ahoj,mam blackberry 8520 curve a nrchce mi tam ist wifi,hoci sa pripoji,ale neukaze tak zelenu fajku,len pomlcku...cize to nefunguje :/// poradte pls niekto
tento problem ma kazdy druhy majitel telefonov blackberry...mobil mam druhy den...a som si na 100 percent isty,ze to nieje ani soft. a ani hard. chyba...
ja mam blackberry uz rok a pol a doteraz mi nejde wifi boli som v orange a tam mi povedali ze to proste nejde pokial nemam zaplatene blackberry enterprise alebo nieco take, stalo to 30 € mesacne s tym ze potom som mohla zadarmo pisat spravy inym co maju blackberry a tych je strasne „vela„ tak mam normalne zaplatene datove prenosy, nestoji to vela a internet mi ide rychlo kdekolvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mobilný operatory to robia naschvál aby si sa ti nepripojil na wifi čiže internet zadarmo.
Takže skús to bez tej sim a bude to fungovať - ja som to riešil už v dobe 8320 a až potom som na fore Blackberry našiel túto odpoved