ale mne vždy dostane ked vidím dievčatká prváčky v sukničkách a bielych pančuškách a chlapčekov v tak vyžehlených košielkach že vypadaju ako krabica ale tak je to zlaté
@kepstik tak a nie je to povinnosť obliekať sa ako na svadbu.. je to len slušnosť a to je to posledné čo ja som slušná a kludne by som aj v pyžame nabehla
ako, posledne vysvedcenie dopadlo tak, ze neviem ci som tam bol, ale vravi sa ze hej a aj vysvedcenie nasvedcuje. a vtedy som urcite oblecenie neriesil
v prvom ročníku som na konci roka prišla do školy v tom čom som trošku pripitá zaspala predošlý deň ... ďalšie roky som mala aspoň tú slušnosť, že som mala na sebe keď už nič tak čisté tričko ...
prídem oblečená slušne, ľudia to už odo mňa berú ako provokáciu teda, prišla som, keď som bola na strednej, teraz už fungujem nejak na štýl ,,čo skriňa dala".
Na strednej som prvý deň v škole vždy ale fakt vždy zameškal, lebo som zaspal, posledný som nebol, lebo som už niekde pracoval a najčastejšie dokonca mimo SR
Ale do školy chodím štandardne slušne poobliekaný, nerobím výnimku... sako každý deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale na konci roka som mala šaty, ale to iba preto pretože som si ich kupila deň pred tým...
tie tepláky
možno si to aj zaslužia ale ja ich nepoznám tak neviem ale určite sa potešia ked im tu čokoládku donesieš
ale prvý.... úplne normálne
Ale do školy chodím štandardne slušne poobliekaný, nerobím výnimku... sako každý deň