som chora a ani vsetko piatkovy a sobotny chlast to nefixli. ale vratil sa mi hlas, super. a v infantilnej nem-triezvej nalade mi prislo ako super napad poslat dve ziadosti priatelstvo a jedno stuchnutie . a teraz sa za to vsetko tak trosku nemam rada
opica odišla okolo obeda, šla som na pár hodín do práce, kde som všetko krásne poumývala, vyleštila. mám za sebou veľmi zaujímavý zážitok, ktorý si z nejakej časti pamätám, no nepamätám zároveň a že odhliadnuc od závažných vecí, ktoré sa dejú a sú nepríjemné, tak mám taký stály, potmehúdsky úsmevčok na tvári. hohoho.
najprv v pohode.
po pive s otcom úplne super.
a potom ma kamarátka začala nútiť aby som jej povedal čo chcem na meniny a z toho mi bolo divne do plaču, lebo... ehm... takto bez kontextu to znie divne a kontext sa mi poskytnúť nechce a s ním by to asi stále znelo divne, ale omnoho menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
bojim sa co i len pomysliet na mnozstvo alkoholu, ktore som v piatok vypil...
Diplomovkovo = na slučku.
po pive s otcom úplne super.
a potom ma kamarátka začala nútiť aby som jej povedal čo chcem na meniny a z toho mi bolo divne do plaču, lebo... ehm... takto bez kontextu to znie divne a kontext sa mi poskytnúť nechce a s ním by to asi stále znelo divne, ale omnoho menej.
a teraz zasa celkom v poho