a k veci @mato99934 nemusíš to študovať, stačí požiadať o prijatie. ak ťa pozvú na prijímacie konanie, budeš robiť testy, budeš plávať, behať, brušákovať, skákať, prejdeš zdravotnou prehliadkou, zložíš prísahu a prejdeš si polročným pomaturitným štúdiom, ak si skončil strednú
musíš mať len maturitu a podať si žiadosť. Ak budeš mať velké šťastie tak ťa pošlú na fyzické testy ktoré sú fakt ľahké a ideš na psychotesty z ktorých ti bude až mrdať v hlave potom musíš ísť na lekársku prehliadku aby zistili že si dokonale zdraví a potom môžeš nastúpiť na 8 mesačnú policajnú školu kde sa ako policajt zaučíš. Spravíš tam maturitu a ačínaš slúžiť
ja som to pochopila tak, že žiadosť si podávaš na riaditelstvo, alebo ja neviem, čo to policajti majú a oni potom robia tie prijímacie konania a školenia v meste, v ktorom si, ak majú volné miesta ... asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ešte v pár diskusiach toto urobí a pôjde s BANom
a k veci @mato99934 nemusíš to študovať, stačí požiadať o prijatie. ak ťa pozvú na prijímacie konanie, budeš robiť testy, budeš plávať, behať, brušákovať, skákať, prejdeš zdravotnou prehliadkou, zložíš prísahu a prejdeš si polročným pomaturitným štúdiom, ak si skončil strednú