pri surfovani na mobile som sa nejak nechtiac omylom preklikom stal niekoho fanusik.. Ako sa to da dat prec? Nebyt viac fanusik? Neviem to najst nikde :/ dik
Gratulujeme Aversio úspešne si sa odfanúšikoval od uživateľa ..............., tento proces môže trvať niekoľko minút.
Staré notifikácie, ktoré máš v Mojom BIRDZe zostanú, no v priebehu pár minút ti prestanú chodiť nové notifikácie od tohto uživateľa.
Je možné, že ich ešte zopár dostaneš v najbližších minútach, v priebehu maximálne 10-15 minút by sa však mali všetky nové notifikácie od tohoto uživateľa deaktivovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale teraz, keď si to verejne založil vo fóre ako diskusiu, tak myslím, že mu to bude jasné .
"Gratulujeme Aversio úspešne si sa odfanúšikoval od uživateľa............."
Ten birdz je fakt uleteny
@chidori
ale veď tu sa nedá odfanúšikovať, nie?
o čom sa tu toči?
Gratulujeme Aversio úspešne si sa odfanúšikoval od uživateľa ..............., tento proces môže trvať niekoľko minút.
Staré notifikácie, ktoré máš v Mojom BIRDZe zostanú, no v priebehu pár minút ti prestanú chodiť nové notifikácie od tohto uživateľa.
Je možné, že ich ešte zopár dostaneš v najbližších minútach, v priebehu maximálne 10-15 minút by sa však mali všetky nové notifikácie od tohoto uživateľa deaktivovať.
Tvoj BIRDZ