Skúste sa vžiť do kože. Prectavte si že máte sesternicu. Ktorú nadovšetko milujete. Jednèho dňa sa zmení. Začne sa správať divne. Už s vami prestane tráviť toľko času ako kedysi a čím viac na vás kašle. Vy sa to snažíte zachrániť ale nič. Dávate jej veľa
@n0win0u a @mamradadeli lenže jej na nej záleží ona nechce aby dopadla jak kurva čo šlape na Krížnej. Oni majú veľmi slušnú rodinu. Toto by bola hanba. Zato ako ju nakazili jej priatelia.
@10 tak nech sa v prvom rade porozpráva s ňou. Povedať jej na to jej názor, a nech sa nad sebou zamyslí. Nad budúcnosťou. A že má pri sebe ľudí ktorým na nej záleží a nechcú aby tak dopadla.
A keď jej to nepomôže, tak už vôbec nie ukazovanie fotiek rodine.
AAspoň ja by som tak jednak, Fotky by som samozrejme nechcel ukázať ale určite by som dohovoril ... Určite by som sa neuspokojil že mi niekto z rodiny toto robi a poviem si, jej vec.. kazdopadne asi má dovod prečo to robí, tak by som sa snazil pomôcť nejak
@poke lenže vieš koľko sa jej bolo snažilo byť dohovorene? Bohužiaľ nepočúva. A dotyčná osoba ju nechce zničiť. Nechce aby bola jak posledná chudera čo spí za love s každým
@chingula toto do pitla nejde o to aby som ju zničil niekto. Tu ide len o to že človek jej chce vážne pomôcť. Áno byť kurva a spať za love je super. A pokaziť to nadanie čo má v sebe. A uniesla by si že tvoja blízka osoba čo pre teba znamená niečo je kurva? Sorry ,ale ja by som to nedokázala.
@5 Jj, je to jej vec, i keď chápem prečo ti to správanie vadí, ale riešila by som to priamo s ňou, hodila by som s ňou osobný pokec a skúsila jej prehovoriť do duše. Ak nepomôže to, tak na to kašli. Mám sesternice a robili tiež chujoviny, ale nikdy som to nerozmazávala i inde, i keď ma to tiež hnevalo, že sú také.
Rozhodne by som to nerozvlačovala po rodine, fakt je to jej život a nemá sa jej doňho čo kto starať a ani jej ho prečo ničiť. A len preto, lebo nechceš byť za klamárku, to fakt radšej prehltni tú trpkú slinu a buď ticho.
Hádam nechceš dievčaťu posrať vzťah s celou rodinou. Doživotne, i keď sa zmení, o nej budú pochybovať a budú na ňu hľadieť ako... no, ako na kurvu, čo jej iste nebude príjemné. Neškodí rodičom, škodí sebe.
A uvedomiť sa má v prvom rade sama, bez akéhokoľvek apelovania od mamky a tatka. Ak je niekto taký a nechce sa zmeniť, nepomôže nikto, ani rodina.
@mirka7 Ona je tak múdra ona má naviac. Ale jej okolie ju kazí. Človek nedokáže bojovať sám proti všetkým. Keď chce pomôcť a nie ublížiť. Ona čo to prežíva ju má stále rada aj keď jej ublížila. Nechce aby dopadla v živote zle. Pozhovárala som sa a nefunguje čo robiť?
Ona sa nedokáže zmieriť s tým, , že sesternica s ktorou vyrastala jedného dňa bude kurva. Toto proste je moc. To zahanbí celú rodinu. Nikto v rodine nebol výchovany tak any jedného dňa bol kurva. A nikto neni ani príkladom. Len to ju okolie nakazilo.
@nietimekki a čo keď ju to neprestane baviť a ty ju stretneš jedného dňa na Krížnej? A všetci budú o tvojej rodine šíriť, že máte v rodine kurvu. Kým sa dá zachrán kým most nezhorel a už bude totálny koniec . Že už jej nik nepomôže
@n0win0u nieco na ten styl a co ty vies, mozno jej niekto zachrani zivot takto.. ked jej povedia, ze ako kurva stoji za hovno, tak sa dievcina uvedomi a kazdopadne je to jej vec co si robi "ked jej chuti cokolada, hadam nebude zrat chipsy" asi tak by som to zhrnul
@stenatko Múdro napísané. Len tu nejde o dokazovani či mám pravdu alebo nie. Srať aj nato nech si myslia, že závidím. Ok to mi jje jedno. Len už sa mi to nechce písať ale ide len o to že ty jej chceš dobre. Nie ju zničiť. To by si urobila hneď ako náhle si mala dôkaz.
Jednoducho ju mám rada. Už som sa s ňou pekne rozprávala snažila sa jej vysvetliť. Ale nepočúva. Ako jej pomôcť možno niekto sa zmieri s tým, že má kurvu v rodine. Ale ja nie. Nato ju mám príliš rada aby som dovolila aby sa utopila. A už jej nebolo pomoci. Tu ide len o to čo robíť? Aby tvoja sesternica s ktorou si prežila celé detstvo jej pomohla a nedopadla jak kurva. Lebo už len tá predstava že ju stretneš na Krížnej je dosť nepríjemná.
+24 jednoducho jej len chceš pomôcť oto tu ide. Je to fakt zúfalé, keď raz budú vedieť všetci, , že je kurva toho sa nikdy nezbaví a totálne tým zničí aj povesť rodiny.
Veď ja som to mala podobne so sesternicou, tiež sme boli spolu spriaznené už od pieskoviska a mali sme veľmi silný vzťah.
I keď sa nestala kurvou, ale robila niečo fakt hlúpe, čo sa nepáčilo mne a ani celej rodine, stále to bola proste jej voľba. A nepomohlo nič. Nepočúvala a neposlúchala nikoho. Boli to prosby do vetra.
Nechcem byť skeptická, ale proste už je podľa mňa neskoro, kto raz začne s týmto, ťažko si odvykne od toho, to chce fakt silnú povahu na to. Zvykla si, že si môže zarobiť peniaze (pre ňu) pomerne príjemnou cestou, ťažko toho nechá. Chápem, že je ti to ľúto, ale nezmôžeš s tým nič, nerob niečo, do čoho budeš zamotávať iných ľudí, konaj čisto sama za seba. Viem, že sa ti to ťažko počúva, ale mala by si si zvyknúť, že taká proste je a možno už iná nebude. To, že ti na nej záleží to robí o to ťažším.
Nie sme v stredoveku, aby sa to prenášalo na všetkých členov famílie. I keď to je trochu hanba, to netvrdím, ale nie pre rodičov A rodičov povesť bude trápiť najmenej, tomu ver, skôr ich bude trápiť dcéra, že také niečo robí a vtedy môžu zasiahnuť, i keď pochybujem, že to nejak pomôže.
