Asi pred týždňom som sa s mojim chlapcom rozišla. Nefungovalo nám to, ale potom mi napísal že ma aj tak ľúbi... Ja jeho tiež. Pýtal sa ma, ako je na tom u mňa a potom sa ho to spáýtala aj ja. Povedal mi že sa bojí že nám to zase nebude fungovať a povedal
Ináč, bola som v podobnej situácii... Rozišla som sa s chlapcom, no potom som to oľutovala a tak sme sa dali opäť dokopy...Po pár mesiacoch sa so mnou rozišiel on, o aj on to oľutoval a zase sme boli vo vzťahu a po istom čase som sa s ním už definitívne rozišla ja, lebo to nebolo ono... je to už rok, no stále ho lúbim. Možno, keby sme mali v tom období viac rozumu, vydržalo by nám to. Ibaže sme sa spoznali v zlom čase- keď sme ani jeden nevedeli, čo chceme :/
@nikol545 no, on sa so mnou rozišiel prvý. Lebo mu moja "kamoška" povedala také veci, že... On jej to uveril a bol koniec. Ale stále mi píše že ma ľúbi :/
no podla mna je blbost sa rozchadzat ked si jedna strana mysli ze to "neklape" ,ved sa treba porozpravat v com je problem a napravit to aby to znova fungovalo,a nie sa rozist.
boze moj.
ak sa lubite tak to spolu skuste,a hlavne sa porozpravajte o tom co treba zmenit aby vam to fungovalo.vela stastia
ak ho lúbiš a chceš s ním byt, tak ho lúb a buď s ním....a ked vám to aj tak nevýde, aspon nebudeš ľutovať že si to neskúsila, že čo by bolo keby hej a neviem čo.... a možno spolu zostanete...a možno nie ...
ja som to tiez tak urobil ze som sa rozisiel a po par mesiacoh sme sa vratili k sebe..a mozem povedat ze je to ovela lepse nelutujem to ani nahodou a dufam ze ani nikdy nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Však druhá šanca nie je šanca, ale láska
To tam hra tiez urcitu rolu ci sa dat znova dohromady.
Tak drzim palce nech vam to vyjde.
Ináč, bola som v podobnej situácii... Rozišla som sa s chlapcom, no potom som to oľutovala a tak sme sa dali opäť dokopy...Po pár mesiacoch sa so mnou rozišiel on, o aj on to oľutoval a zase sme boli vo vzťahu a po istom čase som sa s ním už definitívne rozišla ja, lebo to nebolo ono... je to už rok, no stále ho lúbim. Možno, keby sme mali v tom období viac rozumu, vydržalo by nám to. Ibaže sme sa spoznali v zlom čase- keď sme ani jeden nevedeli, čo chceme :/
no podla mna je blbost sa rozchadzat ked si jedna strana mysli ze to "neklape" ,ved sa treba porozpravat v com je problem a napravit to aby to znova fungovalo,a nie sa rozist.
boze moj.
ak sa lubite tak to spolu skuste,a hlavne sa porozpravajte o tom co treba zmenit aby vam to fungovalo.vela stastia
no a to musela byt velmi dobra kamoska ked mu povedala nejake hluposti.
a on ked tomu uveril,tak je to debil,v prvom rade je najdolezitejsia dovera vo vztahu.
takze aj o tom by ste mali hodit rec.
som zvedava dokedy sa este birdz poniesie v duchu trubenia a palcnutia
ja dúfam že nikdy