neposunies, len preto, ze chces.. podla mna tak maximalne o den skor.. daj si predpisat tabletky na oddialenie, ked uz to musi byt..
lenže ja som už tie tabletkY brala pred menzesom + iné komplikácie som mala,takže teraz to nemôžem brať znova ,lebo by mi to celý cyklus úplne rozhádzalo.-
ako ono až v takej rozprávke nežijem-lebo ja permanentne dostávam tak na 25.den cyklu,nie až na 28 ,lenže aj toto je u mna teraz neskoro,vravím chcem to dostať -tak na 23.den ...musím všetko pre to robiť
ešte na tej ceste by som to zniesla-myslím menzes,ale nie tam -chápete ľudia idem za frajerom na víkend preč .( len na tri dni ) a nechcem tam celé dni krámovať
Už to niekoľko krát spomínané červené víno, horúci kúpeľ, tanec,a sú na to aj také špeciálne sťahovania panvových svalov(či ako sa to volá) skús nájsť na nete niekde pomáha aj natrhať si čerstvú mätu preliať ju horúcou vodou a potom si to naliať do vane a byť tam aspoň 20minút.. ja som mala ten istý problém,potrebovala som to dostať o 2 dni skôr aby som to už v nedelu nemala a robila som toto a pomohlo. A keď to náhodou nedostaneš a dostaneš to až potom, tak aspoň citrónu čo najviac jedz (alebo pi s vodou a lyžičkou cukru) keď už nič iné aspoň ti ich stlmí a skráti. Veľa šťastia
No ja som štvrtok aj sobotu pila víno fľašu červené a nič. A to mi meskaju už asi 5-7dni
Horúci kúpeľ kazdy deň. Fľašu tonicu som vypila. Behám a teraz 400brusaky a stale nič... Neviem no a v piatok odchádzame tiež het.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
cvičím brušáky od soboty ,a včera som si zacvičila ako nikdy v živote,lebo chcem tam ísť bezt menzesu ..a zrovna v ten den ho mám dostať neviem,čo robiť
som vážne viac než zúfalá : disappointed:
---
Nechceš lieky, takže... nič.
Ale dalo by sa ti to posunúť, ak by si chcela.
matovy caj ?ten akurat pijem
horuce kupele si davam od soboty
dakujem vam ..idem na to teda ..
ako ono až v takej rozprávke nežijem-lebo ja permanentne dostávam tak na 25.den cyklu,nie až na 28 ,lenže aj toto je u mna teraz neskoro,vravím chcem to dostať -tak na 23.den ...musím všetko pre to robiť
ešte na tej ceste by som to zniesla-myslím menzes,ale nie tam -chápete ľudia idem za frajerom na víkend preč .( len na tri dni ) a nechcem tam celé dni krámovať
a iný termín nie je možný tam ísť
keby to islo tak lahko tak ma asi kazdy kramy kedy sa mu to hodi nie?
pochybujem ze ti cokolvek pomoze
Horúci kúpeľ kazdy deň. Fľašu tonicu som vypila. Behám a teraz 400brusaky a stale nič... Neviem no a v piatok odchádzame tiež het.