mne vždy pomáhalo zamyslenie sa nad čo najviac negatívami ktoré ten človek má a zbieral som ich tak strašne vela že začali prevyšovať pozitíva na tom človeku, na ktoré som myslel čorat menej a menej ... a mozog má tendenciu, že pokial sa mu spája človek s nepríjemnými alebo negatívnymi myšlienkami či vecami, stráca kladne nabité emócie k nemu potom ... o dosť viac pomáha ak sa chýb dopustil ten človek, ak urobil nejakú vec čo ťa zabolela, ak do nej totiž vložíš čo najvyššiu intenzitu myšlienok efekt by mal byť rovnaký ... vysivenie pozitív, vysvietenie negatív a následok teda, strata kladnej emocionality ... síce je to taký akoby ,,hack,, na mozog ale pre mňa bolo vždy dôležité že fungoval
povedz si, že je to grázel a je to jeho chyba, za druhé nič moc nezmôžeš, proste nehľadaj myšlienky spájajúce sa s ním, vyraď hudbu, filmy, miesta, jedlá, pachy a čokoľvek, čo ti ho pripomína, to určite zaberie. A nefetuj.
Súhlas z @1 ... Dlho predlho som bola zamilovaná do kokota, fakt asi 2 roky poriadnej závislosti na človeku, ktorý ma odmietal. Nič nič nič nič nepomohlo, žiadne negatíva zbierať, vedela som že je to jebo a aj tak som ho milovala. Až potom som sa zaľúbila znovu a šťastná som teraz.
@bunat take nieco neexistuje...inak dost ma prekvapuje ako zvacsa zeny mozu lubit niekoho neustale kto ich odmieta a sprava sa ako idiot k nim...ja take nieco neviem pochopit...hrozne podivne
ja som si stale pisala co je na nom zle, lebo ked som od niekoho dlho prec, mam tendenciu si pamatat len na tie dobre veci a smutit. a je blbost, ze niekto nema zle vlastnosti, boze ved u vacsiny ludi prevysuju tie zle, naucte sa rozdiel medzi zalubenostou a zaslepenostou :x
zatial som stretla len dva typy ludi: 1. typ sa potrebuje zalubit do niekoho ineho a 2. typ sa kruto a pomaly zmieruje s tym, ze je single a ze sa musia ''odlubit''. dokym sa do takehoto stavu nedostanu, tak nie su schopni ist do noveho vztahu
@melancholik Ja myslím, že je to preto, lebo ženy sú viac citovo založené. Samozrejme, že používajú vo vzťahu aj rozum (aspoň väčšina), ale myslím, že to nie je také silné, ako u mužov. Ženy vidia, že sa k nim ten chlap správa zle, rozum im hovorí opustiť ho, ale srdce im nedá. Stále sa presviedčajú, že keď budú trpezlivé, možno bude ich city časom opätovať, neuvedomujú si, že chlapi to cítia trochu inak. Ale to je len moja teória
@matdej314 Podľa mňa funguje spájanie s negatívnymi pocitmi, ako je napísané v @2
Začni piť. Koncom roka by to už mohlo byť útočné v liehu.
Ale nie.. (Ako.. Ono by asi aj to zabralo)
To príde aj tak samo... Po čase si uvedomíš, že ti ten človek navždy ostane v srdci (nehovorím, že toho človeka teraz budeš navždy ľúbiť), alebo na neho po čase zabudneš. Teda... Nezabudneš. Ale zistíš, že ti na tom človeku až tak nezáležalo. A vôbec, niekedy zistíš, že to bol človek, ktorého ľúbiš aj po rokoch. A nakoniec ste sa predsa len rozišli...
Vzťahy sú o ničom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
akože fakt teraz
Osobne mne klin a ani podobné odlakovače nepomohli.
@matdej314 Podľa mňa funguje spájanie s negatívnymi pocitmi, ako je napísané v @2
Ale nie.. (Ako.. Ono by asi aj to zabralo)
To príde aj tak samo... Po čase si uvedomíš, že ti ten človek navždy ostane v srdci (nehovorím, že toho človeka teraz budeš navždy ľúbiť), alebo na neho po čase zabudneš. Teda... Nezabudneš. Ale zistíš, že ti na tom človeku až tak nezáležalo. A vôbec, niekedy zistíš, že to bol človek, ktorého ľúbiš aj po rokoch. A nakoniec ste sa predsa len rozišli...
Vzťahy sú o ničom
alebo choď na party!