@fxx Je to z angličtiny , ale nehovorím grapefruit ale grep.. aspoň sa im nestrkám do prdele ako celý svet , všetko len anglicky , anglicky , srať na to
a neviem prečo som označil prvú odpoveď, keď som to zakladal kvôli tej druhej "grejpfrut" Nevedel som to až do hodiny, keď nám to povedala profesorka na hodine angličtiny v jazykovej škole ... ale vyslovujem to ako príde... a veľmi ho ani nepoužívam, čiže...
@lilnicole ja len vravím že som chcel označiť grejpfrut, nie grepfrujt že som sa pomýlil v označení odpovedi, ktorú považujem za správnu... a ešte som aj zabudol pripísať písmenko na začiatok -"g"
@matusha Však som to aj napísal (ach) "Je to z angličtiny , ale nehovorím grapefruit ale grep.. aspoň sa im nestrkám do prdele ako celý svet , všetko len anglicky , anglicky , srať na to "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
vsak nech je vsetko po slovensky pre mna za mna ak to bude svetovy jazyk
a neviem prečo som označil prvú odpoveď, keď som to zakladal kvôli tej druhej "grejpfrut" Nevedel som to až do hodiny, keď nám to povedala profesorka na hodine angličtiny v jazykovej škole ... ale vyslovujem to ako príde... a veľmi ho ani nepoužívam, čiže...