Myslím, že dneska si veľmi veľa ľudí uvedomuje, že nie vždy rodičia dokážu zasiahnuť a zakročiť vo výchove svojich detí a že charakter môže ovplyvňovať aj veľa iných faktorov (škola, priatelia, partner, partia), ktoré aj dobré vychovávané decko dokážu skaziť.
@stenatko Som rada, že sa tu nájde človek čo si nerobí srandu. Len zato nemá prachy. Ona len sexuje s inými aby mala čo hovoriť svojim "super kamarátkami"
Asi máš pravdu. Len toto bude dosť ťažké. Ale možno je na čase zavrieť túto veľmi ťažkú kapitolu. Človek musí sám padnúť na hubu aby pochopil a už to neurobil. Máš pravdu ruky preč od toho. A snažiť sa byť silná a nechať to tak.
@stenatko Si veľmi múdra. Máš pravdu. Vo všetkom. Len rodina sa bude hanbiť lebo ich rodinu pozná každý a každý vie kto je člen rodiny a kto je kto. Ale možno to tak niekto hore chcel aby sa človek rozdelil s niekým čo bol preňho všetko.
Diky toto celé si už daná osoba prečítala a pochopila.
ak ju chces prasknut, nepraskni ju ty, bolo by fajn keby ju praskol niekto iny, ktory "nahodou" nasiel jej "ponuku sluzieb" na internete alebo "dostal tip od kamarata"... Budes mat pravdu, ale nebudes ta ktora to bonzla, bude to velka vyhoda, ver mi..
pokiaľ to chce robiť, tak žiadne dohováranie rodiny ani nič jej nepomôže, akurát možno bude robiť ešte viac napriek... jediné čo dosiahneš bude to, že ju odvrhne celá rodina.. nerob to, nech sa to vyrieši samo každý máme svoj život a ty nemáš právno riešiť ten jej. ok, keby brala drogy, že by bola závislá, to je iné to by som riešila to už je závislosť, ale toto je jej voľba a proti tomu nikto nezmôže nič.
Určite im to nehovor. Keď spadne na hubu, tak sa poučí. A keď nie, tak to bude horšie, ale keď to povieš celej rodine, tak sa jej všetci budú snažiť zabrániť v tom, zakázať jej to, no to veľmi nepomáha. Z vlastnej skúsenosti viem, že čím viac ťa chce niekto od niečoho odnaučiť a zakázať ti to, tým viac to robíš. Najlepšie je učiť sa z vlastn.ých chýb
A co sa jej ty mas co hrabat v telefone? By som ta za to rozslapal.
Sa do nej nemas co starat a uz vobec nie jej narusat sukromie citanim je osobnychj sprav. Ty sinteda dobra marha. Na mieste tvojich rodicov by som este teba zoslahal.
A propo ak s niekym spava bez vztahu tak nie je kurva (len moralne to nie je ok, ale moralku ma kazdy inu) a na kriznej neskonci urcite.
všetky rady si nejako odbila takže ani neviem čo povedať.... mna osobne by štvalo že mi cela rodina neverí ked im poviem o niekom že je kurva.... ale aj tak by nemalo zmysel im niečo dokazovať lebo oni by do nej hučali ale ona by si aj tak robila po svojom...nemysliš? treba to nechať tak.... každy ma v rodine nejakú čiernu ovcu...
1. Ty sa jej nemáš montovať do súkromia, aj na súde ti je dôkaz získaný takto považovaný za neplatný.
2. Tu majú chalani kurvy radi, možno je tu zopár aj jej zákazníkov, takže na dobrú radu zabudni...
3. Ja by som to nechal tak, vykašlal sa na ňu (neznášam kurvy, príde mi to nechutné).... ale nie preto, lebo by si sa jej nemal starať do života. Skôr by som ju nechal padnúť na hubu, nechal ju ešte zopárkrát takto pretiahnuť zozadu a potom sa možno raz aj uvedomí.
Ale keď tu takto čítam tieto správy, tak ak by sa niečo posralo v mojom vzťahu, asi sa rovno obesím, veď už každá druhá je štetka...
nerieš to..kebyže ukážeš tie fotky jej rodine tak by si ju poriadne ponížila a jej vzťah voči rodine a voči tebe by bol viac než zlý ....radšej sa s ňou porozprávaj..spýtaj sa prečo to robí a skús jej nejako normálne vysvetliť, že nech nerobí hlúposti alebo nájsť riešenie
alebo keď jej chceš urobiť iba zle tak prosím buď za .....
Toľko hate komentárov až mám dojem, že viac ľudí tu robí túto záslužnú činnosť .
Ale ako vravím, vyjeb sa na to. Buď prestane alebo skončí ako štetka na Slovnaftskej. Ak v nej bolo viac ľudí než v McDonalde v Auparku, už je to asi jedno.
Ľuďom sa nedá pomôcť, pokiaľ si nechcú nechať pomôcť. Porozprávať sa s daným človekom, pokúsiť sa dohovoriť mu, ale viac nie. A ešte to rozťahovať po celej rodine... načo?
haha lubi sa mi ako si v uvode zdoraznovala, ze to nie je tvoj pribeh ale len nejakej znamej a v @24 sa s tym uz neseres a priznavas farbu
jo a to ze teraz spava pre zabavu pripadne z inych dovodov, neznamena ze ide uz aj skoncit na kriznej, zbytocne to prehanas, ked sa ohanas najma tymto, to mas rovnaku pravdepodobnost ze tam skoncis ty ako ona
tiez som poznala baby ktore na tom boli podobne, a garantujem ti, ze kazda z nich ma od kriznej hooode daleko a preslo ich to, poznala som aj ich rodicov a rozhodne som si nemyslela nic zle o ich rodinach, pretoze tak ako pise @27
Ale na druhej strane - kým býva s rodičmi, tí majú právo sa starať do jej súkromia viac než NSA. Štetku by som živiť nechcel, aj kebyže to je moja dcéra. Buď sa uvedomí alebo nech vypadne z domu (ak býva s rodičmi). Veď zarobiť si vie určite aj sama!
aha ano a verdikt je taky ako ti tu vacsina pise, nebud ,,zalobaba" lebo
1.na kriznej neskonci (jedine MOZNO keby sa dostala do uplnej socialnej tiesne, ale ako som uz povedala, to tam mas rovnaku pravdepodobnost ako ona ze tak by si v tom pripade skoncila ty+kazdy iny)
2.ak by sa o tom dozvedelo okolie, nebudu vsetci odsudzovat rodinu, ano zrejme sa par takych najde, ale stale horsie bude ked pripravis to, ze na nu sa rodina bude pozerat velmi dlhu etapu zivota inak, ako par posmesnych reci od okolia...a vlastne, nejak ani niesom ochotna ti verit, ze AZ tak ti zalezi o tom co si bude mysliet okolie, ze KVOLI TOMU jej chces pokazit vztah s rodinou
asi by som jej pomohla ,aby sa z toho dostala, ale to by musela chcieť najprv ona, ale rodine by som to zavesila na nos, až ked by bola vo svojom "remesle" veľmi tvrdohlavá a nechcela by skončiť
@semhamforas skús si prečítať správy predtým čo bolo písané. A jasné neskončí na križnej ne. Teraz keď leze každému do postele pohoda. Vieš čo? Skús čítať prečo som to urobila už som to xy krát vysvetlila.
