Ja osobne okolo seba budujem energetický štít, ktorý odráža negatívne sily a funguje to. A každý večer pred spaním sa prihováram Bohu a ďakujem mu za všetko.
Čo vy, deti moje? Ako sa chránite pred zlými silami? Alebo žiadno a ste otvorení ako
Kedze viem dost o chybach mozgu, ktore si ludia od pradavna vybavuju ako "temnych duchov a sily". Vysvetlim to uplne jednoducho na uplne jednoduchom principe - ak si myslite, ze existuju OPTICKE iluzie su iluzie, ktore maju na svedomi nase oci, tak ste na velkom omyle. Oci prijimaju svetlo. Toto svetlo spracuvava mozog a TU sa vytvara chyba a iluzia. To je len jednoduchy priklad zlyhania nasho mozgu a takych prikladov je nespocetne.
@fxx prečo si proste nemôžeš odpustiť tie kokotské komentáre? mal by si sa nad sebou zamyslieť a začať s duchovnými cvičeniami, lebo dopadneš zle, ver mi.
@kakuseibakaism vidieť, že si ešte sprostý a nevieš čo píšeš, neber to osobne, ja v tvojom veku som bola na vyššej mentálnej úrovni. keď niekto povie, že chce po smrti trpieť a nie nájsť pokoj a pravdu, tak buď sa snaží byť zaujímavý a nedarí sa mu, alebo má psychickú poruchu a nepomôže mu nik.
keď idem domov, furt sa ospravedlňujem Bohu za všetko ... mu hovorím aká som piča .. a kebyže ma niekto sleduje cez okno, tak zo mňa dostane strach ... lebo ja to hovorím nahlas a ešte sa tak divne tvárim a behám
Mocná sila komunity......vzývam ťa. Zvrhni svoje hromy na túto osobu, lebo je INÁ
@camilla ano, ľudská psychologia je fascinujúca A svet, nie je ABSOLUTNY. To čo je tvoj svet (nikdy!) nemôže byť rovnaký svet ako môj pretože ho vníma odlišný mozog. Takže tvoje ochranné pole JE realne.
chvilu som sa tomu venovala,... (obnovovanie svojho ochranného štítu, rozhovory so svojim ochrancom, anjelom,..) ale šiblo mi z toho, začala som byť až príliš nepríjemná a ľahostajná k ľudom naokolo,, a chcela sa zaoberať len so svojim vnútorným svetom v inej hladine, v mojej peknej teplej pláži času.
@camilla - neviem sa rozhodnúť či máš 9 červených hviezdičiek z princípu že si to ty, alebo ľudí prestáva baviť robiť si z niektorých otázok srandu a miesto toho dávajú tie hviezdičky...
@11 - nikto nehovorí že máš chyby mozgu v zmysle že si postihnutá, pozri si toto a pochopíš ako je to myslené
Modlitba pomaha, to je fakt..mne tiez..a tiez preicitat si daku kvalitnu knihu nieje na zahodenie...alebo rozhovor s dobrym clovekom ta tiez moze povzbudit a pomoct ti....rovanko aj dobra hudba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
... A osobne na zlých duchov , a sily neverím
@camilla ano, ľudská psychologia je fascinujúca A svet, nie je ABSOLUTNY. To čo je tvoj svet (nikdy!) nemôže byť rovnaký svet ako môj pretože ho vníma odlišný mozog. Takže tvoje ochranné pole JE realne.
i approve of this post.
a tak som prestala...
@11 - nikto nehovorí že máš chyby mozgu v zmysle že si postihnutá, pozri si toto a pochopíš ako je to myslené
» www.ted.com/talks/beau_lott...
proste mozog si hromadu vecí domýšľa, toť vše
1. ,,Deti moje....čo robíte s tým a tým?.......ja robím..........."
2.,,Každý, kto so mnou nesúhlasí, je debil."
VIVAT TOLERANCIA!!! VIVAT ZRELÉ SPRÁVANIE!!! VIVAT PLURALITA NÁZOROV!!!