Keď si bývalá/bývalý neustále myslí, že keď vás zbombarduje správami, skôr či neskôr mu konečne odpíšete. Cez net, cez phone. A ignorovať všetky tie správy nie je to, na čo sa pýtam - rád by som zistil, ako ich
Skôr nejak taktne dotyčnému naznačiť, že nemáš záujem byť s ním/s ňou v kontakte, že už je to za tebou a mal/mala by za tým urobiť čiaru a ísť ďalej. Alebo povedz, že niekoho máš
@indifferentgirl a poviem im... mueee ona sa ma stále vypytuje, ako sa mám!!!
@esmik ak zareagujem, tak vždy s tým, nech dá pokoj.
@xdravecx presne ten záväzok som pociťoval aj ja, ale keď sa raz niekto zmení tak, že sa na svoje ja spred rokov ani nepodobá a každým slovom ma len chorobne vytočí, tak čo mám povedať? (chorý som ja, že sa nechám vytočiť, to nepopieram ani najmenej, ale diplomacia znamená neustálu nádej, teda diplomaciu som pred pár mesiacmi akurát odložil nabok v nádeji...)
@meredithgrey ani osobné stretnutie nepomohlo... lebo boli asi 4 "o, už určite posledné, sľubujem!"
vieš, ono to bude asi tak, že ona ťa stále ľúbi. ale to ti asi došlo aj bezomňa, že?.)väčšinou to robíme vtedy, keď máme pocit, že niečo ostalo nevyjasnené, neviem kto s kým , ako, ani prečo sa rozišiel, ale kým nepochopíš prečo sa ona tak chová, nenájdeš správne riešenie..
taký istý problém som mala aj ja...nič nepomáhalo..tak som si jednoducho vypla mobil, vymazala z fb, zo skypu, v škole nastala ignorácia a teraz je všetko v pohode prestalo ho to baviť...ale trvalo to asi pol roka možno aj viac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja beriem ohlad na pocity druheho cloveka, ked som bol s niekym raz kamarat, tak mam urcitu moralnu zodpovednost.
Proste som s nim v diplomatickom kontakte, ktory postupne znizujem a pokojnym priebehom sa dosiahne, ze po case ti uz ani nenapise.
@indifferentgirl a poviem im... mueee ona sa ma stále vypytuje, ako sa mám!!!
@esmik ak zareagujem, tak vždy s tým, nech dá pokoj.
@xdravecx presne ten záväzok som pociťoval aj ja, ale keď sa raz niekto zmení tak, že sa na svoje ja spred rokov ani nepodobá a každým slovom ma len chorobne vytočí, tak čo mám povedať? (chorý som ja, že sa nechám vytočiť, to nepopieram ani najmenej, ale diplomacia znamená neustálu nádej, teda diplomaciu som pred pár mesiacmi akurát odložil nabok v nádeji...)
@meredithgrey ani osobné stretnutie nepomohlo... lebo boli asi 4 "o, už určite posledné, sľubujem!"