@drejka poviem ti jedno. Nepochopila si to. A mám u riti ako si si do mňa zhustla. Jednoducho keby si si hore len prečítala, , že prečo a ako pochopíš.
nečítala som predchádzajúce komentáre, tak neviem, či sa to tu už neobjavilo
ale hlavne by som najprv konfrontovala ju, povedala jej, čo viem...dala možnosť sa pred rodinou priznať, povedať, prečo to robí...či preto, že chce, alebo potrebuje prachy atď.
ak by to odmietala a stále by mi na nej záležalo, skúsila by som sa pozhovárať najprv s nejakým mojim rodičom, povedať, čo viem...a dohodnúť sa na nejakom spoločnom postupe, lebo ísť do niečoho takého na vlastnú päsť...no, rátala by som s tým, že sa to obráti proti mne...a predpokladám, že ak ide o sesternicu, tak nejaký môj rodič bude rodinou s jej rodičmi, ak nie sú dokonca súrodenci...
no ak to holčina robí len pre zábavu, toto je už len jej vec...jej rozhodnutie...no stále tu ostane to, že si bola nazvaná klamárkou a to a niekedy nedá prehrýzť...
@lentakmatonapadlo ja som si to prečítal a jedno ti poviem na 100% je mi z teba na vracanie. Taká povaha ako si ty by som seriózne začal uvažovať nad samovraždou.
Si to po sebe skús prečítať ty sama čo ty si vlastne za kravu. Si ani neuvedomuješ že ty sama si jej narušila jej súkromie, hrabala si sa jej v osobných veciach a tým si sa dopustila trestného činu a ak tie fotky niekomu ukážeš tak to bude druhý T.Č. Aký musia mať tvoji rodičia pocit z toho že doma majú pojebaného kriminálnika. 18 rokov a jeden trestný čin spáchala a druhý chce spáchať. Rodičia asi spravili chybu pri výchove, musia byť nesmierne hrdí.
@55 len tak z haluze ma zaujíma tvoj názor. Čo je horšie? Spáchať trestný čin, alebo spávať s viacerími chalanmi? Verím že podľa teba je horšie to, čo tebe bude viac vyhovovať
@lenuli Áno zopakujem sa po xy krát. Keby chcem tak ju zničim hneď. Ako náhle som v ten deň mala dôkaz. Ale neurobila som to. Ja nebudem tá čo jej zničí život. Ona si ho sama už ničí. Dpč a mme ide len o to JEJ POMÔCŤ! keby ju nenávidím tak toľko krát som mala možnosť jej ublížiť ale NIKDY NIKDY som to neurobila. Lebo viem sama aké to je keď vám niekto tal ublíži a všetci potom ukazujú prstom, ,smeju sa a vy ste ta za tu špinu. Tu nejde o zničenie tu ide jej len pomôcť. Môj príbeh to neni. Užívatel čo to píše sa za niečo musel schovať aby nik nevedel kto to je. Tu proste šlo len o pomoc a nie o zničenie ju. Ja na krížnej nikdy neskončim a to s dôvodu: otec a mama sú prísny namňa a čakajú odo mňa čo najviac. A ja len na sebe tvrdo makám. A ktomu ja som doteraz čistá. Ja som muža nemala a nehanbím sa zatom a samej mne molarka zakazuje spať s iným za love. Ja sa na takú úroveň nedám. Keby áno už dávno spím s každým jedným mojim kamarátom. A posielam mu nahé fotky a robím so seba lacný tovar. Takže tak ku mne. Mňa tu nik nepozná a dosť je blbé si tu na mne zhustnut keď človek CHCE LEN POMÔCŤ OSOBE NA KTOREJ JEJ AJ POTOM VŠETKO ZÁLEŽÍ.
Musím sa jak debil opakovať ale ako už bolo povedané: Ruky dám preč. Nech padne na hubu. Nech sama príde na to, že to bola chyba a keď nie tak ja už tu nebudem.
@semhamforas Isteže trestný čin. Však zabiť niekoho je horšie než spať s mužmi. Ale to je podľa mňa už o inom.
Musim sa opakovať a už ma to nebaví:
Ruky dám preč. Nech padne na hubu a nech pochopí, že to bolo chyba a keď nie. Jej matka bude žiť s tým pocitom, , že jej dcéra je kurva. Bohužiaľ ja tiež ale mne len ostáva pozerať sa ako sa ničí a zavrieť túto kapitolu.
@semhamforas laskavo si dávaj pozor a ty si mojich rodičov do huby neber? Kto si že si dovoľuješ tu hovoriť o mojich rodičoch? Ja som ťa nijak neurazila a vôbec som tu nespomínala tvoju rodinu. Buď tak láskavý a zavri si hubu okolo mojej rodiny keď o nich vieš VEĽKÝ KOKOT TAK AKO O MNE!
@lentakmatonapadlo@57 to už tak v tomto pomotanom svete chodí že človek čo pácha trestnú činnosť je za špinu veru hrozné. Ty mysli hlavne na to aby si nezničila sama seba. prvý trestný čin to máš na podmienku, pri druhom je už šanca že aj pôjdeš na nejaký mesiac sedieť. Mysli teda na svoje dobro, lebo je možné že tvoja sesternica nebude mať pre toto pochopenie a zažaluje ťa.
Čiže o svojom tvrdom makaní buď ticho bo keď zamestnávateľ bude chcieť od teba register trestov tak skončíš vo väčšine dobrých pozícii lusknutím prstov
@nathalicatko Bolo by to tak najlepšie. Len asi je aj lepšie keď to nechám tak. Ja som v jej živote sa snažila xy krát pomôcť radiť ukázať jej dobrý smer , , že pozri túto keď pôjdeš tu si nájdeš peknú pracu, ,muža a budeš šťastná. A tu druhú cestu keď si výbereš budú ťa blízky nenávidieť a boh vie ako zle môžeš skončiť. Bohužiaľ si vybrala 2 cestu lebo kamarátky jej radia. Ona mňa nepočúva. V jej živote som ja prestala mať miesto a to som roky len chcela aby sme sa vrátili do čas keď sme hovorili všetko keď sme nemali tajnosti a aj tu najhoršiu vec na svete sme si hovorili. Len čas ľudí mení a nikdy nebude to čo jak bolo. Možno budem znieť bezcitne ale bolo by lepšie keby naše vzťahy skončia. Bez nej ja si svoj život predstaviť viem. Mám svoje priority a viem čo od života chcem a aj čo nesmiem a nikdy neskúsim. Chýba to bola, ale chcela som jej pomôcť. Ale radšej človek ruky dá preč nech aby potom trpel viac než teraz.
