Nepoužívaj jazyk, kým to nevieš... Bozkávaj jej len pery, a ak sa to nevyvinie samo, nechaj to tak. Ak bude chcieť veľmi tvoj jazyk, strčí ti ho do úst sama a budeš improvizovať. Je možné, že ani ona to poriadne nevie, aj keď to už robila, takže pokoj
TAKŽE TY SA NEVIEŠ BOZKÁVAŤ? NATO TU JE SUPERENERGETICKÁ POMôCKA:
the recpe: ZOBEREŠ POMARANČ, DÁVAJ BACHA ABY BOL ČERSTVÝ, DVA BANÁNY MUSIA BYŤ DVA, A LITER MLIEKA.... VŠETKO TO ZMIXUJEŠ ALE PORIADNE... DÁŠ PIECŤ NA HODINU... POČAS TEJ DOBY NEODPOČÍVAJ A DAJ SI PÁR KLIKOV AKO SPRÁVNY CHLAP... MÁŠ UPEČENÉ? TAK FAJN TERAZ TO VYHOĎ NIE SI NEJAKÁ ZÁVODNÁ KUCHÁRKA ABY SI PIEKOL... ZOBER ŽENSKÚ DO RÚK.. UKÁŽ BICEPS, TRICEPS A AUTÍČKA.. HLAVNE AK MÁŠ FERARIHO.. AK NIE TAK TO RADŠEJ VYNECHAJ... OKEJ KEĎ UŽ BUDE NA MäKKO TAK TO PRÍDE... RIADNE SA PRIPRAV... EŠTE SA POKOCHAJ V ZRKADLE A VYBAL TO...BUĎ PÁNOM SITUÁCIE... JAK KEĎ SPIDERMAN ZACHRÁNI MESTO... A TO JE VŠE
@hiphop2 zober klávesnicu, polož si ju pred seba a dlho sa do nej dívaj. Potom stlač Caps Lock a sleduj čo sa stane. Prosím zober si knihu alebo iný kuchársky lexikón a nechod piecť vodu
tak ju pobozkaj len na pery tak že jej spodnú, alebo vrchnú (to je jedno ktorú ) cucaj .. alebo ako to povedať. Alebo po nej maximálne prechádzaj aj jazykom, a potom to striedaj. raz hornú, pár krát otvoríš a zatvoríš ústa ako to je v tých rozprávkach a potom choď na druhú. A jazyk da út jej strč len ak ona bude veľmi chcieť, najprv len toto. ale uvidíš, každý sa bojí, ale potom to ide ľahko ( nikdy som tejto vete neverila ... ale hurá, pochopila som )
Boze to je take mile forum hned by som ti kupil zmrzlinu. Hlavne si umy zuby, ak nevychytas daj si tic tac. A ako v komente vyssie jazyk ti asi zatial nebude treba
@hiphop2 ze ukaz biceps triceps a auticka hlavne ak mas ferrariho big lajk!
Náhodou je to podľa mňa milé. Aj ja chcem chlapca čo sa bude báť ma pobozkať, ale to by som bola pedofil .(
Proste - netlač na ňu, a ak vieš čistou náhodou otočiť jazyk naopak, za nič na svete jej to NEROB v ústach. Je to to najhoršie čo som kedy zažila.
Nesnaž sa jej nasilu narvať jazyk do úst. Je to dosť otrasné. Pekne jemne pomaly...možno ťa niečo aj ona naučí, ak vezme iniciatívu do svojich rúk Hlavne nestresuj
Za mojich mladých čias sa takéto veci trénovali pri hraní fľaše na školských výletoch lyžiarskych výcvikoch a na opekačkách s kamoškami už začína byť vidno kam to speje s internetovou mládežou. Na staré kolená budú spomínať ako si vypisovali na facebooku. PS idem sa poojebať
Vieš cez forum sa bozkávať nenaučíš ..ah kedy to tie deti pochopia ? :/
ale tak sme tu aby sme poradili nie kritizovali takže Chyťju pritisni pery k tým č má ona a hraj sa .uživaj si ono je to ako reflex aspoň u mna no ,mám v tom talent ževraj
@majko43639 Tým som nechcel povedať, že ty a ona si budete na staré kolená spomínať ako ste si vypisovali to my je jasné. Tým som chcel povedať že je to syndróm takmer celej vašej generácie, že nebudete mať na staré kolená načo spomínať. Namiesto toho a toho aby ste sedeli každú voľnú chvíľu pred počítačom by ste mali ísť von medzi ľudí. Potom by ste takéto a podobné problémy nemuseli riešiť na fórach.
