neviem ja mam taky strasne velky problem... v podtsate sa mozno aj viem bozkavat len cosi ma tak tlaci ze to proste nejde aj ked velmi chcem... neviem ci je to hanblivostou alebo si tym hovovrim ze sa bozkavat neviem... neviem je nejaky roydiel medzi oliz
O____o ty si myslíš že my sme sa narodili tak, že proste to hneď vieš? musíš skúsiť.. len sa jej nesnaž vytiahnuť jazykom mandle a bude všetko okej bacha na zuby a slintanie. wiedersehen
@levis olizovat sa olizuju mozno tak psi.. hehe ale nie...v podstate to nie je ziadna veda....hlavne pouzivaj opatrne svoj jazyk a malo by to byt v pohode..podla mna si to len nahovaras..
jednej krásnej noci na súkromnej pláži si ku mne prisadol jeden krásny chalan a po chvíli mi strčil jazyk do úst.... a tak som zistila, že sa vlastne VIEM bozkávať ! A ešte mi potom povedal, ako dobre sa bozkávam
Thats true story bro, takže je to úplne inštinktívne
Možno to bude tým, že si to nahováraš, aj ja si to nahováram a myslím si, že sa neviem bozkávať, aj keď zopár kamošov povedalo čosi iné. Jednoducho ja takú blbosť už neriešim, buď viem alebo nie, aj tak je to k životu nepotrebné vedieť..
noo cizee musis strasne otvorit usta a snaz sa jej jazykom dostat co najhlbsie, az do krku, cavenky to vzrusuje a este strasne vela hryz a oblizuj jej aj nos, bradu a okolie ust keby si este daco chcel vediet, pokojne sa spytaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Vieš čo? Spýtaj sa môjho frajíra, on to vie najlepšie :letim:
(inak keď si vezmem tú činnosť a zamyslím sa nad ňou, tak je to úplne čudné
aj keď viem čo bolo predchodcom toho, ale aj tak)
Vieš o tom, že naučiť sa bozkávať proste nejde? Robíš to inštinktívne.
Thats true story bro, takže je to úplne inštinktívne