Po prvé, nič v zlom, ale si krava. Tváriš sa, že jej chceš pomôcť, ale pritom na ňu len nútiš svoju predstavu o tom, ako by sa mala chovať a aká by mala byť. Nie každý je tak prudérny, ako si ty.
Po druhé, keď si ľudia fotia svoje rozkroky a majú nezáväzné vzťahy neznamená, že je šľapka. Vlastne to znamená, že má podobný vzťah k sexu, ako momentálne asi tak 70% populácie. NO A ČO.
Po tretie... šľapky dnes už dávno nešľapú na krížnej. Vlastne sa majú dosť slušne. Lepšie, ako slušné sestričky z nemocnice. Už nie sme v socializme. Nemyslím si, že je to taká hanba, ak by si aj zarábala sexom, ak ju to baví...
Po štvrté.... vážne sa niečo takéto rieši v 21. storočí?
@lentakmatonapadlo ak si si nevšimla, tak tvojic rodičov som si do huby nebral, nakoľko som ich nijako neurazil, ja chápem že kreténskosť detí sa často ovplyvniť nedá. Ja som tvojich rodičov len spomenul, nakoľko výchova je AJ ich vizitka. No absolútne nijako som sa do nich nenavážal ani ich neurážal. To robíš len ty napríklad pri svojej sesternici keď ju nazývaš kurvou bez opodstatnenia.
Dievča ty si neuvedomuješ že ty môžeš dať hovno preč. Ty si trestný čin už spáchala. Sa toto dozvie tvoja sesternica, zažaluje ťa a podmienku zo súdu máš istú. A tvoji rodičia budú žiť s vedomím že doma im vyrástol kriminálnik. To je horšie ako kurva. A tvoja sesternica teda rozhodne kurva nie je. Kurva chodí za peniaze, tvoja sesternica šuká lebo ju to baví. To je síce možno morálne pochybenie ale tým to končí, za morálku ju nemá kto odsúdiť, navyše hranicu morálky má každý posunutú. Hlavne v tom zmysle keď hodnotí seba a keď hodnotí iného.
Pred 30 rokmi by ľudia vyšilovali že spolu bývajú nezosobášený ľudia, dnes je to bežná prax.
@lentakmatonapadlo a vôbec, keď mám ja nahrávku ako šukám s babou, tak som teraz gigolo, alebo prostitút? Nech viem či sa mám teraz cítiť ako veľký pán
@semhamforas Dúfam, že za tvoje fakt múdre správanie si spokojný. O aj ona smi nie raz hrabala v mobile a čo teraz? Pôjdem ju udať, , že mám tam sms od banky koľko peňazí mám na účtu, mám tam dosť súkromné sms aj fotky. A čo teraz? Mám ísť audať ju? Prosím ťa. A ktomu: už ti písať nebudem a ani odpovedať ako ako odpovedá moja mama: máš pravdu boh ti zehnaj ale mne daj pokoj. Ja už si budem vedieť ako poradiť o to sa nemusíš báť.
@calwen3 a mňa ma zaujmať, , že kde kurvy chodia šlapať? Nezajem. Keď budem zúfalá a mimo reality tak sa stanem tou spodinou a keď kurva je dobré povolanie tak prečo potom to nerobia všetci? Nač niekto pracuje ako upratovačka keď kurva dobre zarába? Prečo to nerobia všetci? Kokos keby to jnormálne robí tkaždá osoba na planéte. A kašle na prácu;: upratovačky, čašníčky, účtovníčky a xy iných funkcií. Kašlem nato ja to tu riešiť už nebudem. Pár ľudí mi tu dosť múdro poradilo a ja už sa zariadim podľa toho.
Stavím sa, že tá " odpísaná " slečna,teda ty, je zakomplexovaná pi. Nemáš sa čo chystať jej telefónu. Nemáš sa jej čo starať do súkromia kedže ona ťa už dávno zo svojho života odsrala.
@shoesmaniac ja neviem ani či jej zato peniaze nedávajú. Radšej to ani nechcem vedieť už teraz sa hanbím zaňu a hlavne je smutné ako sme boli pre jednu druhu všetko a stačí keď príde jej kamoška čo všade len rozpráva ako sa najebala ako pretiahol toho a toho a skolkymi spala a hneď pre ňu sú kamosy bohyne a ja? Jebať namňa. Ona sa oozveiba vtedy keď potrebuje pomôcť a jej kamarátky nikdy. Keď bola chorá to JA som sa onu starala to JA som bola pri nej. A kde boli jej kamarátky? Všetky vedeli, , že je chorá ale ani jedna sa onu neprišla postarať keď mala horúčky a sama to nezvládla. A ja som bola pri nej a starala sa. Zobrala si voľno s práce a bežala za ňou sa postarať. Hm a ani ďakujem som nepočula. Preto je aj lepšie hlavne túto situáciu vyj**** sa na ňu aanech sa ničí. Ja som robila čo som mohla viac už spraviť neviem. Bohužiaľ zázraky nerobím.
Áno závidím, že ma nepretiahil žiaden chalan a ide mu iba o sex. Kokos keby chcem tam idem na sex zoznamku nájdem si niekoho nech ma pretiahne. Ale nemám záujem.
@dconan hey, hey. Ja už viac ako som mohla neurobím. Chcela som pomôcť nepočúva tak nech ide podľa seba. Ja si špiniť ruky nebudem. Nenechám aby som zhorela s ňou.
@dconan ja jej nebránim. Ja som jej len vysvetlila, , že toto dopadne veľmi zle. Fajn nebere to vážne jej vec. Nech padne na hubu ale potom nech za mnou neuteka čo má robiť ako sa s sračky dostať. Hold ja už aspoň budem preč a nebudem to musieť riešiť.
@shoesmaniac@82 nechce sa mi to písať zas. A k kamarátom som moc rada, , že ich mám pár. Radšej budem mať pár kamarátov úprimných ako kedysi stovkych falošných ktorý milovali nie mňa ale peniaze.
+ poznám dosť ľudí a sama som si prešla aj tzv. skutočnými kamarátmi čo boli skutočne moji nepriatelia. Aj ja som bola hlúpa aj ja som rpbila hlúposti. Prešla som si časmi keď som bežala na party a tam sme pili, , fajčili a totálne debilny robili. Ale som rada, , že moja skutočná priateľka ma bozla rodičom a rodičia hneď zasiahli. Sama sprišla nato, , že s tými ľuďmi čo som chodila von vlastne nemám čo si povedať. A som veľmi rada, že tých pár ľudí pri mne vtedy stalo a dostali ma s toho od vtedy sa na tom smejem a už len tvrdo makám nech môžem ísť za svojim
@lentakmatonapadlo Ale inak možno ju chapem ze sa s tebou prestala bavit.
