Ahojte, mám taký doosť blbý problém. Na silvestra sme si ako trieda spravili chatu. Bola sranda, alkohol, hudba a tak. Keďže sme boli štvrtáci, tak sme si chceli čo najviac užiť posledný rok spolu. Mne sa tam páčil jeden spolužiak, s ktorým sme sa poto
@tangerina nepomohlo to.. vraj "on vie, že nikoho nemam"... @efyks na políciu ho určite neudám, vidno že je to len nejaký zúfalec @alex458 myslím, že jasnejšie sa to už nedá vysvetliť, že s ním nič nechcem mať, písala som mu to niekoľkokrát nepochopil @edryan Určite nebude mať odvahu na to, aby sa mi objavil pri dverách @1@2 v mobile som si našla len blokovanie hovorov. ak to tak bude pokračovať dalej, tak zajdem za operatorom a bloknem ho
nechoď za žiadnym operátorom , začne ti písať z iného čísla a budeš všetko blokovať a platiť ? .. Ak máš Android a neprestane s tým , napíš mi Ts a nájdem ti aplikáciu čo to dokáže a zadarmo.
Ps : s ním si chcela spať hej ? ach..
ja som myslela, že väčší zúfalec ako ten, čo otravoval mňa, neexistuje ale vidím, že áno! tak čo ja viem, popros nejakého kamaráta/známeho/hociakého človeka/alebo aj nejakú ženu, v mene tvojho akože frajera, nech ti dá pokoj, lebo ho zbije alebo čo
resp. však mu vôbec neodpisuj a tvár sa, že neexistuješ ty
@edryan Nemám android.... Sony Xperia P mám... hej chcela som s nim spať, ale vtedy taky nebol. Jemu asi preplo v hlave... a ešte som sa teraz aj dozvedela, že každému hovorí, že ako ho uhanam že s nim chcem sex a neviem čo @tangerina Ja fakt neviem, prečo stále otravuje mňa, pritom viem aj z okolia, že po ňom idu nejake baby A možno takto otravuje viacero bab bohvie ako to je
@emilywolf zlatko ty potrebuješ nejakého zručného- technického chlapca
Nič sa nedeje , android je systém a nie typ mobilu, v tvojom mobile je , čiže ak bude otravovať napíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a da sa to nejak aj v mobile ..
@efyks na políciu ho určite neudám, vidno že je to len nejaký zúfalec
@alex458 myslím, že jasnejšie sa to už nedá vysvetliť, že s ním nič nechcem mať, písala som mu to niekoľkokrát nepochopil
@edryan Určite nebude mať odvahu na to, aby sa mi objavil pri dverách
@1 @2 v mobile som si našla len blokovanie hovorov. ak to tak bude pokračovať dalej, tak zajdem za operatorom a bloknem ho
Ps : s ním si chcela spať hej ? ach..
resp. však mu vôbec neodpisuj a tvár sa, že neexistuješ ty
@tangerina Ja fakt neviem, prečo stále otravuje mňa, pritom viem aj z okolia, že po ňom idu nejake baby A možno takto otravuje viacero bab bohvie ako to je
Nič sa nedeje , android je systém a nie typ mobilu, v tvojom mobile je , čiže ak bude otravovať napíš