Ešte závisí, či stihneš pred vyslaním zásielok prísť, alebo až potom. Neviem ale, kedy presne sa posielajú z pobočky nejakej pošty. Ale keď som minule prišla o štvrtej, už som to isto nestihla .
O 14tej z dedín o 15tej z miest odchádza pošta . Záleží to od toho ak to pošleš teda o 16tej napr už sa to presúva na ďalší deň,teda to máš 2 dni... A taktiež to záleží aj od toho ako ďaleko to fičí ... Stalo sa mi,že ak to šlo cez celú republiku,že sa to nedostalo na dané miesto aj napriek skorému podaniu ....
@sacrifice ty si taký kokot, nie že by si robil dačo, ale radšej o tom píšeš na všetky sociálne siete a potom sa čuduješ, že nespíš, že nič nestíhaš a že je to všetko napiču! GET UP MADAKAFA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Posielam z RK do BA pondelok, a rád by som bol, keby to prislo v utorok
ja si ratam tak ze:
1. den do ba
2. den dalej
cize ked to ba, tak by to malo prist ten druhy den podla mna, vramci ba by to mohli stihnut za jeden den
lenze ked to ty posles v pondelok, moze sa stat, ze budu expedovat az v utorok. cize sa snaz co najskor
@ssnehulienka dik, upokojila si ma ...a little bit
@drazoal zabijem ťa!
@hoperpohroma inak dik, prislo to