Ahojte baby / chalani , chcem sa len opýtať a vedieť vaše názory , ako ste schopný povzniesť sa nad rozchody a sklamania čo sa týka lásky a vzťahov. Ako to zvládate , ako dlho sa s tým vysporiadate.
@hoperpohroma ved toto..presne ten istý problém mám..aj ked dotyčný už aj zabudol ako sa volám mňa to ešte stále drží a nedám šancu nikomu inému a ked aj dám tak ma sklame tiež
po prvom rozchode som bola dlho zničená, potom to prešlo zo dňa na deň. Keď sa so mnou rozišiel môj druhý chalan, bolo mi z toho na nič, ale povedala som si, že život ide ďalej, čop narobím,.,... hold, našťastie sme zas spolu
Vyplačem sa, nechám sa potulkať niekým blízkym, idem na nákupy, pozriem si Up! alebo How to train your dragon a spapám veľa veľa nezdravých vecí. A potom sa vyplačem ešte trošku a kúpim si nejaké ďalšie pekné veci.
A potom som snáď schopná začať sa pomaly učiť znovu fungovať, ale sklamanie vo mne ostáva veľmi dlho. Ale inak ako krátkodobo s tým nejak bojovať neviem.
dobre budem znieť ako bezcitná osoba ale neriešim to moc, ak sa so mnou niekto rozíde usmejem sa a idem dalej, príde iní, na svete je plno ľudí, nedám si jedným zničiť život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
velmi dlho
neobesim sa predsa kvoli nejakej babe pre ktoru nie som dost dobry
A potom som snáď schopná začať sa pomaly učiť znovu fungovať, ale sklamanie vo mne ostáva veľmi dlho. Ale inak ako krátkodobo s tým nejak bojovať neviem.