Ňu.
Chcela by som sa len spýtať, či náhodou neviete o nejakých programoch alebo spôsoboch pre študentov, ako sa dostať vrámci školy do Prahy. (proste byť v Prahe ale zároveň kvôli tomu nemusieť prerušiť študium)
Erazmus deadline som prešvihla, keďže bol v
to si vlastne celé riešiš sama. ale isto je na stránkach centra zahr. štúdií tvojej školy o tom niečo. potom sú ešte rôzne medzifakultné dohody alebo ceepus program, ale ten neviem, či platí medzi SR a ČR (napriek faktu, že obe krajiny v programe sú)
znama isla teraz niekedy do brna ako stazistka, pretoze sa venuje nejakmu biologickemu rozboru vod a myslim, ze tam ostava aj v dalsom semestri. len napisala na fakultu, ze ma zaujem o staz, odpisali jej a odsuhlasili jej to
@trdelniiiq jj viem ze vramci staze by som mohla ist, lenze je tam potom problem ze niektori profesori s tym nemusia suhlasit a este aj to ze to neni nejak financne kryte. ale dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
znama isla teraz niekedy do brna ako stazistka, pretoze sa venuje nejakmu biologickemu rozboru vod a myslim, ze tam ostava aj v dalsom semestri. len napisala na fakultu, ze ma zaujem o staz, odpisali jej a odsuhlasili jej to