ako sa mam tvarit ked ma chalan zacne vyzliekat??ja ho milujem a neviem ci mam protestovat..ak sa mi to paci...ak budem protestovat tak asi ho to prestane bavit...alebo ako si mam udrzat chalana ked je odomna daleko?? mam sa vobec obavat sexu??
pana boha a máme to tu zase...v prvom rade NESEXUJ,máš 14...každopádne ja mám 15,ale taká hlúposť ako uvažovať o sexe v tomto veku alebo báť sa,že ma chlapec opustí,lebo sa mu nedám vyzliecť.....ma vážne nikdy nenapadla....vzchop sa dievča...
@sisulinka k veci... tak asi to že síce to je dneska móda mať sex pomaly v 10tich rokoch ale je to podľa mňa blbé, možno fyzicky si pripravená ale psychicky určite nie.. skús počkať aspoň do tých 16-17tich rokov
nenechaj sa ked to nechces rob co ti je prijemne a co sa ti paci ked sa ti to prestane pacit alebo sa budes niecoho bat rozpravajte sa a pripadne to skoncite (nie vztah ale cinnost )
moja newiem ci by si sa mala taketo veci pytat ludi ktory ta absolutne nepoznaju...a okrem toho 14 rokov tio je podla mna dost malo na to aby pubertalna osobka vedela nieco o laske a prehlasovala ze cloveka miluje...pretoze takychto lasok este bude...milovat mozme niekoho a po urcitych skusenostiach a citovom vyzreti...neber to ako nieco v zlom... no a k tomu sexu...rob to co uznas za vhodne ale myslim ze v 14-tke mas dost casu na to aby si prisla o panenstvo...okrem toho pochybujem ze sa to da va takom veku uzit a ze to nieco znamena.. okrem toho prvy sex neni vzdy to najkrajsie tak aby sa s teba potom nestala feministicka puritanka...rob ako uznas za vhodne...je to na tebe a pri tom ti tie grimasy pojdu same bez toho aby si ich nejak umelo vytvarala.. krcovity usmev nie je vzdy vyhra.. drz sa toho co citis.. howg fajka zhasla...
keď ťa začne vyzliekať nahoď taký nasraný výraz (to ho vzruší), keď ťa už bude vyzliekať tak aj zavrč a vycer zuby (to ho dostane do ošiaľu) a keď ťa vyzlečie tak ho kopni do gulí a nadávaj na neho uvidíš ako sa bude šúľať po zemi (to od rozkoše)
@sisulinka@9 Veď práveže som to dala k veci. Či to ešte nevieš, že to je o rozťahovaní nôh? Nemáš v 14 čo sexovať a ani ťa nemá čo vyzliekať. Daj mu facku.
@17 Ale to nie, že keď budeš mať 15-16, aj to je ešte skoro.
@johnny89@10 Dosť pochybujem aj o tom fyzicky. To si len myslia.
@veryhappyhippo@18 No veru táto generácia začína používať skôr slovo „mylovať“.
@krutafunebracka@36 to vobec neni chore aj moj brat ked mal 18 tak chodil so 14 stkou a nakoniec si ju zobral .... teraz ma 38 a stale spolu ziju maju syna a krasny vztah....
akurat ze on teraz jebava svoju sekretarku a ju pretahuje jej primar
@43 tak potom slová Milujem ho sú neoprávnené lebo si myslím že milovať nemôžeš každého... ľúbiť to áno ale milovať to je až keď ste približne 3-XY rokov spolu...
noo newiem ,,milujes" ho a ani newies kolko ste spolu..? to asi nebude az taka nekonecna laaaaska.. a tomu wer rada ho mat mozes ale milovat to su silne slova decka by ich nemali brat do ust....
ja ti na rozdiel od ostatných nepoviem že máš na to čas, kľudne to sprav, potom si nechaj zrobiť decko a celý život to potom ľutuj, možno potom konečne dostaneš rozum
@sisulinka myslim ze to ze freedomko podla teba suhlasil len znamena ze prave toto si chcela pocut...kazdy ti poradil..a chape ze mas malo rokov na take nieco..a ze mas cas...ty si si vybrala ktora odpoved/rada ti pasuje viac
@sisulinka@49 nahodou @krutafunebracka v @36 komente sa vyjadrila dost rozumne... a ty by si mala zacat uvazovat nad tym ze preco asi tak ten 18 rocny chodi s tebou zevraj mlade daju skor a netreba sa tak namahat
@karci33@42 Nebolo by, ak by mala kus rozumu a nebola taká naivná, že sa nechá preťahovať či aspoň vyzliekať a tak, len preto, lebo ho „miluje“ a on by ju potom okašlal, keby sa bránila. No tak česť výnimkám, nevravím, že sa to čííírou nááhodou občas stať nemôže, ale v takomto prípade, v tom prvom (teda nultom) príspevku, asi ťažko.