"Keď bola chorá to JA som sa onu starala to JA som bola pri nej. A ja som bola pri nej a starala sa. Zobrala si voľno s práce a bežala za ňou sa postarať"
....Sorry ale v zivote som si ani kvoli najlepsej kamaratke nezobrala volno z práce lebo bola chora. Ved nie sme milenci. A taketo spravanie by ma otravovalo.
Treba si uvedomit, ze ste 2 dospele zeny, a kazda ma svoj život. Bud budes akceptovat ten jej a kamaratit sa s nou alebo sa na to vykasli.
@dconan prišla som už teraz na to nech jednoducho si urobí podľa seba. Ale ja už nebudem jej opora ako kedysi. Keďže si ma nikdy nikdy nevážila. Uzavriem kapitolu a idem si ďalej.
@shoesmaniac jej kamarátky ani jedna s nich nepracuje 17 a 16 ročné deti čo žijú vďaka peniazom ocka a maminky. Takže tak sama mi rozprávala o jej kamarátkach ako len rodičia im všetko platia a oni zatiaľ nemajú ani šajnu čo je to robota takže tak som sa o moju naj kamošku postarala aj keď bola chorá. Pretože aj keď sme umierali tak sme ťahali spolu. Ale tak každý to robí inak no.
Už sa mi nechce ale už fakt posledný krát ja som nič neurobila. Ja som jej iba poradiť chcela. A keď človek nepočúva tak nech robí svoje. Potom Potom keď bbude neskoro si spomenie na moje slová, že to bola veľká chyba. Ale ja tu už nebudem ako kedysi jej psík čakať kým bude zle aby mala kde vyplakávať už nie. Kapitolu si uzavriem a keď budem stará deva budem si spomínať na tie dni keď sme boli jak sestry .
@lentakmatonapadlo JJ, najlepsie spravis kde uzavries kapitolu. Kasli na to. Uviidis ze casom ju to aj tak prejde a mozno sa zase bude chciet bavit.
Ale inak aj mne do 20 rodicia vsetko platili, nepracovala som a aj tak som nechodila za kamarádkami ked boli chore, ale to neznamenalo, ze mi na nich nezalezalo.
@shoesmaniac Aj nechám. Zavriem kapitolu a už neotvorim. Ale ja sa s ňou baviť nebudem. Možno zniem bezcitne ale od 12 som sa trápila kvôli nneja ona nato kašla. Fajn už je na čase aby som aj ja kašlalu na ňu ako na mňa. Už stačilo hrať vedľajšiu rolu v kek živote a nehrať vo svojom živote hlavnú rolu.
Fajn, ale tebe kupovali na narodky drahé autá? Kúpili ti Mercedes kde si mala vnútro špeciálne urobené? A chodila si furt za ockom a maminkou a dali ti každý deň prachy a ty si ich míňala jak keby peniaze padajú s neba? Ak hey rešpekt. Je fakt super sa narodiť v dobrej rodine. Ale vätsi úspech je niečo dosiahnuť v živote. Aspoň podľa mňa. Ako neurážam ťa hey nepoznám ťa a to by som si nedovolila. Iba tpíšem čo mi od nej bolo hovorené okolo jej kamarátiek.
Ok, , každý sme iný. To nerobí každý niekto ano a niekto nie.
súhlasím s @38 , totiž komu niet rady tomu niet pomoci. raz i v našej rodine riešili to s podobnou. keď to už prekročilo všetky medze ťahanie sa aj so ženatými. zišlo sa 11-13 ľudí z rodiny, čo do nej hustili vraj kvalitne na chate jedného jej ženáča avšak nestalo to ani za prd. proste každý má svoju predstavu o vlastnom živote a s tým nikto nič nenarobí. to som i hovoril aj vtedy im predtým, čo tam išli.v prvom rade dotyčná musí prísť na to sama, že robí blbostí. nejaké rečí neovplyvnia to, keďže na prípadnú kritiku je určite pripravená..
@lentakmatonapadlo kto si ty, ze si myslis, ze vies co je najlepsie pre inych? pobrhli si nad fotkami bradavky, zmaz ich a nestaraj sa jej do zivota...
@lentakmatonapadlo jaj ahá. Čiže ak mne niekto ublíži na zdraví tak ja som potom oprávnený mu ublížiť na zdravý. Už viem kde je problém, ty si zo stredoveku
A propó je rozdiel sa hrabať v telefóne (a úplný rozdiel hrabať sa v ňom s vedomím a dovolením toho človeka) a rozdiel si od neho sťahovať materiály ktoré sú osobného charakteru. To je trestný čin, nie to že si jej s tým telefónom manipulovala Keď už používaš takúto prízemnú argumentáciu hodnú 3 ročného decka, tak sa aspoň pozri do zákonu čo si spáchala za prečin, lebo dopustiť sa trestného činu nie je zbúranie hradov na pieskovisku .
@tommyhot a ty si kto že mi nadávaš? Ach, to je fakt úžasné ako si ľudia otvárajú svoje ústa a pritom o tom človeku vedia taký veľký kokot. Si uboziak ktorý si len potrebuje o niekoho dobnúť. Vidieť, že situácii nechápeš. Keď niečo nechápem držím radšej hubu.
Nebudem sa tu dávať na takúto úroveň.
Uži si život a nadávaj na ľudí čo vieš o nich veľké nič.
@semhamforas Teba to ešte baví? ach, ja to radšej ani čítať nebudem. Nemám záujem tu takýmto ľuďom ako ste vy niečo vysvetliť. Ako sa hovorí: To je jak hrach o stenu hádzať.
Nepotrebujem si do nikoho "dobat" narozdiel od ludi ako ty, ktori maju uchylne chutky starat sa do zivotov inych a mysliet si, ze maju recept na ich stastie...
@lentakmatonapadlo a teba to baví? Veď normálna diskusia, ty dačo napíšeš, ja dačo napíšem nie. A veru musím uznať že @tommyhot ti veru fakt vulgárne znadal, to ma až šokovalo ako hrozne vulgárne
JJ ja sa tiež divím že sa ešte vôbec bavím s kriminálnikom čo ani ľútosť nad svojím činom neprejavil. Bodaj by si syfilis dostala za to čo si porobila. A úplne najšťastnejší budem keď si s frajerovi nafotíš erotické fotky (napríklad lebo pôjde na služobnú cestu), potom sa rozídete a on tie fotky zverejní a ty budeš pekne za kurvu. To mu ešte prídem osobne predať 100€ a sošku "borec roka"
@semhamforas ten kto praje niekomu zle veci tomu sa to vráti. Praj mi najhoršie a tebe sa to vráti. Tak ako mojej susede všetkým želala to najhoršie. A po rokoch jej 3 deti zomreli na rakovinu. A ona zomrela lebo ju prešlo auto.
