Podla toho kto vola. Vaacsinou cisla nezdviham len tich co mam v pamati. Ale ked mam naladu tak ano..ale to je malokedy radsej sms ..mam zo zdvihnutia mobilu fobiu neviem preco...
@3 hh aj ja presne ...vacsinou nezdvihnem ani tych co mam ulozenych, uz vedia, ze ked nieco chcu, maju napisat sms...a pevnu dvihnem malokedy, ked ten clovek zavola tak siesty krat tak uz zodvihnem....ale mame dviham stale...
furt že noooo? ..a ten ton pri tom ..aj ked vidim kto my vola furt nooo? :.a nekedy ze čo je? ..ja zas neznasam pisať sms-ky..tam opisat celu situaciu do jednej sms sa proste neda
Zvyknem Noooooooooooo??? alebo... čo jeee??? a občas si spravím srandu a ohlásim sa napríklad že Igéééééééén??? minule som toto spravila spolužiačke a ona len: to je asi omyl ^^
ale najradsej som mal ked v Keeping Up Appereances (Pozor, ide Buchtova - na TV LUNA) hovorila pani Buchtova: Rezidencia domu Bušé, pani domu osobne (The Bucket residence, the lady of the house speaking!)
Ja ako kedy a podľa toho kto volá... ale zvyčajne zlatino (cicuška, micuška, mojenko, kočka, kočica, micica, šéfe,...) a to komu koľkvek aj rodinke a občas len áno... slucham ta... a také
Pevnú linku ,,prosím", keďže ten hovor nikdy, ale nikdy nie je pre mňa.
Bratranec sa vždy predstavoval ako SPP alebo operátor, ktorý robí telefonickú anketu.Raz ma to nasralo a odvtedy to tiež robím stuck_out_tongue:árkrát som zdvihla a povedala: dovolali ste sa do odkazovej schránky číslo 09XX XXX XXX, bla, bla, bla...potom som pípla a zložila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
"no?"
"čo moj/a?"
"čo zas dopiči?"
"vypni si clir"*zavesím
"áno mami?"
s clirka mi vola len mama asi by ma zabila
haloooo?
čo chceš?!??
nasrato/ked clovek rusi - Co chces
a 4 fun na vystrasenie kamaratov a vystresovanie partnerky - ano laska?
A jednemu kamosovi zdviham ze "Ja bitte" (ale on neni Nemec, on je tiez zo Slovenska a aj je na Slovensku
"pocuvam"
"aňooo"
"prosim"
"co je?"
" do pici este raz a uvidis"
"halo, rezidencia *****" *****=priezvisko
casto to matie roznasacov novin
takže tak nejak...fakt to zaleži od nalady a volajuceho
"co zase chces (hovne)"
takže nejsom na tom až tak zle
Pozicovna teplovzdusnych balonov, prosim?
zabera
Ked si ale s niekym telefonaty vymienam - napr. nieco riesime a overujeme si vysledky, tak sa uz ozvyvam len. Ano ?
A ked volam s anglicky hovoriacimi ludmi, tak vacsinou pouzivam frazu 'Michal's speaking'
napr.
,,čo furt?"
,,svoj čas využívam zmysluplne" - to používam pri tatkovi, lebo hneď zaútočím týmto a nemá ani čas prikázať mi niečo na vybavenie
,,áááňo?"
,,čo je krpec?"- špeciálne pre brata
ale co tak : Coe?
Naaaa?
Prosiiim?
Kto si?
Co si zelas?
Prosiiiim?
Hmmm??
ja sa vacsinou v mobile ohlasujme ze no a pri pevnej linke prosim?
a ja normalne prosim a dakedy zedrem, ze príjem alebo cau
Bratranec sa vždy predstavoval ako SPP alebo operátor, ktorý robí telefonickú anketu.Raz ma to nasralo a odvtedy to tiež robím stuck_out_tongue:árkrát som zdvihla a povedala: dovolali ste sa do odkazovej schránky číslo 09XX XXX XXX, bla, bla, bla...potom som pípla a zložila.
,,Krematórium *insert random street*"
,,Centrum služieb zákazníkom"
,,Informačné oddelenie, kam vás prepojím?"
je tam harry potter?
áno, prosím
AVADA KEDAVRA!
Požičovna vzducholodí
Výroba plastových lyžičiek