Mám 15 rokov a teraz mám nového frajera asi 2 týždne. On má 17. Boli sme spolu už 3 krát vonku spolu sami, držali sme sa za ruky a mojkali, ale k puse ešte neprišlo Neviem či sa mi to len zdalo, ale chvíľku a viackrát sa na mňa pozeral do očí, neviem č
@kalbun ty mas hlavne vobec stastie ze ta niekto pri tvojom pisani chcel, a inak prosim ta napis si to asi do profilu alebo co, lebo mam pocit ze z toho ako si ma vtedy prvykrat oslintal sa citis tak trapne ze doteraz musis rozsirovat o mne ako to neviem len aby to naaahodou nebolo na teba, keby sa o tom niekto dozvedel
@die neviem co mas s mojim pisanim a ze stastie, som v tom kine mojol hoci ktoru mat, bud rada ze som mal dobru naladu a dal som sancu aj takej obycajnej dievcine ako si ty a tvoje bozkavanie...noo..hm...predpokladam ze ked sa hrala flasa tak ta nikdy nechceli, no prezradim ti nieco, nebolo to preto ze by nebolo miesto v kruhu
HLAVNE zapni mozocek a uvedom si, ze ked sa nebozkaval, ma podobny problem ako ty. A taktiez nech sa bozkavas akokolvek, nebude vediet, ci to je dobre, alebo zle a nebudes to vediet ani ty.
Prajem vela stastia uspechov a nech to este aspon tyzden vydrzi
toto je zlaté .)moj prvy bozk v 17nastich - ja prepac este som sa nebozkavala on-vsimol som si nic horsie sa ti stat nemoze, ale potom sme sa na tom 4roky bavili ono to príde ,neboj
pekné ... kedysi som to riešila aj ja,ale až v 17-ke či 18-ke ?
ani už neviem
najprv to bolo celkom uslintané ..ale potom sa to dalo dokopy a postupom času sme sa to naučili obaja
treba len trening,a nevadí,že to nebude francuzak,ako z filmu,o to nejde,ale aby vám to vyhovovalo,.a ty ,prosím ťa ,nestresuj a užívaj si vzťah,aký máš krásny a prvý
Ja chcem znova riešiť tieto veci, to je tak hrozne milé
Hlavne nikdy nikomu neotoč jazyk v ústach. Všetko ostatné bude okey, aj slinečky sa dajú dáko ovládnuť časom, možno bude horší on, ale bolo by blbé, keby si ho pridusila..,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Prajem vela stastia uspechov a nech to este aspon tyzden vydrzi
Čo všetko sa dá nazvať mojkaním?
Teda okrem bozkávania, samozrejme?
ani už neviem
najprv to bolo celkom uslintané ..ale potom sa to dalo dokopy a postupom času sme sa to naučili obaja
treba len trening,a nevadí,že to nebude francuzak,ako z filmu,o to nejde,ale aby vám to vyhovovalo,.a ty ,prosím ťa ,nestresuj a užívaj si vzťah,aký máš krásny a prvý
ja by som takéto niečo neriešila ..
Ovládanie:pudy.
Hlavne nikdy nikomu neotoč jazyk v ústach. Všetko ostatné bude okey, aj slinečky sa dajú dáko ovládnuť časom, možno bude horší on, ale bolo by blbé, keby si ho pridusila..,.