Ako reagovať na niekoho, kto o vás má záujem, ale vy ho oňho nie?
Zaujímal by ma váš názor na takúto situáciu: predstavte si, že už dlhšie poznáte niekoho, o kom ste sa v poslednej dobe dozvedeli, že sa mu páčite...Nie je síce veľmi iniciatívny, no z času na čas sa mu podarí urobiť nejakú maličkosť, napr. napísať milú s
dnes som to musela urobiť. nepamätám sa, žeby som predtým bola vystavená takej situácii. tak som len nebola veľmi iniciatívna v rozhovore a dúfala som, že je to len planý poplach .. hej, som zbabelec :/
ak je normalny, tak dat najavo ze chces byt len kamaratka.. odpovedat priatelsky ale nie zamilovane, oplne odbit by bolo zle.. proste to len nechat plavat, ved jeho to prejde..
toto som dnes riešila akurát s tým rozdielom, že s tým človekom nepotrebujem byť ani kamarátka, takže to tak nebolelo xD
ale aj tak som si musela niečo vymyslieť, nemohla som povedať "nechcem ťa".. malé klamstvo pre dobro veci
a ježiš, asi vysielam nejakú pozitívnu energiu alebo ktorú onú, lebo takéto veci som ja veru nikdy nemusela riešiť, priznám sa xD a teraz mám ešte ďalšieho na rováši, spolužiak ktorý je uplne strašne fajn a super ale fakt proste.. nie a nejako mi to už aj začína vadiť ten zvýšený záujem a lichôtky a neviemčo, takže neviem čo mám robiť a zatiaľ to riešim vyhýbaním sa a menšou odmeranosťou.. tak snáď pochopí a nebudem musieť nejako priamo ísť na to
Bol raz jeden chalan , ktorý mi sem tam tú SMSku poslal , napísal, keď sme sa stretli pokecali sme a tak , a mne to nejak nedochádzalo ,že on chce viac. A tak to jedného dňa to na mňa vyvalil a ja som mu povedala čo je vo veci a no, ostali sme kamaráti Teda dúfam, že je to už v pohode z jeho strany
najprv som odťažitá od neho...niektorých práve to správanie vyburcuje a sú ešte vtieravý.... to už som podráždená a hnusná....a nenávidím to pri kamarátoch s ktorými chcem ostať kamarátka...par krat sa mi stalo že som mu vypravala ufrt ze nic z toho nebude, nedal pokoja tak som už vybuchla....a keď mu to po par tyzdnoch doslo tak som bola ja ta najväčšia piča
no radsej to povec na rovinu..to je urcite lepsie ako nejake vyhovorky s ktorych sa potom ani nemusi kazdy vymotat..a potom si moze mysliet ze ma u teba sancu ..keby mna nejaka baba posle rovno niekam tak to zoberiem skor ako keby mi mala rozpravat vselijaka omacky okolo toho..
no bohuzial som poznala aj par takych expertov co si pokoj nedali a zivot mi doslova zneprijemnovali aj dalej, s tymi uz nic, iba poslat do pice a odignorovat
veci sa majú v skutočnosti trochu opačne ako som ich popísala. viete, poznáme sa už fakt veľmi dlho, chvíľu sme sa bavili chvíľu nie a posledný rok je to ako tak medzi nami v pohode. Sem tam ako keby chcel viac, potom zas nie a tak kol dokola....Možno je len hanblivý alebo takej blbej povahy...neviem...Nestretávame sa veľmi často, ale za to mi skoro každý deň volá a prevoláme spolu aj zo polhodiny...Pred nejakým časom sme boli spolu vonku a niečo sa medzi nami stalo. I keď len drobnosť, ale stalo. Nebavili sme sa o tom, no časom mi to nedalo, tak som mu naznačila, že by sa o tom bolo možno dobré aj baviť, s čím som akosi nepochodila...Po tomto to bolo medzi nami chvíľu také onaké a teraz sme sa ako tak dostali do starých koľají.Je za tým ešte kopa iných maličkostí a je to celé také komplikované a zložité....Jedno je však isté - nemám rada nevysvetlené veci a hlavne keď neviem na čom som...A tak rada by som mu videla do hlavy....Sem tam mu pošlem nejakú takú smsku s tým, že ak mu to vadí, snáď sa konečne vyjadrí, ale on sa k ničomu nevyjadruje, tak neviem....Doteraz som podobné situácie s inými riešila tak, že som sa s tým druhým narovinu poroprávala a bolo...chvíľu bolo zle, ale postupom času sa to nejako utriaslo a opäť sme boli zadobre, ale toto ani sprava ani doľava....