Lebo keď niekto na niekom robí nečestnosť, (nedaj bože pácha trestný čin)a ďalšiu nečestnosť na neho plánuje (plánoval) a ešte takého človeka aj ohovrára (čo som pochopil tak pred rodinou si ju určite už ohovárala) tak taký, človek určite nebude dobrý a nič dobré si teda ani nezslúži. Ak preto ti prajem aby sa ti stalo presne to isté čo ty plnuješ na nejk. keď sa ti to stane, tak pochopíš čoho si sa dopustila. Teda v tom lepšom prípade, v tom horšom si svoje konanie znova ospravedlníš a zlé konanie bude len to cudzie
@81 "Držala by som p** keď nechápem." tak teda už nič nepíš lebo si nepochopila jednu podstatnú vec a tou je, že život cudzích ľudí ťa nemá čo trápiť. radšej si upratac v hlave lebo na 17 rokov v nej máš až príliš veľký bordel.
btw o niekom vyhlasovať, že je kurva len kvôli tomu, že si užíva s chlapcami a má v mobile svoje fotky to už je fakt moc čím ďalej čítam tvoje príspevky, tým viac nechápem ako niekto ako ty môže byť svojprávny, ale vidím, že už ťa tu spičovalo 90% zúčastnených, čiže ak ti ešte stále nedošlo že si mimo, prajem veľa šťastia do tvojho smutného života..
toto prosim nech admin zaradi to trápnosť 2013.. asi niekto zavidí, že sesternica si uziva .. a co ? je to jej zivot, na toto nenachádzam vhodne slovo :/ pokial by si nejak nicila zivot drogami alebo neviem cim, a ze ju chces prehovorit ale ved toto je normalne a este v dnesnej dobe
@lentakmatonapadlo ak je to sesternica, tak to v rodine tak či tak už je. akurát klame ostatným, tají. možno sa o tom porozprávať s niekým od rodiny o kom si myslíš, že to pochopí podobne ako ty. ale tak toto je hlbší problém samého človeka. Ako pozerá na to čo robí vo svojom živote.
preco by to mala kazdemu vykecat? hlbsi problem? aky problem? co ak nema z coho zit? ty vies, ci ju rodicia zivia? mozno ze len ty nevies nieco, co je u nich v rodine, ako to tam chodi, mozno nie su k nej taki mili, ako sa snazia vyzerat. mozno to cele je takto najlepsie a ty to cele len kazis a nechces vidiet, ze nerobis ziaden dobry skutok. nestaraj sa, uz ti to dali najavo dost...len sebe skodis. jej nepomahas...ona za to ma prachy, snad si dat pozor vie na choroby, to jej musis verit, lebo by si ju neochranila ani pri priatelovi...naozaj, keby si jej nechcela ublizit, tak nie ze ju neznicis hned ale nikdy...toto skor svedci otom, ze si cakala na nejaku akoze dramatickejsiu chvilu alebo ja neviem. kasli n ato, zbytocne sa do toho montujes.
a mozno ze ma za to prachy, len sa to hanbi hovorit, aby nezahanbila svoju rodinu, ze su taki chudobni alebo ze jej nechcu davat a nikto to nerozpitvaval, ze chce byt taka samostatna za kazdu cenu. myslim, ze aj ked mas historku z neviemakej ruky mozno nevies vsetko, uz len preto kasli na to.
Ja by som si to nechala pre seba, je to predsa jej vec. Možno jej by som sa to osobne opýtala, prečo to robí, či má nejaké problémy a tak, ale nemala by som proste ani odvahu a ani chuť to povedať celej rodine. Je to predsa len jej vec /ako som už spomínala/.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
a ked skonci nahodou na ulici netreba sa ostychat kopnut si do nej
je to jej život, jej voľba, netreba sa do nej starať
A keď jej to nepomôže, tak už vôbec nie ukazovanie fotiek rodine.
@chingula toto do pitla nejde o to aby som ju zničil niekto. Tu ide len o to že človek jej chce vážne pomôcť. Áno byť kurva a spať za love je super. A pokaziť to nadanie čo má v sebe. A uniesla by si že tvoja blízka osoba čo pre teba znamená niečo je kurva? Sorry ,ale ja by som to nedokázala.
nech sa kurví keď ju to baví... však ju to baviť prestane
Rozhodne by som to nerozvlačovala po rodine, fakt je to jej život a nemá sa jej doňho čo kto starať a ani jej ho prečo ničiť. A len preto, lebo nechceš byť za klamárku, to fakt radšej prehltni tú trpkú slinu a buď ticho.
Hádam nechceš dievčaťu posrať vzťah s celou rodinou. Doživotne, i keď sa zmení, o nej budú pochybovať a budú na ňu hľadieť ako... no, ako na kurvu, čo jej iste nebude príjemné. Neškodí rodičom, škodí sebe.
A uvedomiť sa má v prvom rade sama, bez akéhokoľvek apelovania od mamky a tatka. Ak je niekto taký a nechce sa zmeniť, nepomôže nikto, ani rodina.
Ona sa nedokáže zmieriť s tým, , že sesternica s ktorou vyrastala jedného dňa bude kurva. Toto proste je moc. To zahanbí celú rodinu. Nikto v rodine nebol výchovany tak any jedného dňa bol kurva. A nikto neni ani príkladom. Len to ju okolie nakazilo.
Jednoducho ju mám rada. Už som sa s ňou pekne rozprávala snažila sa jej vysvetliť. Ale nepočúva. Ako jej pomôcť možno niekto sa zmieri s tým, že má kurvu v rodine. Ale ja nie. Nato ju mám príliš rada aby som dovolila aby sa utopila. A už jej nebolo pomoci. Tu ide len o to čo robíť? Aby tvoja sesternica s ktorou si prežila celé detstvo jej pomohla a nedopadla jak kurva. Lebo už len tá predstava že ju stretneš na Krížnej je dosť nepríjemná.
I keď sa nestala kurvou, ale robila niečo fakt hlúpe, čo sa nepáčilo mne a ani celej rodine, stále to bola proste jej voľba. A nepomohlo nič. Nepočúvala a neposlúchala nikoho. Boli to prosby do vetra.
Nechcem byť skeptická, ale proste už je podľa mňa neskoro, kto raz začne s týmto, ťažko si odvykne od toho, to chce fakt silnú povahu na to. Zvykla si, že si môže zarobiť peniaze (pre ňu) pomerne príjemnou cestou, ťažko toho nechá. Chápem, že je ti to ľúto, ale nezmôžeš s tým nič, nerob niečo, do čoho budeš zamotávať iných ľudí, konaj čisto sama za seba. Viem, že sa ti to ťažko počúva, ale mala by si si zvyknúť, že taká proste je a možno už iná nebude. To, že ti na nej záleží to robí o to ťažším.
