v škole hlavne prvú hodinu sa mi často stáva ,že sa mi zatvárajú oči a nemám daleko od toho,aby som zaspala..stáva sa aj vám niečo takéto? čo sa podla vás dá proti tomu robiť? viem,že by som mala ísť skoro spať,chodím okolo tej desiatej spať ale už o d pr
Skús sa za celý deň nejako poriadne unaviť a zaspíš ako bábätko A ráno si daj nejakú žuvačku, alebo predtým ako pôjdeš do školy si daj kávičku nejakú, alebo čo podľa chuti Hlavne nemysli pred spaním ako chceš zaspať, relaxuj, premýšľaj nad niečim pekným a nezaťažuj si rozum, čím viac myšlienok tým hrošie
tak vstávaj ráno skoro, abo nechoď jeden deň vobec spať a druhý deň budeš taká unavená že zaspíš aj skor. Pohodlnejší sposob: ľahni si na lavicu a spi. Sposob ak mate učiteľku ako my na občiansku (teda taku ze vrieska aj ked si zivnes) - daj si kavu alebo kolu
V prvom rade byť čo najďalej od učiteľa . Tvár sa aspoň navonok živo, vnútri kľudne spi (je to ťažké ale videl ľudí, čo robia zo zarážajúcou presvedčivosťou)
keď sa cez deň riadne unavíš večer zaspíš bez problémov a ráno budeš vyspatá ,ale aj tak je to len o tom či si zvykneš lebo predpokladám že cez prázdniny si mala režim typu že večer neskoro spať a ráno zase dlho spať ..treba si zvyknúť ,daj si žuvačku a žuj o život ..podporuje to aj mozog a otvor v triede okno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
keby len tu , lenže mne sa chce spať celyy den
cez deň treba poriadne vybiť energiu ja jedine tak dokážem zaspať ihneď... a ráno si púšťaj hudbu,cvič,jedz, pi a tak to ťa preberie
Takto?