ignoracia je to najhorsie co mozete cloveku urobit ... pretoze co je najvacsim darom zivota? zit medzi ludmi a komunikovat snimi ... ked ignorujete robite presny opak toho co robi ludi stastnymi ... nieje nic horsie ako ignorovat
nadavat mu? zbit ho? ponizovat? nie stale je to kunikacia snim a davate tym tak najavo ze vam ten clovek stoji za tu namahu robit cokolvek ale ked ignorujete je to ... je to to najhorsie ...osobne to pouzivam len v krajnym moznostiach ...
ake by to bolo keby ignorovali vas? a je jedno kto ...
@ejay toto myslis seriozne vazne ? preco by som si mal davat namahu s niekym, kto je pre mna kokot, pripadne pre koho som kokot ja ? proste neexistuje ta osoba pre mna, dovi dopo, co tam chces riesit, si mame nadavat, lebo akoze to je "praca s ludmi", ktora ma bude naplnat a robit stastnym, lebo to je jedine, co ludi robi stastnym ?
Existuje vela ludi, ktori zivotne potrebuju byt v centre pozornosti a to aj za cenu toho, ze budu ludom liest na nervy..... az taky bullshit to nie je, ked sa nad tym hlbsie zamyslim.
Ale aj tak.
Normalny clovek sa proste zaobera svojim zivotom , nebrani sa novym kontaktom , ale berie to pragmaticky a ked sa s niekym nepohodne, nic sa nedeje ide sa dalej.
Ved sa to ani neda nazvat ignoraciou..... skor je to neutralny postoj.
Ignoracia je skor , ked dlabeme na ludi, ktorym na nas zalezi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale slovo neznášať je silné slovo,pred ľudmi ktorých nemám rada to neskrývam.
nadavat mu? zbit ho? ponizovat? nie stale je to kunikacia snim a davate tym tak najavo ze vam ten clovek stoji za tu namahu robit cokolvek ale ked ignorujete je to ... je to to najhorsie ...osobne to pouzivam len v krajnym moznostiach ...
ake by to bolo keby ignorovali vas? a je jedno kto ...
Ak ma niekto neznasa, nech ma kludne ignoruje.
Seriozne o to stojim !
Nechcem stracat cas natahovackami, ktore nikam nevedu.
Ale aj tak.
Normalny clovek sa proste zaobera svojim zivotom , nebrani sa novym kontaktom , ale berie to pragmaticky a ked sa s niekym nepohodne, nic sa nedeje ide sa dalej.
Ved sa to ani neda nazvat ignoraciou..... skor je to neutralny postoj.
Ignoracia je skor , ked dlabeme na ludi, ktorym na nas zalezi.
Moc rychlo som reagoval.... pardon.
@magick55 niekedy ano, pokial nenavidis cloveka ktory pre teba nieco znamena ... iked je to skor stym nosom myslene metaforicky