Ahojte, viem, že týchto otázok tu už bolo veľa, ale stále si nejsom všetkým istá. Mám možnosť dostať ICIS zo školy tak chcem vedieť, či sa mi to vôbec oplatí. Chcela by som vedieť, či to je ako so SADkartou (že si tam dám nejaké peniaze a tie sa potom bud
zbehni na informacie SADky na ktoru ti ma zlava platit..poviem ti napriklad Nitru...prides na informacie podas tej tetuske ISIC ona ti ho vezme nadiktujes jej par udajov nepamatam si uz co presne sa ma pytala ona ti tu kartu aktivuje cez system a zrovna si na nu mozes hodit aj nejake tie peniaze ako uz bolo napisane mas to lacnejsie a urcite je to aj praktickejsie ako niekde hladat drobaky potom si uz len kontrolujes penazny stav na karte a peniaze si vies nahodit bud na tych informaciach alebo priamo u vodica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale da sa aj tak aj tak, bud si das peniaze na isic alebo mu len ukazujes a pytas studentsky
a v obchode alebo kdekolvek, kde sa karta neda dobyt, sa staci preukazat a niekde si ju ani nepytaju
jo, je to s i (ach)