Potrebujem už naozaj skončiť s týmto svetom... Neviem ci je tu niekto taky kto asi vie ako sa cítim ale ta bolesť ktorú prežívam je naozaj bolestivá... Nevládzem už...
Je tu podľa mňa dosť ľudí, ktorí si týmto čo ty prešli, vrátane mňa..
Len jedno ti poviem, keď existuje na svete čo i len jeden človek, ktorý by stál nad tvojou truhlou, nerob to.
Nech je tvoj problém hocijaký, často sa riešenie dá nájsť ľahšie, než sa ti to teraz zdá.
Zlata davka heroinu alebo gulka do hlavy. Pre ludi s pevnejsimi nervami hlava pod vlak. Ak mas rad romanticku smrt a nevadi ti trochu utrpenia tak kyanid, aj ked to asi moze byt problem zohnat.
Príde mi to, že len túžiš po pozornosti, inak by si to tu nepísala.
Ale k téme. Najrýchlejší spôsob je skok pod vlak, ale má to negatíve, hoc nie pre teba. Meškanie vlakov, trauma pre vodiča, čistenie zvyškov.
Ďalej je skok z výškovej budovy, tu je negatívum sa dostať na strechu a nepozorovane skočiť.
Preťatie žíl je kopec špiny spôsobené vykrvácaním + trauma pre toho, kto ťa nájde.
takže ideálne je niečo pojesť. 150 tabliet ibalginu a vodka ťa na druhý svet bezbolestne odprevadí.
Zabíjať sa je asi tá najviac nelogická kravina - život je aj tak brutálne krátky, že si ani nestihneš uvedomiť ako ho prežiješ a budeš na konci. A dokonca aj vtedy, o X desiatok rokov, sa budeš brániť smrti, to je prirodzený reflex.
Tvoj zivot nepatri len tebe - to je vec, ktoru si musis uvedomit. Je spojeny s mnohymi inymu zivotmi. Boleet je konstatntna to ze sa zabijes neznici bolest, len ju prenesie na inych ludi. Viem o com hovorim, ked tj poviem, ze nemas ani predstavu ako znicis zivot inym ludom.
Viem, ale neprezradím ti to Možno v tom prípade ak mi dáš pádny dôvod nato, aby si naozaj z tohto sveta odišla. ja ho zatiaľ nevidím a bohužiaľ zadarmo nie je na tomto svete už nič. Ani láska, ani zdravie...nič
@peterkol lol, lebo trauma toho kto najde samovraha je IBA ked ten dotycny vykrvacal, tak urcite.
Viem o inom, uplne bezbolestnom sposobe s bezne zohnatelnymi instrumentmi, ale V ZIVOTE NIKDY O TOM NEBUDEM PISAT VEREJNE DO FORA ANI NIKOMU DO TS-ky. /lebo uz par takych mi prislo/ ...a bolo by fajn keby to tu nevypisovali ani ostatni.
Precitaj si co napisal/a @lolblake je uplna pravda - precitaj si to stokrat az kym si to skutocne neuvedomis. Viem o com hovorim, zijem s takouto traumou uz druhy rok. Lepsi sa to, ale dozivotne to pre mna bude nieco, s čím sa nezmierim.
A ešte jedna vec mi napadla.
Môj pokus o samovraždu, keď som bol totálne ale fakt totálne na dne, nemal som pri sebe nikoho blízkeho, len fotra, žiadnych kamarátov, partnerku, nič...
Zožral som určité tabletky, ktoré by ma zaručene odprevadili na druhý svet, bol som v takom stave že ma to nedesilo, chcel som to...
A vieš čo? Pár minútach po užití má zachvátila panika, prebudí sa v tebe úplne najprimárnejší pud, aký existuje, pud prežitia. S nejakým zázrakom som vstal, dal prsty do hrdla a zvracal ako to len išlo, hoci som bol potom pár dní aj tak mimo, ten moment, tie sekundy uvedomenia že "chcem žiť" si pamätám úplne jasne.
Chceš žiť aj ty, len si teraz v tomto momente myslíš, že nie. Aké chceš, ver mi.
@ady8854 presne pre toto tabletky nie su vobec vhodny sposob a nikdy by som to na sebe neskusala, trva to strasne dlho kym zomries a tie bolesti..no nic moc veru. A je tu teda dalsia super moznost ze to prezijes povedzme s dozivotnou dysfunkciou pecene alebo inych organov. How fun.
Vyhladaj nejaku odbornu pomoc, alebo aspon niekam zavolaj. Da sa to bezplatne... z komentarov vyssie si nic nerob, nikto ta urcite realne nechce podporovat v myslienkach na samovrazdu.. drz sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Veď aj Hitler sa zabil!
Chceš byť ako Hitler?
Len jedno ti poviem, keď existuje na svete čo i len jeden človek, ktorý by stál nad tvojou truhlou, nerob to.
Nech je tvoj problém hocijaký, často sa riešenie dá nájsť ľahšie, než sa ti to teraz zdá.
Ale k téme. Najrýchlejší spôsob je skok pod vlak, ale má to negatíve, hoc nie pre teba. Meškanie vlakov, trauma pre vodiča, čistenie zvyškov.
Ďalej je skok z výškovej budovy, tu je negatívum sa dostať na strechu a nepozorovane skočiť.
Preťatie žíl je kopec špiny spôsobené vykrvácaním + trauma pre toho, kto ťa nájde.
takže ideálne je niečo pojesť. 150 tabliet ibalginu a vodka ťa na druhý svet bezbolestne odprevadí.
Viem o inom, uplne bezbolestnom sposobe s bezne zohnatelnymi instrumentmi, ale V ZIVOTE NIKDY O TOM NEBUDEM PISAT VEREJNE DO FORA ANI NIKOMU DO TS-ky. /lebo uz par takych mi prislo/ ...a bolo by fajn keby to tu nevypisovali ani ostatni.
Precitaj si co napisal/a @lolblake je uplna pravda - precitaj si to stokrat az kym si to skutocne neuvedomis. Viem o com hovorim, zijem s takouto traumou uz druhy rok. Lepsi sa to, ale dozivotne to pre mna bude nieco, s čím sa nezmierim.
Aj keď - dosť nepríjemné môže byť potenciálne následné posranie sa... tak možno lieky na spanie. Veľa liekov na spanie.
Môj pokus o samovraždu, keď som bol totálne ale fakt totálne na dne, nemal som pri sebe nikoho blízkeho, len fotra, žiadnych kamarátov, partnerku, nič...
Zožral som určité tabletky, ktoré by ma zaručene odprevadili na druhý svet, bol som v takom stave že ma to nedesilo, chcel som to...
A vieš čo? Pár minútach po užití má zachvátila panika, prebudí sa v tebe úplne najprimárnejší pud, aký existuje, pud prežitia. S nejakým zázrakom som vstal, dal prsty do hrdla a zvracal ako to len išlo, hoci som bol potom pár dní aj tak mimo, ten moment, tie sekundy uvedomenia že "chcem žiť" si pamätám úplne jasne.
Chceš žiť aj ty, len si teraz v tomto momente myslíš, že nie. Aké chceš, ver mi.