Občas sa mi stane, že keď ide oproti mne dievča tak ma zastaví a opýta sa na nejakú blbosť typu "Koľko je hodín?", "Či mám cigaretu?" a podobne... Je jasné, že sa chcú "nenápadne" zoznámiť, lenže ja neviem jak na to správne reagovať, aby konverzácia nejak
mne sa to tiez zoparkrat stalo ale tam fakt neslo o nic viac, len o pozicanie zapalovacu a small talk....hned pytat cislo je creepy, a na dlhsi pokec nie je vacsinou cas...
Wtf urcite by som sa nezoznamovala, ze kolko je.hodin, to je konverzacia na dve jednoduche vety. Nemozes mysliet vazne, ze zeny sa podla teba takto nenapadne prihovaraju
To ti tu teraz máme my, baby, napísať, ako sa máš správať, čo máš povedať, presnú sekundu, kedy udržovať a neudržovať priamy vizuálny kontakt, aký mať treba správny pulz a telesnú teplotu, ty sa to neučíš naspamäť a odrecituješ to ako básničku na Hviezdoslavovom Kubíne?
To sa nedá napísať, že čo máš robiť, akým spôsobom udržovať konverzáciu...to musí byť spontánne, ale ak ti dotyčná imponuje, tak ju ja neviem...skús niekam pozvať, alebo si vypýtať bližší kontakt, ak bude súhlasiť, tak je to dobré znamenie, a myslím si, že potom by to malo ísť aj samo
Inak neviem poradiť, lebo toto sa fakt nemôže opýtať niekto racionálny.
suhlas s @17 ked si pytam cigaretu, tak je to vzdy za ucelom fajcenia, nikdy som si nepytal cigaretu od holky, ktora sa mi paci... ludia si potom myslia ze si socka a nemas na cigy (a myslia si to aj vtedy ked naokolo ziadne nemaju). na balenie mam vymyslenu ovela lepsiu zamienku a mam to cele vymyslene tak aby to bolo vsetko do bodky uveritelne. dokonca tak vytiahnem dievca von a baby tam chcu ist casto aj s kamaratkou, ale viac neprezradim, lebo by to robil kazdy.
@narazuvzdornaa poznam chlapca co sa zoznamuje "ty si mi nejaka povedoma... nevideli sme sa uz niekde?" a toto hovori kazdej a funguje mu to a pritom je to otrepana fraza. nejde o to co povie, ale ako to povie, co odpovie to dievca a co jej povie on... dolezita je ta dalsia odpoved a ta uz musi byt spontanna a ta rozbehne cely flirt a medzitym ako sa spolu bavia musia byt zladeni a medzi nimi taka pozitivna sympatia.
neznáma: "Ahoj. Nevieš koľko je hodín?"
zeck: "Ľidia na Birdzi mi poradili, aby som na túto otázku neodpovedal. Ale môžeme si ísť niekam sadnúť a porozprávať sa o plynutí času."
neznáma: "Čo? Nie. Vybil sa mi mobil, chcem vedieť čas. Potrebujem si pozrieť, či ešte stihnem bus."
Akonáhle by mi napadlo, že nejakú tú frázu použila v zmysle, že jej o niečo ide, pravdepodobne by som spanikáril. Nebolo by to na mne vôbec vidno, pôsobil by som pokojne, normálne... Ale moju myseľ by sa zasekla otázka "ČO MÁM ROBIŤ?!?!?" a nakoniec by to vyzeralo ako nezáujem a odmeranosť z mojej strany
Ale ak by mi to nenapadlo, nejakú spontánnu konverzáciu by som určite viedol
No, je klasické, že sa chlap nevie so ženou rozprávať, treba sa to naučiť. Ja sám nie som expert ale určite by som reagoval nejak trefne alebo s humorom, nech odpoveď nie je taká obyčajná Ale takto na ulici keď sa iba opýta, tak ja pochybujem, že by chcela nadväzovať nejaku dlhšiu konverzáciu Zväčšsa je to akoby "Nazdar, jak sa maš, hej? dobre. Čau"
tak ja väčšinou, ked sa pýtam koľko je hodín tak chcem vážne len vedieť, koľko je hodín a nečakám hned pozvanie na rande.. ale.. každý sa zoznamuje inak čo už
prosím ťa radšej si nenamýšlaj že sa takto chcú zoznámiť nutne pretože je dosť možné keď sa ťa človek niečo spýta že ho zaujíma len ta daná vec
no a moja rada je univerzálna na tuto temu ako vždy ... ak máš chuť reagovať a komunikovať, snaž sa aby to bolo situačné ... čiže ... od jej oblečenia až po počasie ... škála je neskutočne široká ale doležite je aby sa dotýkala blizkej sučasnosti a daného človeka
uz z dialky sa na mna usmievaju, okrem toho sa mi tiez stava, ze v klube posielaju svoje kamaratky za mnou, ktore mi oznamia, ze mam ist s nimi pretoze sa "niekto" (jej kamaratka) chce so mnou zoznamit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
To sa nedá napísať, že čo máš robiť, akým spôsobom udržovať konverzáciu...to musí byť spontánne, ale ak ti dotyčná imponuje, tak ju ja neviem...skús niekam pozvať, alebo si vypýtať bližší kontakt, ak bude súhlasiť, tak je to dobré znamenie, a myslím si, že potom by to malo ísť aj samo
Inak neviem poradiť, lebo toto sa fakt nemôže opýtať niekto racionálny.
zeck: "Ľidia na Birdzi mi poradili, aby som na túto otázku neodpovedal. Ale môžeme si ísť niekam sadnúť a porozprávať sa o plynutí času."
neznáma: "Čo? Nie. Vybil sa mi mobil, chcem vedieť čas. Potrebujem si pozrieť, či ešte stihnem bus."
Ale ak by mi to nenapadlo, nejakú spontánnu konverzáciu by som určite viedol
Rozumieš, rýchlovka
no a moja rada je univerzálna na tuto temu ako vždy ... ak máš chuť reagovať a komunikovať, snaž sa aby to bolo situačné ... čiže ... od jej oblečenia až po počasie ... škála je neskutočne široká ale doležite je aby sa dotýkala blizkej sučasnosti a daného človeka