ja som si stiahol návod a rady ako s tým, ale NIKDY som to neotvorila nikdy som ho nepoužil, najlepšie sa naučíš ak ti niekto ukáže ako na tom robiť, tak ti to pôjde najrýchlejšie ...
Ty máš problém? So svojou (predpokladám) dobrou angličtinou? Podľa mňa máš samé výhody, toľko bezplatnej literatúry a videotutoriálov na webe.. stačí nájsť jeden dobrý kanál a sadnúť si k tomu s otvoreným Photoshopom a všetko to pôjde .
Teda, tak by som to asi skúšala, kebyže chcem takto "nasilu." Mňa vždy doposiaľ donútila núdza . Orezávať mačacie chlpy a vlasy a podobné chujoviny, to bolo o nervy. Ale človek sa vždy s tým, čo už vie, vynájde a keď to predsa nestačí, vieš aspoň, po čom konkrétne ísť. Je dobré mať nejaké méty a úlohy a povedať si, že ich ideš teraz splniť, sadnúť si a skúšať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tu su nejake zakladne tutorialy
celkom dobre, podla mojho nazoru, hlavne su poriadne nacitaj, co ktora vec robi a vela skusaj
a potom, keď si vyšpekuluješ základy, si pozri nejaké návody a všetko skúšaj, skúšaj a hraj sa s tým
Teda, tak by som to asi skúšala, kebyže chcem takto "nasilu." Mňa vždy doposiaľ donútila núdza . Orezávať mačacie chlpy a vlasy a podobné chujoviny, to bolo o nervy. Ale človek sa vždy s tým, čo už vie, vynájde a keď to predsa nestačí, vieš aspoň, po čom konkrétne ísť. Je dobré mať nejaké méty a úlohy a povedať si, že ich ideš teraz splniť, sadnúť si a skúšať.
Veľa šťastia.
a mám aj túto príručku
» uloz.to/xidLZY9/photosh...
niečo sa učím aj tu ale je to trochu komplikovanejšie
» www.photoshoplady.com/...
To aky odbor na akej skole studujes????