bozkávanie má byť o vášni z ľahkým erotickým nádychom, čo to znamená...? okraje pier sú veľmi citlivé na dotyk, už len pohľadenie pier, vyvoláva v žene neskutočné vzrušenie, pri bozkávaní vôbec nejde o strkanie svojho jazyka do úst svojej partnerke, ide skôr o ten pocit z dotyku pier, v prvom rade, nepchaj jej jazyk do úst, radšej pootvor ústa, pomali sa knej priblíž a začni cucať jej hornú peru, potom pridaj jazyk, žiadne pchanie do úst, ako nejaká kráva, len jej pri dotyku olýzni pár krát pery, (stavým sa že tá holka ani na sekundu nezaváha a prídá tiež jazyk, niektoré vášnivejšie dievčatá ma dokonca jemne kúsaly do pier, tzv. vášnivé bozkávanie...
každá holka vie, že každý chalan sa bozkáva inak, no to najdôležitejšie pri bozkávaní je uvolniť sa a doslova vychutnavať pery svojej partnerky, jednoducho zavri oči a začni si to užívať... ) to ako sa bozkávať máš v sebe už od narodenia... preto veľa ludí hovorý že pri bozkávaní to ide samo, jasne že ide veď to máme vrodené, takže ti odporúčam pri bozkávaní prestať myslieť a začať vychutnávať chuť svojej holky... jednoduché nie...?
ako tak pozerám na tvoje pery, talent ani nepotrebuješ
musím sa priznať že ochutnať tvoje pery môže byť velmi vzrušujúce, aj keď pravda je že si v bozkávaní dokonala len preto že si vieš vychutnať intímne chvíle ako málo ktorá holka... alebo sa mýlim...???
@majko43639 naozaj túto vec nerieš... návod na to neexistuje, podľa mňa bozky sú proste "improvizácia", rob to, čo ti je prirodzené a uvidíš, aký budeš dobrý a hlavne tob to z lásky
@rollo111 aký lichotník a sama neviem prečo mi to tak ide,užívam si to áno ved bozkávanie je úžasné ,ale podľa mňa si ich vie vychutnať každá baba ak ma dobrého a milujúceho partnera Nie je to nič zložité
no ja viem prečo ti to tak ide, preto že bozkávanie je úžasné len vtedy keď si ho vychutnavaš a ako som už predtým písal si zrejme holka ktorá priam zbožňuje užívanie si intímnych chvíl...
mýliš sa nie každá si vie vychutnať intýmne chvile a dotyky partnerových perý (pier, alebo ako sa to skloňuje a to len preto že moc premýšlajú...
P.S.: hmmm, flyinbirdie, máš nádherne príťažlivé pery, tak trocha túžim raz vyskúšať tvoj talent v bozkávaní, kto vie možno ma prekvapíš a doslovne ma umlčíš svojim talentom...
Zlatko a ty sa čoho bojkáš? V dievčenských časopisoch sa píše aby si si to trénoval na zápästí. Keby Vám to náhodou nevyšlo ser na ňu. Si roztomilučký a na mieste tej baby by som ťa zaučila sama. Niektoré nemajú radi machrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
potom uvidíš
the recpe: ZOBEREŠ POMARANČ, DÁVAJ BACHA ABY BOL ČERSTVÝ, DVA BANÁNY MUSIA BYŤ DVA, A LITER MLIEKA.... VŠETKO TO ZMIXUJEŠ ALE PORIADNE... DÁŠ PIECŤ NA HODINU... POČAS TEJ DOBY NEODPOČÍVAJ A DAJ SI PÁR KLIKOV AKO SPRÁVNY CHLAP... MÁŠ UPEČENÉ? TAK FAJN TERAZ TO VYHOĎ NIE SI NEJAKÁ ZÁVODNÁ KUCHÁRKA ABY SI PIEKOL... ZOBER ŽENSKÚ DO RÚK.. UKÁŽ BICEPS, TRICEPS A AUTÍČKA.. HLAVNE AK MÁŠ FERARIHO.. AK NIE TAK TO RADŠEJ VYNECHAJ... OKEJ KEĎ UŽ BUDE NA MäKKO TAK TO PRÍDE... RIADNE SA PRIPRAV... EŠTE SA POKOCHAJ V ZRKADLE A VYBAL TO...BUĎ PÁNOM SITUÁCIE... JAK KEĎ SPIDERMAN ZACHRÁNI MESTO... A TO JE VŠE
sak natrenuj na posteroch v izbe
@hiphop2 ze ukaz biceps triceps a auticka hlavne ak mas ferrariho big lajk!
