Mam jeden malí problém, páči sa mi jedno dievca ale neviem ako ju oslovit.Chodime do tej istej školy (nie do tej istej triedy ani ročníka ) aj do jedneho spoločenstva. Strašne sa mi pači ale neviem sa s nou skamaratit. Prosim piste niejake rady dakujem.
spoločenstvo...no možno aj prsteň budete niesť raz keď sa zoznámite!
anyway, k veci...páči sa ti preto ako vyzerá alebo preto lebo vieš aká v skutočnosti je? aby si si ju nejak nezidealizoval, či sa ti náhodou nepáči len tá predstava ktorú o nej máš
a myslím, že keď ju stretávaš v tom vašom spoločenstve či čo to, tak máte už spoločnú tému na diskusiu, tak ju skús osloviť nejak, nemáš čo stratiť.
Pači sa mi aj preto ako vyzera ale aj preto aka je ... je to krestanske spoločenstvo ... takže stale neviem očom sa s nou bavit... mam tam aj 2 sesternice myslíš žeby som ich mohol do toho zapojit aby mi troch pomohli ??
@luxie Pači sa mi aj preto ako vyzera ale aj preto aka je ... je to krestanske spoločenstvo ... takže stale neviem očom sa s nou bavit... mam tam aj 2 sesternice myslíš žeby som ich mohol do toho zapojit aby mi troch pomohli ??
@danzartokk tak môžeš im vysvetliť že sa ti páči to dievča a či by sa s ňou najprv oni neskúsili zoznámiť ako prvé (ak sa už nepoznajú) a nech vás potom keď tak predstavia
Ja by som to skúsil priamo, veď nemáš čo stratiť.
Skús ju pobozkať len tak niekde kde nebude nikto, nečakane alebo jej napíš klasický list a daj jej ho do ruky.
Viem, lístočky už vyšli z módy ale v tomto pretechnizovanom svete by to bolo celkom fajn. :-S
Polož si otázku čo môžeš stratiť ak to skúsiš a čo ak by si to nechal tak? Veď ti tu možno ešte niekto poradí lepšie ale tak lepšie byť za idiota, ktorý má odvahu ako vidieť ju neskôr s niekým iným nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
anyway, k veci...páči sa ti preto ako vyzerá alebo preto lebo vieš aká v skutočnosti je? aby si si ju nejak nezidealizoval, či sa ti náhodou nepáči len tá predstava ktorú o nej máš
a myslím, že keď ju stretávaš v tom vašom spoločenstve či čo to, tak máte už spoločnú tému na diskusiu, tak ju skús osloviť nejak, nemáš čo stratiť.
lebo aj v hrách sa dá všeličo vymyslieť
Skús ju pobozkať len tak niekde kde nebude nikto, nečakane alebo jej napíš klasický list a daj jej ho do ruky.
Viem, lístočky už vyšli z módy ale v tomto pretechnizovanom svete by to bolo celkom fajn. :-S