Nie sme v stredoveku, aby sa to prenášalo na všetkých členov famílie. I keď to je trochu hanba, to netvrdím, ale nie pre rodičov A rodičov povesť bude trápiť najmenej, tomu ver, skôr ich bude trápiť dcéra, že také niečo robí a vtedy môžu zasiahnuť, i keď pochybujem, že to nejak pomôže.
Myslím, že dneska si veľmi veľa ľudí uvedomuje, že nie vždy rodičia dokážu zasiahnuť a zakročiť vo výchove svojich detí a že charakter môže ovplyvňovať aj veľa iných faktorov (škola, priatelia, partner, partia), ktoré aj dobré vychovávané decko dokážu skaziť.
Asi máš pravdu. Len toto bude dosť ťažké. Ale možno je na čase zavrieť túto veľmi ťažkú kapitolu. Človek musí sám padnúť na hubu aby pochopil a už to neurobil. Máš pravdu ruky preč od toho. A snažiť sa byť silná a nechať to tak.
Diky toto celé si už daná osoba prečítala a pochopila.
Sa do nej nemas co starat a uz vobec nie jej narusat sukromie citanim je osobnychj sprav. Ty sinteda dobra marha. Na mieste tvojich rodicov by som este teba zoslahal.
A propo ak s niekym spava bez vztahu tak nie je kurva (len moralne to nie je ok, ale moralku ma kazdy inu) a na kriznej neskonci urcite.
keby som mala zmýšľanie osoby ktorá to písala, sadla by som si na koľajnice a čakala na vlak.
2. Tu majú chalani kurvy radi, možno je tu zopár aj jej zákazníkov, takže na dobrú radu zabudni...
3. Ja by som to nechal tak, vykašlal sa na ňu (neznášam kurvy, príde mi to nechutné).... ale nie preto, lebo by si sa jej nemal starať do života. Skôr by som ju nechal padnúť na hubu, nechal ju ešte zopárkrát takto pretiahnuť zozadu a potom sa možno raz aj uvedomí.
Ale keď tu takto čítam tieto správy, tak ak by sa niečo posralo v mojom vzťahu, asi sa rovno obesím, veď už každá druhá je štetka...
alebo keď jej chceš urobiť iba zle tak prosím buď za .....
Ale ako vravím, vyjeb sa na to. Buď prestane alebo skončí ako štetka na Slovnaftskej. Ak v nej bolo viac ľudí než v McDonalde v Auparku, už je to asi jedno.
jo a to ze teraz spava pre zabavu pripadne z inych dovodov, neznamena ze ide uz aj skoncit na kriznej, zbytocne to prehanas, ked sa ohanas najma tymto, to mas rovnaku pravdepodobnost ze tam skoncis ty ako ona
tiez som poznala baby ktore na tom boli podobne, a garantujem ti, ze kazda z nich ma od kriznej hooode daleko a preslo ich to, poznala som aj ich rodicov a rozhodne som si nemyslela nic zle o ich rodinach, pretoze tak ako pise @27
1.na kriznej neskonci (jedine MOZNO keby sa dostala do uplnej socialnej tiesne, ale ako som uz povedala, to tam mas rovnaku pravdepodobnost ako ona ze tak by si v tom pripade skoncila ty+kazdy iny)
2.ak by sa o tom dozvedelo okolie, nebudu vsetci odsudzovat rodinu, ano zrejme sa par takych najde, ale stale horsie bude ked pripravis to, ze na nu sa rodina bude pozerat velmi dlhu etapu zivota inak, ako par posmesnych reci od okolia...a vlastne, nejak ani niesom ochotna ti verit, ze AZ tak ti zalezi o tom co si bude mysliet okolie, ze KVOLI TOMU jej chces pokazit vztah s rodinou
Čosi kosi? Šak si sama za to môže a asi sa jej to aj páči.
Asi by som si nechala tie fotky v mobile a potom by som ju nejak sundala.
Pekný deň ti želám . Viac k tomu nebudem písať
ale hlavne by som najprv konfrontovala ju, povedala jej, čo viem...dala možnosť sa pred rodinou priznať, povedať, prečo to robí...či preto, že chce, alebo potrebuje prachy atď.
ak by to odmietala a stále by mi na nej záležalo, skúsila by som sa pozhovárať najprv s nejakým mojim rodičom, povedať, čo viem...a dohodnúť sa na nejakom spoločnom postupe, lebo ísť do niečoho takého na vlastnú päsť...no, rátala by som s tým, že sa to obráti proti mne...a predpokladám, že ak ide o sesternicu, tak nejaký môj rodič bude rodinou s jej rodičmi, ak nie sú dokonca súrodenci...
no ak to holčina robí len pre zábavu, toto je už len jej vec...jej rozhodnutie...no stále tu ostane to, že si bola nazvaná klamárkou a to a niekedy nedá prehrýzť...
Si to po sebe skús prečítať ty sama čo ty si vlastne za kravu. Si ani neuvedomuješ že ty sama si jej narušila jej súkromie, hrabala si sa jej v osobných veciach a tým si sa dopustila trestného činu a ak tie fotky niekomu ukážeš tak to bude druhý T.Č. Aký musia mať tvoji rodičia pocit z toho že doma majú pojebaného kriminálnika. 18 rokov a jeden trestný čin spáchala a druhý chce spáchať. Rodičia asi spravili chybu pri výchove, musia byť nesmierne hrdí.
Musím sa jak debil opakovať ale ako už bolo povedané: Ruky dám preč. Nech padne na hubu. Nech sama príde na to, že to bola chyba a keď nie tak ja už tu nebudem.
Musim sa opakovať a už ma to nebaví:
Ruky dám preč. Nech padne na hubu a nech pochopí, že to bolo chyba a keď nie. Jej matka bude žiť s tým pocitom, , že jej dcéra je kurva. Bohužiaľ ja tiež ale mne len ostáva pozerať sa ako sa ničí a zavrieť túto kapitolu.
Čiže o svojom tvrdom makaní buď ticho bo keď zamestnávateľ bude chcieť od teba register trestov tak skončíš vo väčšine dobrých pozícii lusknutím prstov
Po druhé, keď si ľudia fotia svoje rozkroky a majú nezáväzné vzťahy neznamená, že je šľapka. Vlastne to znamená, že má podobný vzťah k sexu, ako momentálne asi tak 70% populácie. NO A ČO.
Po tretie... šľapky dnes už dávno nešľapú na krížnej. Vlastne sa majú dosť slušne. Lepšie, ako slušné sestričky z nemocnice. Už nie sme v socializme. Nemyslím si, že je to taká hanba, ak by si aj zarábala sexom, ak ju to baví...
Po štvrté.... vážne sa niečo takéto rieši v 21. storočí?
