no ja to cely zivot poznam ako podlesniky a okrem zakladneho cesta tam davame iba kopu cesnaku a obcas cibulu. Nic ine tam nepridavame. mozno tak k tomu, kto ma chut tak uhorku.
Ale uz som to jedla aj s klobasou a kapustou. Nebolo to zle, ale klasika je najlepsia
A robia sa čisto zo zemiakov (a nejaké tie bežné prísady k tomu), prípadne občas vie mama, aby to bolo sýtejšie a pestrejšie a mäsovejšie, k tomu spraviť pečienku (pečienka - tie vnútornosti, nie pečené mäso
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
v ceste sú zemiaky, múka, cesnak a čierne korenie (viac neviem, či a čo sa tam dáva)
Lokše sa robia z varených zemiakov a múky, podávaju sa k husacine alebo sa plnia
loksa je nieco ineeee
S kyslou kapustou musia byť veľmi dobré, poviem mati
a fakt, haruľa to občas niekto nazve, začína mi pamäť vynechávať...
niach, dostala som na ne poriadnu chuť teraz, to čo vám napadá zakladať na noc také diskusie? :p
Lebo som sa s nimi pred chvíľou dlávil a neviem sa dožrať.
(Ale teta raz robila také zvláštne, netuším ako ich robila a čo do toho dala, ale boli vynikajúce... Ale neboli to také tie klasické... )
Ale uz som to jedla aj s klobasou a kapustou. Nebolo to zle, ale klasika je najlepsia
zemiakové placky je niečo iné, aj keď zloženie je skoro to isté
haruľa je tiež niečo iné
a lokše už celkom niečo iné.
@udy1
Tak mi spravíš Naľešniky
A placky sú placky. Dokonca bez toho "zemiakové"
A robia sa čisto zo zemiakov (a nejaké tie bežné prísady k tomu), prípadne občas vie mama, aby to bolo sýtejšie a pestrejšie a mäsovejšie, k tomu spraviť pečienku (pečienka - tie vnútornosti, nie pečené mäso
Zemiakové placky.