stále tu každý niečo potrebuje, niečo chce a podobne, veď viete...ale ako sa máte? je to pekná zdvorilostná otázka ktorá proste neomrzí i keď v poslednej dobe aj to ľudom vadí keď sa o nich človek trochu zaujíma ale risknem to
mám sa dobre. som spokojna s mojimi prazdninami a s tym,ako ich travim a s kym ich travim .
som zdrava. chodim cvičiť,behať, brigadujem, travim viac času s rodinou. chyba mi len priatel,ktory aj tak onedlho pride. .
a ty?
@pijemzelenycaj mám sa pracovne, neužívam si život tak ako by som mohol, dievča tiež nemám a tak nič moc...ale inak sa mam dobre raz si hore a raz si dole úsmev a raz bude lepšie
@darkestangel neber to v zlom ale keď niekedy vidím deti v obchodoch tak mi to príde ako reklama na kondómy
celkom pohode, ale planoval som dnes cestovat za rodinou no neviem o kolkej mi ma kurier doniest notebook, tiez planujem ist cvicit a akurat ledva zobudeny do seba tlacim tuniaka. Ale inak parada
mam sa fajn
brigadu som skoncila, prva dovolenka za mnou a na druhu sa uz velmi tesim ^_^ (svedskooooooooo!!!)
jedine, co ma trapi su stipance od komarov a fakt, ze som velmi leniva na to, aby som isla cvicit :/
Mám sa dobre, pretože sa veľmi tešim na treńning (box) ale mrzí ma že už pomaly končia prázdniny, aj keď boli asi najlepšie v mojom živote no už sa tešim na zimu, pretože neznašam toto teplo
mám sa nervozne idem s novou guildou na SoO heroic progress ale bojím sa že to neuhealujem lebo immerseus je kokotina boss pre disci priesta... a zajtra idem na chatu tak na to sa teškam :happy:
radšej sa pýtam ľudí "ako sa cítiš?" a momentálne som v posteli už 47 hodín a čakám, kedy budem môsť znovu chodiť a fungovať. Uvedomujem si, že to je banálny problém oproti iným ľudom. Taktiež sa neviem dočkať oponentského posudku k diplomovke, lebo totálne netuším, na čom som...
Striedavé nálady, stále premýšľam nad prioritami, ako si trochu zvýšiť príjem, byť k ľuďom taká, ako si zaslúžia a nie si nechať srať na hlavu, ale stále neviem dospieť k zmene.
neznasam ked sa ma niekto opyta ako sa mam.pride mi to hlupe a nezmyselne, lebo potom rozhovor vyzera takto:
1. Ahoj,ako sa máš?
2. Fajn a ty?
1.Tiež fajn.
-trápne ticho,koniec konverzácie
mám sa relatívne fajn, kedže od stredy mám novú zásobu MOOD UP drinkov, ktoré mi zlepšujú náladu a nekolíše mi tak brutálne nálada a rôzne stavy, tak je fajn : @sadistrom to je dobra otazka to niekedy vyskusam na niekom
Ja sa mám fajn. Teší ma práca, teší ma nové tetovanie, o štyri dni sa mi sem na celý týždeň dovalí rodinka, pre ktorú som naplánovala parádne výlety a potom sa teším na dovču v Portugalsku Happy bunny
@anitchka take drinky, ktore na zakazku vymyslel a namiesal mojej kamaratky priatel. Je tam 6 bylin, zabera to ako energetak a ja mam z toho este aj dobru naladu
Len ti debili, čo si objedanli tu zakazku, tak presrali prachy na marketing ci co, tak to uz nedostat v obchode, ale ona ma doma takych este veeeela, tak to od nej za 25kč ( asi 1€ ) kupujem a som na tom mierne zavisla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
som zdrava. chodim cvičiť,behať, brigadujem, travim viac času s rodinou. chyba mi len priatel,ktory aj tak onedlho pride. .
a ty?
a tie ktoré mám teraz sú naozaj nudné počasie je nanič , peniaze nie su, brigada už tiež nie ...ale našla som si šraca ale inak sa mám dobre
@darkestangel neber to v zlom ale keď niekedy vidím deti v obchodoch tak mi to príde ako reklama na kondómy
brigadu som skoncila, prva dovolenka za mnou a na druhu sa uz velmi tesim ^_^ (svedskooooooooo!!!)
jedine, co ma trapi su stipance od komarov a fakt, ze som velmi leniva na to, aby som isla cvicit :/
@nessia dievcata co vedia dat poriadnu ranu su fajn uz si box
inak dobre
rozhodol som sa, že budem šťastný a teda som šťastný.
aspoň že svici slnko vonku
1. Ahoj,ako sa máš?
2. Fajn a ty?
1.Tiež fajn.
-trápne ticho,koniec konverzácie
@sadistrom to je dobra otazka to niekedy vyskusam na niekom
úplne.
len sa proste ciitim prázno...nepotrebne...a je mi clivo
Len ti debili, čo si objedanli tu zakazku, tak presrali prachy na marketing ci co, tak to uz nedostat v obchode, ale ona ma doma takych este veeeela, tak to od nej za 25kč ( asi 1€ ) kupujem a som na tom mierne zavisla