Mám notebook HP Pavilion dv9000 asi mesiac a pol a stále nikto neprišiel nato ako sa na ňom spúšťa webkamera, mikrofón a snímač odtlačkov prstov? Viete mi niekto poradiť ako sa to spúšťa?
@hmilos a ty to vies? lebo ja to naozaj chcem zistit a co som hladala aj na google tak tam boli len fora na pocitacovych strankach kde sa toto ludia pytali a odpoved nikde...
Mne s akamera spustí na notebooku sama ked telefonujem inak ked ju cem pustit samostatne pouzivam tu klavesovu skratku Fn ktor je na kazdom nb umna je ta klavesova skratka fn+ v mmam na véčku nakreslenu modru kameru takže tak ...otlačky prstov ked dam na odlacok prsu prst sam sa mi spusti program pre nstavene odtlačku
jo tak mikrofon si najdeš Ovládací panelyHardware a zvuk tam máš zvuk a spravovať zvvukové zariadenia to s otvor a záložka Záznam ->Integrované mikrofónové pole
tam otvor
vlastnosti->obecne a dole máš povoliť.
vlastnosti->úrovne a skontroluj si či máš nastavené zosilnenie na 20dB a hlasitosť si daj tiež vyššiu napríklad 60...
vlastnosti->Upresniť mám kanál 2 a povoliť aplikáciam aby mali nad zariadením kontrolu. a mám zaškrtnutú aj prioritu.
modprobnes moduly s ovladacmi alebo zakompilujes ovladace do jadra a spustis aplikaciu, ktora si vyziada zapnutie kamery. mikrofonu jednoducho zvysis hlasitost pomocou amixera alebo nejakeho grafickeho klikatka a snimac otlackov prstov by som rozmlatil kladivom... what a nice day...
mala si si kupit apple , a tam bi ti to fungovalo v pohode a nemusela bi si sa teraz z tym tak babrat lebo apple su najlepsie ntb a compy, pre ludi co o pocitacox nic nevedia alebo len velmy malo
@18 ale o cene týchto produktov sa nezmieňuješ ? To že je apple s cenou neporovnateľne drahšie to akože nevadí hlavná vec že mám funkčnú kameru na 1500 EURUVOM stroji no pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
otlačky prstov mam predinštalovaný na to software DigitalPersona Personal 3.0.1
Mikrofón aj webkamera funguje ale nepodarilo sa mi nájsť kde sa nastavuje.
Skusim si nainstalovat ten digitalPersona Personal lebo ho tu nemam
a niekedy si uz skusal tu kameru a mikofon?
tam otvor
vlastnosti->obecne a dole máš povoliť.
vlastnosti->úrovne a skontroluj si či máš nastavené zosilnenie na 20dB a hlasitosť si daj tiež vyššiu napríklad 60...
vlastnosti->Upresniť mám kanál 2 a povoliť aplikáciam aby mali nad zariadením kontrolu. a mám zaškrtnutú aj prioritu.
vlastnosti->Microsoft enhancements mám nastavené DSDA2
tu webku nwm ale mne fungovala aj pri skype aj pri pinaccle studio
mikrofon by mal ist automaticky, len ho treba prednastavit v ovladacich paneloch
snimacka musi mat nejaky software
dufam ze som pomohol