Ako sa prihovorit k babe? - Mensi problem vo mne*depky z minulej doby
Zatial nemam ziadnu babu , mam stale strach ale skor obavy. Nie zeby som sa nevedel rozhodnut, ale bojim sa jej povedat ze ja jej pacim a podobne veci .
-Panic asi do konca zivota(to je zatia jedine riesenie).
ako píše @hluzar najprv sa postaraj o to aby sa z teba stala normálna vyrovnaná osobnosť bez strachu a obáv, začni žiť svoj život skús v ňom hľadať aj to pekné a až potom sa začni pozerať po nejakom potencionálnom vzťahu..kto nemá rád sám seba ťažko bude mať rád iných ...
ja som mal kedysi tiez problem ako sa prihovorit ale potom som zistil ze asi tak polovica bab je dost vyplatlanych a neni sa s nimi o com bavit a hodia sa len sex a ten zvysok je zadany,holt smola
@marek23 kup si Ferrari a uvidíš koľké baby ťa budu chcieť proste nerob to čo robia iný musíš byť sám sebou to je základ tym dôjdeš daleko zo všetkým ale skús sa z neakými skamarátiť len .... to chce čas všetko .... až potom sa to bude meniť na lásku to už uvidíš aj sám ... neviem ked si vystriedal viacej vzťah tak vieš čo máš a čo nie neviem ti tak veľmi radiť veľmi
tak vynimocne sa ti smiat nebudem, ale... si si isty, ze si uz ukoncil liecbu? bo ak nie (co sa mi zda byt dost pravdepodobne), najprv dokonci to a az potom zacni lovit
je pravda,že niektoré baby sú fakt povrchné svine a podobne...ale prečo to neskúsiť ? nič za to nedáš jednoducho treba len nájsť spoločnú reč,záujmy a tému predovšetkým si musíš uvedomiť že si výnimočná osoba a máš právo na lásku a normálny vzťah.Aj ked v živote je odmietnutie bežné treba ísť dalej a uvedomiť si svoju skutočnú ľudskú hodnotu...držím palce
treba urobit zmenu a osmelit sa , najlepsie je cez pokec ,kde necitis cit,tam sa mozes ksichtit ale na zivo je to trocha ine.
-ja som sa citil tak divne preco ja? na depky mozem zabudnut , aj samovrazdy , nic by som tym nevyriesil ... Ide len o to ake slova mam povedat a akom poradi.
-kedze som nikdy poriadne nemal babu mam z toho take obavy, ci si budeme rozumiet alebo ci to bude fungovat ako ked spravne zapadaju ozubene kolecka do seba.
-na lov zvatsa trocha logiky
*sice teoria mi moze byt na nic , ak vies noty a nevies hrat je ty to k nicomu.
@marek23 proste stále sa stretavajte kecajte spolu .. čim viacej a ono to príde uvidíš neako samo sa to dogulí a ked nie tak jej len taz ničoho posielaj spravy že Dobrú noc ti prajem miláčik a také vždy niečo vymisli čím ju prekvapíš neako uvidíš ked bude cítiť to isté čo ti ... budem štastná že ťa má to vôbec není problem problem je v jednej veci že ako si nájsť tu správnu ..... ale to ucitíš .... si budete perfektne rozumieť aj všetko budeš cítiť že z nou nuda nikdy není len davaj pozor musíš ju brať viac ako len dobrú kamaratku jej to dávaj najavo vždy neako ... mam oči len pre nu a tak .. komplimentami nikdy nič nepokazíš potom ju prekvap neako .. ju počkaj napríklad pred prácou .... a jej kup kyticu kvetov naj su ruže červené tak sa k nej chovaj že ju proste chceš veľmi že nevieš bez nej žiť a tak a hlavne nech medzi vami nestojí reč .... to nikto nemá rád ... ked je ticho ... ja osobne nemam rád ked si výdem z holkou vonku a je ticho .... stále o niečo kecajte
Mam hu vzdy niecim prekvapit ze? Casom som mal jednu babu z KE ale ta pomenej kecala ... pisal som sirsi Chat (2-3vety).zvatsa neodpisovala-niekedy jednym 2-3slovami...
Dakedy vobec...Byvala trieda mi slabo odpisovala tiez...
Na pokeci co mam napisat na skle aby mi odpisali?
ALebo mam kazdej odpisat ?
Ono je to ako ked chcem napisat sloh na nejaku temu a neviem to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nie je to lahke viem ake to je ked sa ti osud smeje do xichtu ver mi a chapem ta.
Ale ty sa musis zamerat na jedno a to vyriesit si svoje veci a az ked budes v pohode, potom bude aj dievca.
Ako to vidim ja urobil si velky pokrok, vacsiu cast tejto cesty uz mas za sebou.... len to dotiahnut do konca.
-ja som sa citil tak divne preco ja? na depky mozem zabudnut , aj samovrazdy , nic by som tym nevyriesil ... Ide len o to ake slova mam povedat a akom poradi.
-kedze som nikdy poriadne nemal babu mam z toho take obavy, ci si budeme rozumiet alebo ci to bude fungovat ako ked spravne zapadaju ozubene kolecka do seba.
-na lov zvatsa trocha logiky
*sice teoria mi moze byt na nic , ak vies noty a nevies hrat je ty to k nicomu.
Mas pravdu , chce to hlavne cas . Kamaratsky vstah bude urcite. len neviem ako s cudzou babou nadviazat kontakt .
Zvatsa to byva tak ze jej pomozes a potom hodis rec.
** Nerad zasahujem do niecoho co prave bezi bezchybne.
z týmto z tebou 100% súhlasim som tak isto flegmatik .... a nemiešam sa do života iným uvidíš ked to nebudeš čakať ... príde vzťah vždy je to tak
Mam hu vzdy niecim prekvapit ze? Casom som mal jednu babu z KE ale ta pomenej kecala ... pisal som sirsi Chat (2-3vety).zvatsa neodpisovala-niekedy jednym 2-3slovami...
Dakedy vobec...Byvala trieda mi slabo odpisovala tiez...
Na pokeci co mam napisat na skle aby mi odpisali?
ALebo mam kazdej odpisat ?
Ono je to ako ked chcem napisat sloh na nejaku temu a neviem to...
Takze sa mam vyrovnat so svojim strachom- nebat sa pomaly nikoho.
Liekmi nenajdem ziadne riesenie ,ale len aktivnou komunikaciou...
je sice pravda ,ze zdravotne problemy druhi ludia nevyriesa , jedine lekar.
*Ja mam z toho take mensie obavy*mozna strach...
Horsie ze nemam kamaratov -*co ma dost mrzi.
Myslim to karmou, pozname sa od ZS ,SOU...
Nieje to aktivne stretavanie alebo do relaxu...