Nie to som chcela.. Ak na to budem mať vplyv, nič. Na Národnom cintoríne som si posedela na Benkovi a dobrých pár minút mi to nedochádzalo, napríklad pod podlahou baru by sa mi páčilo odpočívať v pokoji.
Nechám sa spáliť a popol vysypať niekde na nejakom peknom mieste, možno niekde v lese... A stačí mi nejaký malý pamätník, tiež na nejakom peknom mieste...A text, tak nad tým som ešte nerozmýšľala, ale určite niečo originálne z vlastnej tvorby
spáliť a dám si svoj popol nasypať do betónu z ktorehó mi spravia stĺp na ktorý mi vertikálne napíšu "Ja som vám to hovoril !" a postavia ho na šianci v hlohovci kde mi ho nejakí buzeranti posprejujú !
mne je jedno , najlepsie bude ked ma jebnu nekde do zumpy nech tam zhnijem. alebo teda uz ked to ma byt trochu kulturne tak spalit a vysypat co ja viem na Nou Camp lebo za zivota sa tam asi nedostanem na futbal
ja chcem dat svoje telo na transplantacie alebo studentom mediciny na trenovanie a ked zo mna nieco ostane, tak si prosim pochovat a na nahrobku bude: chillin with jesus
Dám sa mumifikovať,pochovať v zlatom sarkofágu,v 150metrovej pyramíde a na nej strieborný nápis: nevstupovať inač ti rozbijem držku a lahneš si tu za mňa!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
koncept se svým epitafem
zapomněl jsem jeho znění
a text už je k nepřečtení
Co ted' vzkážu příštím lidem
(pokud někdo živý zbyde)?!
že jsem zde žil v sedmém nebi?
-vůbec nikdy jsem tu nebyl!
----------------------------------------------------
Nie to som chcela.. Ak na to budem mať vplyv, nič. Na Národnom cintoríne som si posedela na Benkovi a dobrých pár minút mi to nedochádzalo, napríklad pod podlahou baru by sa mi páčilo odpočívať v pokoji.
Milan Rastislav Stefanik
toto by som si dal asi dal na nahrobny kamen....
nech ma pochovajú tí, ktorí to budu chcieť a nech napíšu to, čo si myslia, že by tam malo byť.
You cannot change your fate.....No man can....
...Smrť je len dalšia cesta, ktorou musím ísť...
Simple mind is easily filled with faith.
Nox praesidium nostri
Smrť má tisíc spôsobov ako oklamať život... Ja jeden nájdem
Já jsem chtěl jít k nemocnici né do nemocnice
a chcem aby vysypali moj popol do Dunaja