rada mu polichotím páči sa mi, ako vtedy "rastie" a mne sa páči, keď na mňa vybalí tie zdrobneninky, keď mi povie, že som mu chýbala, keď ma objíme a môžme sa túliť
@tommyhot nahodou ja som odchovanec na cod-e a taky adrenalin a akciu, ktoru mi ponuka mw 3 som nenasiel nikde bf je imho nudne a nezazivne..a este aj to, ze radovy vojak moze sadnut do hociktoreho lietadla, helikoptery, tanku etc a potom takmer zo stratosfery zastrelit sniperkou niekoho na zemi je tiez na zamyslenie
@trdelniiiq no, lenze na to aby si s tym lietadlom, helikopterou, tankom, ci snajperkou vedel spravit nieco pouzitelne, musis stravit hranim niekolko tyzdnov, kym sa vyexpis darmo sadnes do stihacky, ked mas len gulomet a ostatne stihacky na teba pustaju rakety a maju rozne radary atd.
Btw tiez som odchovanec na CoD, ale prestal som to hravat, ked sa z toho stala masovka a na serveroch boli sami cheatri a lamy, ktore behali po mape a fulloutili na vsetko okolo seba. Takyto dementi nebehaju snad ani po CS serveroch a to uz je ina kava.
@tommyhot tak ja to hravam na xboxe, cize tam vela cheaterov nestretnes..a neviem ci sa vobec da nejaky cheat na konzolach pouzivat ale co sa tyka kampane mam rad obe tituly..cod kvoli akcnosti, skriptam okolneho sveta, pribehu zvysnych clenov a podobne, a bf zasa kvoli jeho snahe vyobrazit vojnu co najviac realne..
mám rada ked mi dačo kupi ... k narodkam mám rada kabelky musia to byť ale dobré značky nie dake šmejdy z klasickývh obchodov, potom topanky raz to bol aj pobyt v terchovej a zimné lyžovačky su tiež fajn na to si zakladám.Rada sa vyvážam v paradných autičkach ..no je toho dosť A jak ho rozmaznávam ja? no jednoducho odlahčím ho od toho bremena čo nosí v penaženke
a on mna rozmaznava asi tak ze pre mna urobi skoro vzdy to co potrebujem napr ked potrebujem napalit CD a donies do skoly a viem ze ma cas tak bez kecania to urobi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale inak neviem ľudí rozmaznávať som suť (ach)
Btw tiez som odchovanec na CoD, ale prestal som to hravat, ked sa z toho stala masovka a na serveroch boli sami cheatri a lamy, ktore behali po mape a fulloutili na vsetko okolo seba. Takyto dementi nebehaju snad ani po CS serveroch a to uz je ina kava.
ale ako MP mam radsej cod
Btw najlepsi MP je Battlefield 2: project reality. Tam ked nehras timovo a takticky tak letis
keď je taký prítulný a zlatý je, aj keď sa ospravedlňuje
A este ked ziarlim nie?
K teme :
Od teba mam rad vsetko a vsetko mam rad na tebe
a on mna rozmaznava asi tak ze pre mna urobi skoro vzdy to co potrebujem napr ked potrebujem napalit CD a donies do skoly a viem ze ma cas tak bez kecania to urobi
alebo to je vyuzivanie?
@somslavka podobne