parádne !! úplne fajn lebo ak sa s niekým rozídem tak to má svoje opodstatnenie, dôvod čiže zjavne to neklape a nie návraty. Som si vedomý. že nám obom bude lepšie!
Proste je pekné ak páru bolo zo začiatku úplne super, parádne zážitky ale občas proste to skončí, ľudia sa menia a niekedy fakt niet návratu a lepší je rozchod.
Ako bolo spomenutú v HIMYM: "Někdy to přijde do bodu, kdy si uvědomíte, že jste dojeli na konečnou. Pak přijde otázka: Co dál?"
A to "co dál" je v 99% najlepšia možnosť rozchod.
A darmo bude niekto splietať niečo o láske. Tiež som zažil vzťah kde som partnerku miloval nadovšetko ale postupne sa to zmenilo jak ma trápila až do bodu zlomu kedy som si uvedomil, že nemáme spoločnú budúcnosť a nie je tá s kým chcem stráviť život tak je najlepšie sa rozísť. Každý človek je iný a niekto povie: Treba sa snažiť zachrániť vzťah!
Ale to je blbosť. To by znamenalo snažiť sa meniť druhých tak aby sa mi páčili. Ale ja chcem človeka čo jeho osobnosť, povaha a vlastnosti samo o sebe sú dokonalé a netreba ho meniť.
Keď sa rozídem ja s niekým, je to super pocit, voľnosť, veď to predsa malo nejaký dôvod...
Keď sa rozíde on so mnou, tak doma žeriem zmrzlinu a plačem pri Frozen ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Druhý sa ku mne zachoval dosť hnusne, ale asi som už bola odolnejšia z toho prvému, takže som to zvládala podstatne lepšie
A to je v podstate všetko, dúfam, že už navždy, lebo teraz mám takého ideálneho mužíka, ktorého si chcem nechať už len pre seba
Proste je pekné ak páru bolo zo začiatku úplne super, parádne zážitky ale občas proste to skončí, ľudia sa menia a niekedy fakt niet návratu a lepší je rozchod.
Ako bolo spomenutú v HIMYM: "Někdy to přijde do bodu, kdy si uvědomíte, že jste dojeli na konečnou. Pak přijde otázka: Co dál?"
A to "co dál" je v 99% najlepšia možnosť rozchod.
A darmo bude niekto splietať niečo o láske. Tiež som zažil vzťah kde som partnerku miloval nadovšetko ale postupne sa to zmenilo jak ma trápila až do bodu zlomu kedy som si uvedomil, že nemáme spoločnú budúcnosť a nie je tá s kým chcem stráviť život tak je najlepšie sa rozísť. Každý človek je iný a niekto povie: Treba sa snažiť zachrániť vzťah!
Ale to je blbosť. To by znamenalo snažiť sa meniť druhých tak aby sa mi páčili. Ale ja chcem človeka čo jeho osobnosť, povaha a vlastnosti samo o sebe sú dokonalé a netreba ho meniť.
peace
Vlastne ten rozchod beriem akoby to bola nejaká úplne banálna vec, ani neviem prečo.
ťažko
Keď sa rozíde on so mnou, tak doma žeriem zmrzlinu a plačem pri Frozen ...