Oto to príde samo. Zavri oči a bude to najkrajšie
Pokaziť to nemôžeš ak to bude osoba ktorú lubiš
ja som len zaspomínal aké som mal ja stresy pred prvými bozkami
Proste - netlač na ňu, a ak vieš čistou náhodou otočiť jazyk naopak, za nič na svete jej to NEROB v ústach. Je to to najhoršie čo som kedy zažila.
Nesnaž sa jej nasilu narvať jazyk do úst. Je to dosť otrasné. Pekne jemne pomaly...možno ťa niečo aj ona naučí, ak vezme iniciatívu do svojich rúk Hlavne nestresuj
Potom sem napisem ako to dopadlo... A neviem kedy to presne spravim
P.S. tí co sa poje*ali sa uz mozu odje*at
@kalliades lol presne
@koprdil ejha, idem hladat
@leilla
Vieš cez forum sa bozkávať nenaučíš ..ah kedy to tie deti pochopia ? :/
ale tak sme tu aby sme poradili nie kritizovali takže Chyťju pritisni pery k tým č má ona a hraj sa .uživaj si ono je to ako reflex aspoň u mna no ,mám v tom talent ževraj
bozkávanie má byť o vášni z ľahkým erotickým nádychom, čo to znamená...? okraje pier sú veľmi citlivé na dotyk, už len pohľadenie pier, vyvoláva v žene neskutočné vzrušenie, pri bozkávaní vôbec nejde o strkanie svojho jazyka do úst svojej partnerke, ide skôr o ten pocit z dotyku pier, v prvom rade, nepchaj jej jazyk do úst, radšej pootvor ústa, pomali sa knej priblíž a začni cucať jej hornú peru, potom pridaj jazyk, žiadne pchanie do úst, ako nejaká kráva, len jej pri dotyku olýzni pár krát pery, (stavým sa že tá holka ani na sekundu nezaváha a prídá tiež jazyk, niektoré vášnivejšie dievčatá ma dokonca jemne kúsaly do pier, tzv. vášnivé bozkávanie...
každá holka vie, že každý chalan sa bozkáva inak, no to najdôležitejšie pri bozkávaní je uvolniť sa a doslova vychutnavať pery svojej partnerky, jednoducho zavri oči a začni si to užívať... ) to ako sa bozkávať máš v sebe už od narodenia... preto veľa ludí hovorý že pri bozkávaní to ide samo, jasne že ide veď to máme vrodené, takže ti odporúčam pri bozkávaní prestať myslieť a začať vychutnávať chuť svojej holky... jednoduché nie...?
ako tak pozerám na tvoje pery, talent ani nepotrebuješ
musím sa priznať že ochutnať tvoje pery môže byť velmi vzrušujúce, aj keď pravda je že si v bozkávaní dokonala len preto že si vieš vychutnať intímne chvíle ako málo ktorá holka... alebo sa mýlim...???
lichotník jeden
no ja viem prečo ti to tak ide, preto že bozkávanie je úžasné len vtedy keď si ho vychutnavaš a ako som už predtým písal si zrejme holka ktorá priam zbožňuje užívanie si intímnych chvíl...
mýliš sa nie každá si vie vychutnať intýmne chvile a dotyky partnerových perý (pier, alebo ako sa to skloňuje a to len preto že moc premýšlajú...
P.S.: hmmm, flyinbirdie, máš nádherne príťažlivé pery, tak trocha túžim raz vyskúšať tvoj talent v bozkávaní, kto vie možno ma prekvapíš a doslovne ma umlčíš svojim talentom...
» obrazky.4ever.sk/zabavne/zvierat...
ale nie, ono sa to vyvinie samo ak sa bojíš, nehaj to na ňu
jj v topke videoblogov bude.
..A ty sa neboj, ona ťa povedie.. alebo improvizuj..