Neviem či spĺňam požiadavky, ale raňajkujem už veľa rokov vždy dva kusy ovocia a jogurt (rastlinný alebo klasický), mám veeeeľký obed, nejakú dusenú/grilovanú zeleninu a strukoviny asi každý deň + väčšinou zemiaky, iné prílohy nemám veľmi rada.
Večeriam tofu alebo syr/cottage cheese so šalátom alebo zeleninovú panvicu, keď som medzitým hladná, urobím si vločky alebo pijem acidko/cmar/kefír.
Moj den: ranajky 2 vajicka, olovrant 250g tvarohu s jahodami zo zahrady, obed 2 kuracie maska na prirodno s kooopu salatu, olovrant zase tvaroh/biely jogurt a vecera vacsinou nic resp. na olovrant maminine zdrave vymysly ked pride z roboty
@mm47 zbytočná kokotina to veru nie je, je na tebe aký štýl stravovania si zvolíš, čo ti najviac vyhovuje, si zober ze napr vela kulturistov sa tak stravuje
ale napriklad ja jem 2x denne
Poslednu dobu na picu, lebo som mal vela stresov z prace/ucenia a takych veci, ale inak celorocne sa snazim high protein, co najmenej sachrov na rano, resp. kym neodcvicim program, na noc kus bielkovin a tukov. Nenasledujem ziadnu dietu ani program ani nic, jem tak aby som bol stastny a aby som aspon ciastocne dobre regeneroval.
A este samozrejme - to slovo na V, ktore sa nesmie vyslovovat.
@pisik inak ja teraz idem tiez tento styl, ze 2, max 3 vacsie jedla denne. Obcas to porusujem, ale viac-menej to zapada do mojho cvicebneho harmonogramu.
stravu nejak neobmedzujem, jem to čo doteraz ( sice mäso len vynimočne) a cvičim tak 2-3x denne, rano posilka, potom hned korčule a večer tenis, 2 den cez vikend free
@pisik
Absolutne to nema vyznam , aj pri naberani svalov , jest viac ako tri karat denne poriadne.
To len dnesny fitness priemysel je zamerany viac na to aby sa predavalo ako na realitu.
Vela kulturistov napr. vyští polovicu bielkovín čo za deň prijali , tak načo ich vôbec prijmať....
Jediná vec čo prinese bežnému človeku stravovanie sa 5 krát denne ako radia dnes všetci je tuk , zbytočný tuk.
@dreams155 inak toto tvoje tagovanie s lomkou to čo je za chobotinu? a neviem kde z môjho pôsobenia tu vyplynulo, že do škôlky patrím, ale ozrejmi mi to, prosím.
čo majú drogy spoločné s inteligenciou?
čo má vek a vyspelosť spoločné s inteligenciou?
čo je na drogách tak zlé?
prečo si sa pozastavil len nad drogami ale chlastom nie?
a prečo ti ani nenapadlo, že to možno nebolo myslené vážne?
sacharidové vlny.. po mesiaci ma to prestane baviť vždy, tak idem normálne podľa váhy sacharidy, bielkoviny a tuky.. a táto zdravá strava ma v priemere raz za polroka prestane baviť úplne a zhruba týždeň jem čokoľvek.. potom sa ale zas spamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
7 jedál denne cca.
Neviem či spĺňam požiadavky, ale raňajkujem už veľa rokov vždy dva kusy ovocia a jogurt (rastlinný alebo klasický), mám veeeeľký obed, nejakú dusenú/grilovanú zeleninu a strukoviny asi každý deň + väčšinou zemiaky, iné prílohy nemám veľmi rada.
Večeriam tofu alebo syr/cottage cheese so šalátom alebo zeleninovú panvicu, keď som medzitým hladná, urobím si vločky alebo pijem acidko/cmar/kefír.
žiadny normálny človek na tejto planéte sa nestravuje 8 krát denne a viac ako max. 4 je zbytočná kokotina.
Stravujem sa 3 krát denne.
ale napriklad ja jem 2x denne
A este samozrejme - to slovo na V, ktore sa nesmie vyslovovat.
Absolutne to nema vyznam , aj pri naberani svalov , jest viac ako tri karat denne poriadne.
To len dnesny fitness priemysel je zamerany viac na to aby sa predavalo ako na realitu.
Vela kulturistov napr. vyští polovicu bielkovín čo za deň prijali , tak načo ich vôbec prijmať....
Jediná vec čo prinese bežnému človeku stravovanie sa 5 krát denne ako radia dnes všetci je tuk , zbytočný tuk.
Chcela si napísať v škôlke.
Páči sa mi to.
Takže ty by si chcela chalana, čo by ti vedel zohnať drogy, tak dlho som sa nezasmial nad tvojou inteligenciou.
hhhh
čo majú drogy spoločné s inteligenciou?
čo má vek a vyspelosť spoločné s inteligenciou?
čo je na drogách tak zlé?
prečo si sa pozastavil len nad drogami ale chlastom nie?
a prečo ti ani nenapadlo, že to možno nebolo myslené vážne?
Prečítaj si, čo za koment si napísala v predošlej (téme)na ktorú si reagovala.(viackrát a nahlas).