@jakna@41 Možno tak fyzicky, ale zato väčšina takých práveže mentálne poriadne zaostáva.
...ludia ja len to ze nikdy to neskusal a ani v najblizsej dobe skusat nebude...a k niektorym komentarom nemam naozaj slov...o tom roztahovani noh vam poviem asi tolko ze najblizsie najmenej 3roky ich roztahovat nebudem...niektory si pretvorili otazku ako im to pasovalo a pytala som sa len tak poznamky k tomu ze ho "milujem" asi len tolko ze vam to moze byt srdecne jedno a nas vztah neje zalozeny na "rozatovani noh a sexe" takze je jedno co si vy otom myslite je malo ludi ktory to naozaj pochopilo.... asi len tolko k Vam
sa musím len zasmiať no... v 14tich byť presvedčená že naozaj MILUJEM no to je teda dosť Vo svojom veku sa venuj iným činnostiam a nerieš tieto "veci".
nie si ty ešte pod zákonom? si ešte decko a chceš robiť niečo,čo majú robiť dospelí? sa uvedom a nájdi si inú zábavku na voľné nudné dni...
hej,určite ak mu teraz dáš ťa bude milovať do konca života,budete spolu šťastní,mať desať detí(ale dilemu,či si tehotná,lebo sa ťa dotkol,budeš mať už asi tak o týždeň...) a bla bla bla...
ach jaj,ja si vždy poviem,že na podobné kraviny už nebudem reagovať,ale človeka to nejako naštve,keď číta čo za blbé decká v dnešnej dobe chodí po svete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
to je ten správny výraz
=D
Prosim ta, skus sa mat rada a trochu seba samu vazit..
A v 14 nemáš čo rozťahovať nohy, fuj!
nenapadlo ta ze ked budes protestovat a on ta kvoli tomu opusti tak ta urcite "tak strasne nemiloval ako ty jeho" ??
omg to su mi veci, uvedom sa, si este pod zakonom
Vy fakt neviete co so sebou v dnesnej dobe vsak???Ja vo svojich 14 som maximalne kukal po babach a nie to uz chcel zasuvat....
Poslednu dobu je to stale o tom istom:
"Dnes je vonku krasne slnecno, paradna horucava...vies co milacik podme sa radsej hodit do postele a prelezat v nej cely den"
Som prekvapeny jak si niektori ludia nevedia vazit slobody, ale este viac ma prekvapuje jak rychlo chcu vsetci dospiet....
nenechaj sa ked to nechces rob co ti je prijemne a co sa ti paci ked sa ti to prestane pacit alebo sa budes niecoho bat rozpravajte sa a pripadne to skoncite (nie vztah ale cinnost )
AKO môžeš v 14-tich milovať???
@17 Ale to nie, že keď budeš mať 15-16, aj to je ešte skoro.
@johnny89 @10 Dosť pochybujem aj o tom fyzicky. To si len myslia.
@veryhappyhippo @18 No veru táto generácia začína používať skôr slovo „mylovať“.
@richardson @25
**** ale pridavam sa k nazorom ze ESTE MAS CAS
akurat ze on teraz jebava svoju sekretarku a ju pretahuje jej primar
INAK...uz nemam nervy 14 rocnym detom(ano ja viem ze mam len o rok viac) pisat ze to nemaju robit...
@jakna @41 Možno tak fyzicky, ale zato väčšina takých práveže mentálne poriadne zaostáva.
@sisulinka @43 Málo.
@mon1ka323 @48 Moja, práve TY by si radšej mala byť ticho. A nepíšem vždy od veci, niekedy sa mi zachce rozprávať sa aj normálne.
@49 Бaй д вeй, mám 17 a ver tomu, že teraz som hento myslela vážne.
hej,určite ak mu teraz dáš ťa bude milovať do konca života,budete spolu šťastní,mať desať detí(ale dilemu,či si tehotná,lebo sa ťa dotkol,budeš mať už asi tak o týždeň...) a bla bla bla...
ach jaj,ja si vždy poviem,že na podobné kraviny už nebudem reagovať,ale človeka to nejako naštve,keď číta čo za blbé decká v dnešnej dobe chodí po svete...