Dievča ty si neuvedomuješ že ty môžeš dať hovno preč. Ty si trestný čin už spáchala. Sa toto dozvie tvoja sesternica, zažaluje ťa a podmienku zo súdu máš istú. A tvoji rodičia budú žiť s vedomím že doma im vyrástol kriminálnik. To je horšie ako kurva. A tvoja sesternica teda rozhodne kurva nie je. Kurva chodí za peniaze, tvoja sesternica šuká lebo ju to baví. To je síce možno morálne pochybenie ale tým to končí, za morálku ju nemá kto odsúdiť, navyše hranicu morálky má každý posunutú. Hlavne v tom zmysle keď hodnotí seba a keď hodnotí iného.
Pred 30 rokmi by ľudia vyšilovali že spolu bývajú nezosobášený ľudia, dnes je to bežná prax.
Pekný deň všetkým.
Ďakujem tým čo to brali vážne a pomohli.
p.lui.li/img-30805_10052316523276347799571718789825n_j-r-med.png
Ako aj umna v mobile by si nasla moje nahe fotky....nic to nedokazuje. A ze ma chlapov iba na sex? No aaa? Ved si iba uziva.
Neplet sa jej do života. Najlepsie spravis kde jej das pokoj.
Neviem, ale ja tam citim z tvojej strany zavist.
Áno závidím, že ma nepretiahil žiaden chalan a ide mu iba o sex. Kokos keby chcem tam idem na sex zoznamku nájdem si niekoho nech ma pretiahne. Ale nemám záujem.
Nehovorim, ze jej závidis kurvene....ale mozno to,ze ma ine kamarádky alebo zaujem chlapov...ja neviem, len hovorim ze mi to tak pripada.
A už nič nepoviem. Nedám sa na úroveň aby som tu niekoho urážala keď o dotyčnej viem tak veľký kokot.
"Keď bola chorá to JA som sa onu starala to JA som bola pri nej. A ja som bola pri nej a starala sa. Zobrala si voľno s práce a bežala za ňou sa postarať"
....Sorry ale v zivote som si ani kvoli najlepsej kamaratke nezobrala volno z práce lebo bola chora. Ved nie sme milenci. A taketo spravanie by ma otravovalo.
Treba si uvedomit, ze ste 2 dospele zeny, a kazda ma svoj život. Bud budes akceptovat ten jej a kamaratit sa s nou alebo sa na to vykasli.
Už sa mi nechce ale už fakt posledný krát ja som nič neurobila. Ja som jej iba poradiť chcela. A keď človek nepočúva tak nech robí svoje. Potom Potom keď bbude neskoro si spomenie na moje slová, že to bola veľká chyba. Ale ja tu už nebudem ako kedysi jej psík čakať kým bude zle aby mala kde vyplakávať už nie. Kapitolu si uzavriem a keď budem stará deva budem si spomínať na tie dni keď sme boli jak sestry .
Ale inak aj mne do 20 rodicia vsetko platili, nepracovala som a aj tak som nechodila za kamarádkami ked boli chore, ale to neznamenalo, ze mi na nich nezalezalo.
Fajn, ale tebe kupovali na narodky drahé autá? Kúpili ti Mercedes kde si mala vnútro špeciálne urobené? A chodila si furt za ockom a maminkou a dali ti každý deň prachy a ty si ich míňala jak keby peniaze padajú s neba? Ak hey rešpekt. Je fakt super sa narodiť v dobrej rodine. Ale vätsi úspech je niečo dosiahnuť v živote. Aspoň podľa mňa. Ako neurážam ťa hey nepoznám ťa a to by som si nedovolila. Iba tpíšem čo mi od nej bolo hovorené okolo jej kamarátiek.
Ok, , každý sme iný. To nerobí každý niekto ano a niekto nie.
A propó je rozdiel sa hrabať v telefóne (a úplný rozdiel hrabať sa v ňom s vedomím a dovolením toho človeka) a rozdiel si od neho sťahovať materiály ktoré sú osobného charakteru. To je trestný čin, nie to že si jej s tým telefónom manipulovala Keď už používaš takúto prízemnú argumentáciu hodnú 3 ročného decka, tak sa aspoň pozri do zákonu čo si spáchala za prečin, lebo dopustiť sa trestného činu nie je zbúranie hradov na pieskovisku .
Nebudem sa tu dávať na takúto úroveň.
Uži si život a nadávaj na ľudí čo vieš o nich veľké nič.
Zbohom.
Ja končím.
Zbohom.
Nepotrebujem si do nikoho "dobat" narozdiel od ludi ako ty, ktori maju uchylne chutky starat sa do zivotov inych a mysliet si, ze maju recept na ich stastie...
JJ ja sa tiež divím že sa ešte vôbec bavím s kriminálnikom čo ani ľútosť nad svojím činom neprejavil. Bodaj by si syfilis dostala za to čo si porobila. A úplne najšťastnejší budem keď si s frajerovi nafotíš erotické fotky (napríklad lebo pôjde na služobnú cestu), potom sa rozídete a on tie fotky zverejní a ty budeš pekne za kurvu. To mu ešte prídem osobne predať 100€ a sošku "borec roka"
Nie, vedela som ,že to nevieš, pretože očividne žiješ v inom čase a mimo realitu, pretože si tak strašne vysoko nad spodinou a smrteľníkmi
Ten kto praje zle sa mu vráti.
Už tu písať nebudem.
Pekný deň všetkým.
Lebo keď niekto na niekom robí nečestnosť, (nedaj bože pácha trestný čin)a ďalšiu nečestnosť na neho plánuje (plánoval) a ešte takého človeka aj ohovrára (čo som pochopil tak pred rodinou si ju určite už ohovárala) tak taký, človek určite nebude dobrý a nič dobré si teda ani nezslúži. Ak preto ti prajem aby sa ti stalo presne to isté čo ty plnuješ na nejk. keď sa ti to stane, tak pochopíš čoho si sa dopustila. Teda v tom lepšom prípade, v tom horšom si svoje konanie znova ospravedlníš a zlé konanie bude len to cudzie
asi takto k tomuto celemu
Kebyže chcem tak som milionár ale akurát nemám náladu tak toto je mocne v p* co si napisala, prepac. Toto ludia hovoria ked zavidia.
Za druhe, nie nad pravidlo a na slovensku to platí dvojnasobne:
Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Mam pocit ze v tejto diskusii zakladatel temy napisal viac prispevkov ako vsetci ostatní brdzači
A nakoniec, ked uz tak by ta kazdy urcite j* nahod si fotku aspon, najlepsie stou sesternicou ak mas haha prepac neodpustil som si to
Ja by som si to nechala pre seba, je to predsa jej vec. Možno jej by som sa to osobne opýtala, prečo to robí, či má nejaké problémy a tak, ale nemala by som proste ani odvahu a ani chuť to povedať celej rodine. Je to predsa len jej vec /ako som už spomínala/.
A vlastne čo ťa je podruhom Ser na ňu alebo jej vylíž tú práčku na čuráky