V tomto kontexte som to zažila len raz .. Noo aaa.. to bolo vlastne moje prvé "rande na slepo" @snehovavlocka (vidíš, si sa pýtala, či by som do toho išla a ja už som do toho vlastne raz aj išla .
no ja som mu to povedala rovno... keď sme raz šli von tak som mu aj predtým povedala že nech to neberie nejak inak, len ako kamarátske stretnutie... a on pochopil
tri roky zvlastneho ale vyborneho kamaratstva mi takto skoncili. najprv som si ani neuvedomovala ze sa cosi deje. a ked mi to doslo asi to uz zaslo cele pridaleko a vazne si myslel ze mam aj ja zaujem. jemne ale myslim ze jasne som mu povedala ze tudy cesta nevede... hmmm a teraz som uz o nom mesiace nepocula... prisla som o vynikajuceho kamaata a je mi to strasne luto..
neviem ti poradit, lebo ja som to nezvladla, ale davaj si sakra pozor co spravis ak ti na nom zalezi.
@luwele záležať záleží....keby nie, tak kvôli nemu nerobím niektoré hlúposti otázne je však ako veľmi jemu záleží na mne....touto stranou som si nie celkom istá....máme taký (našla si na to výborné slovo) - zvláštny vzťah...fungujeme spolu xy rokov, ale na druhej strane mi to nepripadá ako pevné kamarátstvo...pri ostatných kamarátoch pociťujem nejakú tú istotu, ale pri tomto ako keby šlo skôr o nejakú krehkosť a my sme boli stále niekde buď hore alebo dole s tým, že to môže hocikedy skončiť...neviem to vysvetliť lepšie....asi je to len otázka času, ktorým smerom sa pohneme...
ja som zažila horšie. spolužiak ma chcel ale on bol až dotieravý, úchylný, perverzný, strašne rád doliezal a tak... ale mne sa vyslovene hnusil niežeby neviem čo, ale proste som na neho pozrela a chcelo sa mi tykovať.
nestačilo ho ani po lopate oddžubať, robí to dodnes už zhruba 4tý rok.
možno je kruté že nemám zľutovanie, a je pekné že verí že neviem čo, ale .... ide mi tak na nervy že by som ho dakedy zabila.
myslim ze viem o com hovoris..s tou neistotou a raz dole raz hore...len pozor aby to enbolo raz tak velmi hore ze ked padnes uz sa z roho nevyhrabes...
asi daj tomu cas.. ale ja naozaj neviem nevim ti poradit.. ja vzdy vsetko co sa tyka vztahov pokazim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ak je kkt tak tvrdy ignor vsade kde sa len da
ale aj tak som si musela niečo vymyslieť, nemohla som povedať "nechcem ťa".. malé klamstvo pre dobro veci
a ježiš, asi vysielam nejakú pozitívnu energiu alebo ktorú onú, lebo takéto veci som ja veru nikdy nemusela riešiť, priznám sa xD a teraz mám ešte ďalšieho na rováši, spolužiak ktorý je uplne strašne fajn a super ale fakt proste.. nie a nejako mi to už aj začína vadiť ten zvýšený záujem a lichôtky a neviemčo, takže neviem čo mám robiť a zatiaľ to riešim vyhýbaním sa a menšou odmeranosťou.. tak snáď pochopí a nebudem musieť nejako priamo ísť na to
jedina zivotna situacia ktora ma donutila schovavat sa za skrinkami v skole
asi máš ešte staré informácie, nestihla som ťa oboznámiť s našou dnešnou konverzáciou xD
no bohuzial som poznala aj par takych expertov co si pokoj nedali a zivot mi doslova zneprijemnovali aj dalej, s tymi uz nic, iba poslat do pice a odignorovat
alebo
2. Začnem jej rozpávať o inej babe aka je podľa mňa dokonala.
A keď mu to nedopne, tak mu to na rovinu poviem.
neviem ti poradit, lebo ja som to nezvladla, ale davaj si sakra pozor co spravis ak ti na nom zalezi.
nestačilo ho ani po lopate oddžubať, robí to dodnes už zhruba 4tý rok.
možno je kruté že nemám zľutovanie, a je pekné že verí že neviem čo, ale .... ide mi tak na nervy že by som ho dakedy zabila.
myslim ze viem o com hovoris..s tou neistotou a raz dole raz hore...len pozor aby to enbolo raz tak velmi hore ze ked padnes uz sa z roho nevyhrabes...
asi daj tomu cas.. ale ja naozaj neviem nevim ti poradit.. ja vzdy vsetko co sa tyka vztahov pokazim...