Nemyslímto úplne kruté odmietnutie, keď je už zaľúbený až po uši a nikdy by inu nechcel atd.vtedy je jasné, že to je ťažke.ja myslím Len to take odmietnutie v začiatkoch.. utrpí trosku chlapcove sebavedomie? .. ako to vníma ? ako by ste to vnímali?
@notme jak malo penazi? vobec neponukam malo penazi! je to tak akurat.. hadam nechces aby som za lacnu slapku co sa zadarmo vyzlieka na nete dal viac ako 5€?! len hlupak plati viac za nieco, coho realna hodnota je ovela mensia!
@mojdedo zijeme vo svete, kde sa norska voda z kohutika predava za 5e/375ml. su trendy, ktorym sa nevyhnes. realna hodnota produktu sice moze byt nizka, no cena je pevne stanovena. to preto ta odmietaju. voss vodu si tiez nekupis za 0,0003e
@mojdedo vidis, nam dvom to je jasne, napriek tomu na tom niekto zalozil milionovy biznis ale az sa raz rano zobudis a povies si "kurva, ako rad by som si kupil voss vodu", tak za nu budes musiet zaplatit stanovenu cenu. a slecny? aj ked posobia lahko, cenu si stanovili vysoko. daktore pytaju ajfony, ba dokonca aj auta!
aj tak som jej to nedal najavo jednoznacne, teraz to zahram tak, ze sa bude citit akoby si to namyslala. a znasobim svoju balicsku aktivitu, namotam aspon 5 dalsich a potom ju zavolam von a uvidi ako mi pisu a volaju, pofotim sa s nimi...
Budem čeliť realite, najprv sa stým nebudem chcieť a vedieť psychicky zmieriť, ale potom to prejde a nebudem to riešiť. Ale keď budem vidieť že je niekde v okolí tak mi hneď bude tak akoby "inak" , ale budem sa snažiť nepozerať sa na ňu pre moje dobro, a nedať nič najavo.
podľa mňa veľmi záleží na konkrétnom mužovi.. niektorí to berú v pohode, povedia si že skúsuli a idú ďalej... a niektorí sú ako "žiadna ma nechce lebo všetky sú zlatokopky a ja nie som bohatý, ani pekný, ani auto nemám, ani prácu, ani..." čiže každý reaguje inak, každý to vníma inak, každý sa cíti inak... nedá sa zovšeobecniť...
Ako u koho byvalemu kamaratovi siblo a vsugeroval si ze bez miliona € si nesuchne, a horsie na tom je ze je to hlupy kokot. Mna ked nejaka odmietne tak som tyzden sklamany. Ale ja niesom velmi aktivny v hladani partnerky takze nieje moznost ze by ma odmietla , Teda tak 1x za 1-2 roky , ale mne to tak vyhovuje strasne nerad sa strkam ludom do riti...
Dost by ma to mrzelo na zaciatku, stale by som na nu myslel, samozrejme by som sa hral ze mi to nevadi, ale vnutorne by ma to žralo stale, ale ako sa hovori cas lieci
Muži sú hráči, ktorí chcú získavať tromfy. Sme ako levy v svorke, kde sa snažíme dokazovať si sami svoju mužnosť a silu. Nuž a odmietnutie nepatrí k tým veciam, ktoré by našu mužnosť a silu nejakým spôsobom povzbudzovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Presne ako pise @miaja
like a jerk